Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BOMi...Renkor do Zenka

Ale swoich kłamstw o mnie nie dostrzegasz... ;-D
Ty mi KŁAMLIWIE przypisujesz pisanie za kasę, jakichś onych", co spiskują, by przejąc bomi i takie tam... ;-D
Ale ja nie mam zamiaru ci udowadniać, ze nie jestem wielbładem, bo z paranoikami nie dyskutuje sie... ;-D
Wtopiłeś po 7 zeta i jeszcze dokupowałeś... ;-D
Zyjesz przeszłoscią, gdy bomi coś tam przez chwile zarobiło... ;-D
porównujesz bomi do spólek, które maja cos podobnego do bomi...
Ale u ciebie to wszystko opartej na paranoicznej logice typu:
hehe jest facetem -> facet jest człowiekiem - > człowiek jest kobietą -> hehe jest kobita...;-)

I jak tu nie mieć uciechy z ciebie... ;-D
I krytykuj sobie rankora do woli, ale rób to z sensem, nieobraźliwie, dowcipnie... ;-D
Tyle że to dla ciebie za madre... ;-D

Aha, nie zapomnij pochwalic się, że ukonczyłeś politechnikę z nagrodą rektora i pewnie miałeś najwyższą srednią, a w twej pracy dyplomowej nie było zadnego błędu ortograficznego ..;-D

Musiałeś ładnie sprzątać gabinet albo wykładac kafelki, skoro rektor tak cię docenił... ;-D
Ale hehepłaczek wciąż jesteś, co powyzszym postem kolejny raz dowiodłeś, ku mojej uciesze... ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.