Do tego, że Antychodzik wypisuje głupoty, zdążyłem się już przyzwyczaić, ale że te głupoty udzielają się innym, do tego jeszcze nie.
To nieprawda, że mój tekst jest z serii ,,na dwoje babka wróżyła,,. Prawdą jest natomiast, że żeby go zrozumieć trzeba mieć IQ nieco wyższe od małpiszona.
Nie rozumiesz chłopcze prostego tekstu, nad którym trzeba się chwilę zastanowić. To, że umieściłeś go przed zakończeniem dzisiejszych notowań jedynie potwierdza, że moje poprzednie zdanie jest jak najbardziej na miejscu.
Najpierw mój cytat:
,,Jeśli jednak dzisiejsze wysiłki byków na wigu oraz wigu 20 okażą się nieskuteczne i rynek zakończy notowania formacją ,,spadającej gwiazdy,, to sprawa powinna być jednoznacznie interpretowana i moje ,,śmiertelne zagrożenie,, zostanie utrzymane.,,
Przecież tu jasno czarno na białym wszystko masz podane pod sam nos na srebrnej tacy, no chyba, że mam do czynienia z adeptem analizy technicznej bawiącym się w piaskownicy ? Robisz babki z piasku ?
Zobacz, jak zakończyły się notowania, czy bardzo mocny opór jaki stawiała ,,luka dwóch czarnych świec,, został przełamany, czy nie.
A na drugi raz, jak ci przyjdzie umieszczać pod moim adresem farmazony, to daj sobie na wstrzymanie.
kolorowy wiatr