Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,77 zł , zmiana od tamtej pory: -33,54%

Re: Ale tu będzie kosmos...

MB Bucu o małpim móżczku, non-stop wklejasz ten sam denny tekst, to w takim razie przedstaw wszystkim na podstawie kursów te twoje kroki, czyli krok do przodu, następnie dwa kroki w tył. Ja przedstawię kroki zgodne z faktami czyli dwa kroki do przodu, następnie jeden w tył obowiązujące okres ostatniego półtora roku, od poprzedniej zimy, gdy kurs BML osiągnął poziom ok.3 zł. Obecnie mamy kurs w ok.6 zł. Stosując twoje kroki kurs byłby obecnie na poziomie ok.1.50 zł. Wedle moich kroków kurs powinien być tam, gdzie jest obecnie. W prosty sposób, na podstawie faktów podważyłem trollu twój mechanizm krokowy. Druga sprawa, nie widzę odpowiedzi na moje wczorajsze pytanie, które wczoraj ci zadałem. Kupując akcje Biomedu po ok.3 zł jestem w chwili obecnej zarobiony ok.100% czy może jestem na stracie.. odpowiedz pseudo "inwestorze", bo mdleję z ciekawości. Właśnie takich cwaniaczków jak ty należy piętnować, z tego co pamiętam niejednego inwestora swoim naganianiem wyrzuciłeś za burtę poprzedniej zimy. Większość stałych forumowców pamięta twój nick jak naganiałeś na spadki przy kursie 3 zł, zresztą są dostępne twoje wpisy z tamtego okresu czasu. Jesteś klasycznym spadziowym, zapewne opłacanym trollem, bo inaczej nie da się określić takiego nagona jak ty.. no i zmień zdartą płytę, bo ileż można czytać twój denny tekst kopiuj-wklej. Tyle w temacie ćwoku o nicku MB (Małpi Buc)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE 2,06% 3,72 2026-03-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.