Ja jestem hehopłaczek...Tak mnie nazywasz.....
Ciebie, ktokolwiek określi , post jest skasowany... Wczoraj napisałem iż przypisujesz
mi spadek BOMI do 9 gr..Ostro zaprotestowałem przypisując taki wpis twemu koledze, który podpisał się też "hehe"...
Oczywiście , wszystkie wpisy, które odkrywają twe prawdziwe oblicze są kasowane....
i właśnie pisanie o tym , iż z niewiadomych przyczyn jestes chroniony jak "święta krowa"...
Nawet ewidentne twe kłamstwa nie mogą być piętnowane..
Ty nazywasz to "płaczem"...
A czym określić, jak nazwać twe namolne, bez przerwy wpisy ,iż BOMI to BANKRUT do likwidacji, i prognozujesz , dla BOMI
spadek do 16, 12 czy 9gr... Kazdy ma prawo do opinii...
Ale ile można. Sto razy w kółko i od nowa to samo...
I straszenie wynikami za 3 kw... Jak można straszyć wynikami na spółce, która w rok zjechała z 7 zł do 23 gr i przechodzi restrukturyzację....To tylko koszty...
Gdyby tu spodziewano się dobrych wyników , to cena byłaby nie w grosikach , a złotówkach...Zwłaszcza w toczącej się bitwie o handel...[przejęcia i wezwania po coraz wyższych cenach]....
Ja ci jeszcze odpisuję, bo nie mogę patrzeć na twe kłamstwa..
Inni dali sobie na luz, nie odpisując i nie zabierając głosu na forum...
Na ciebie i Zenka [ms z doskoku] nie ma rady...Wszystkich zakrzyczycie, zaplujecie wyciągając jakieś "kwity", czyli wpisy z przed pół roku , lub starsze..
Metoda czyja?
Ten wpis , albo skasujesz , albo znów nazwiesz mnie płaczkiem, biorącym BOMI po 7 zł.. Ale gdy ja zamilknę, zostanie ci Zenek i ms...Rozmawiajcie sobie o Bomi,zwłaszcza, iż akcji nie posiadacie....