MB Małpi Bucu, pisałem ci wczoraj byś odpowiedział na proste pytanie, a ty dalej robisz uniki i notorycznie wklejasz swoje denne bezsensowne wypociny. Po raz kolejny je powtórzę: to w końcu mam zysk czy stratę po kupnie akcji w cenie 3 zł?!? Odpowiedz krótko: TAK czy NIE. Co, ciężko ci ćwoku przetrawić, masz aż taki ból du-py, że ktoś, według ciebie marzyciel, może pokaźnie zarobić na akcjach spółki, którą tak często i gęsto gnoisz i opluwasz. Przy okazji, powyżej napisałeś, jaki poziom inwestycji taki poziom piszącego, to jeśli ktoś kupił akcje na poziomie 3 zł, a są obecnie prawie 100% wyżej to chyba świadczy zdecydowanie pozytywnie o nim samym, jego poziomie i jego wyczuciu inwestycyjnym. Ponownie rozminąłeś się z sensem swoich wypocin tak jak poprzednio ze swoim wymyślonym mechanizmem krokowym, który natychmiast podważyłem na podstawie zachowania kursu akcji. W podsumowaniu: z takimi cwaniaczkami jak ty, bo inwestorem cię nie nazwę, nie ma sensu polemizować, dla mnie jesteś typowym trollem-buncolem za 20 groni od posta. Tyle w temacie.