Niezmjmy o tym że screeny o otwartych pozycjach z ortex mogą mieć ale nie muszą znaczenia. Przecież taki Goldman co by się nie działo na rynku to musi wygrać. Więc jednocześnie i kupuje acje i kupuje szorty. Z jakości tekstów tutaj już nie ma ludzi podpisujących się jako Jacek z grochowa vel Kenobi wesmar który to niby mityczne pieniądze zarobił sprzedając między innymi mnie i moim kolegom dziesiatki akcji po 11 ,12, 10 i uwaga 9 złotych twierdząc że zrozumiem jak rodzina ucierpi gdydo białej kości mnie obedrze. Na ten moment nie widzę takich jadowitych tekstow. Zresztą po wstawieniu zdjęcia z parawanu z poprawionym brzuchem w paincie pewnie ciezo byłobyu teraz pisać o swoich przodkach spływających Wisła po ktorej bosa stopa można było niegdyś chodzić. Skoro wszyscy za to trzeba robić rachunek sumienia. Czy tos nowy kupuje te akcję terarpY takich wycenach? to klucz do tego żeby tutaj nie siedzieć przez kolejne 20 lat na poziomie 20 złotych możeniej... Halo czy ktoś oprucz mnie i prezesa kupuje?