Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,60 zł , zmiana od tamtej pory: -54,68%

Re: Baletnica kwiczy juz non stop

Bo mi was żal!! Wierzycie jakiemuś pudlowi harcerzykowi, który was odwiecznie w bambo robi.... od samego początku istnienia tej spółki. Już samo to że chwali się takim gó..wnem jak shit watch i opowiada o zainteresowaniu zagranicy. Ludzie! Nie zapala wam się lampka że to jakiś śmieszny typ który żeruje na naiwniakach? To jakaś forma pseudo prezesa który opowiada takie głupoty że aż mnie to przyciągnęło bo można się uśmiać do rozpuku.... za darmo... I tym samym wy się ośmieszacie jak was czytam...
Przemyślcie co napisałem. I sprawdzcie sobie Mabion. Decyzja należy do was. Jeżeli zdecydujecie się tam wejść to nie szarcie się tak nagle, nie żucajcie się tak na nią tylko powoli. Po każdym wzroście animator powolutku obniża kurs. Wtedy warto gdy jest spokojnie... na spokojnie. Ja tak robiłem i mam doskonałą średnią. To tylko takie małe suggestion.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 1,12% 0,27 2023-12-01 15:42:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.