Ty tu jesteś moim kolegą... ;-D
Najwierniejszym... ;-D
I niemal od zawsze - taki rankoroużalaczek... ;-D
Ty "ostro protestujesz"?!... ;-D
Tiaa... ;-D
No to protestuj sobie, ku7 mojej uciesze... ;-D
A ja nie protestuję, tylko smieję się z twoich wymysłów, teorii spiskowych , przypisywania mi różnych rzeczy, wyzywania mnjie, ustozsamiania z zenkiem, moderami i takie tam... ;-D
Bo po co miałbym "ostro protestować", skoro ty w swym bomiparanoicznym swiatku zyjesz i swoje wiesz... ;-D
Nie skamlaj, ze wszystkie twe wpisy sa kasowane...
Przecież twoich jest tu czasem więcej niz moich... ;-D
A ze dla ciebie wszystko, co nie pasuje do twych bomiparanocznych teorii jest kłamstwem...
Cóż, tyle twojego... ;-D
Masz bomi... - tak mi przykro ;-D
Tobie wolno pisać, ze bomi to perła w giełdowej koronie i nie zabraniam ci.
Pisz sobie, ile chcesz, jak chcesz, kiedy chcesz...;-D
Zawsze chetnie ciebie czytam... ;-D
I nawet odpisuję... ;-D
Wkurza cię tylko, ze wciąz mam racje...
Wiele miesięcy wczesniej przepowiadałem ci bomibankructwo, w które nie wierzyłeś...
Po pierwszym wywiadzie z jesionowskim napisałem, ze nie wierzę w jego gadki i rabacie i uratowaniu bomi, kiedy się zachwycałeś nowym specem od restrukturyzacji, a potem wieszałeś na nim pieski... ;-D
We wszystkim cie wyprzedzałem i nigdy twe wzrostowe bomiproroctwa nie spełniły się.
Bomi leciało na bankructwo, gdy kupowałes po 7 zeta, i stało się bankructwem... ;-D
Dokupowałes po 30 gr i znowu wtopiłeś, a smiech rankra dobija cie... ;-D
Wynikami za 3Q trzeba straszyć?
A kogo?
Bowtopieni jak ty wiedzą, co nastapi.
Chcesz, bym ci naganiał bomijelonków, byś odrobił st6raty poniesione, boś "zagapił się"? (co za durnowate i załosne tłumaczenie własnej porażki)...
Ale to jest fajne, aż brzuch boli ze smiechu, gdy to czytam:
"Jak można straszyć wynikami na spółce, która w rok zjechała z 7 zł do 23 gr i przechodzi restrukturyzację....To tylko koszty..."
Tiaa... ;-D
Ty też nie masz strat, ty tylko wciąż długoterminowe koszty w bomiinwestycji... ;-D
Bomirestrukturyzacja - poprze bankructwo i likwidację rabatu... ;-D
Dobre!
No i jesteś hehepłaczkiem, bomipopłakiwaczkiem, rankoroużalaczkiem... ;-D
I po co mam cię kasować? Nie inni poczytają i tez maja uciechę z twych odkrywczych bomfantazji... ;-D
Przeciez jesteś przykładem twardogłowego bimiakcjonariatu, który wbrew trendowi i rynkowi łapie spadający bomitoporek, a potem płacze, ze przez rankora, zenka, ms i innych juz latami patrzy na swa bomiwtopę...
Głupio ci przyznać, ze trzeba było ratować kasę po 7 zeta, jak rankor onegdaj radził... ;-D
0,16 - > 0,09... ;-D