No ale nie jestem Tobą i wolę się sugerować tym co mi powiedział mój 'anioł stróż' (osoba fizyczna aby była jasność) abym jednak w pierwszym froncie był nakierowany na porozumienie dialog, wdrażanie narzędzi a dopiero ew. w drugim kroku gdy zablkują drogi wyjścia trzeba się bronić (tak jak było to w ostatnim roku gdzie było luźne podejście do należności i kosztow mimo nadzoru Sądu, nadzorcy i obecności biegłego) jednocześnie na rynku akcji rynek nie płynny.
Zxc zawsze możesz odkupić ode mnie akcje i realizować swoją drogę do wyjścia z tej sytuacji.
W kontekście rynku to pełna zgoda przy czym spojrzałbym szerzej, bo problem dotyczy też oferujących w tym obligacje i jak się okazuje rynku biegłych rewidentow.
W ostatnim czasie jest spory burdel na GPW na wielu płaszczyznach (na samym NC ponad 20 upadłości co przełożyło się na odsuniecie inwestorów - spadek obrotów o 65% w lutym) i jak Dietl się nie weźmie do roboty to wyleci najpewniej.
Przy takim podejściu mentalnych i kontrolnych PPK stałaby się wałem XXI wieku i skończyłaby jak fundusze emerytalne gdzie dominowały jakieś niejasne przesilenia i wpływy co doprowadziło do patologii inwestycyjnych.