Forum Banki +Dodaj wątek

Re: A dlaczego tacy ludzie?

Prawda przeważnie leży gdzieś po środku. Jak jest każdy widzi. Ja sam pracowałem pod skrzydłami dwóch kierowników w róznych regionach, i złego słowa nie powiem. Zostałem zatrudniony w AIG jako osoba z małym doświadczeniem. Zapracowałem sobie na małe awanse, zarobki też nie były złe, ba były dużo wieksze niż te zaproponowane na rozmowie. Było fajnie. Teraz jest gorzej takie czasy. Kiedys znów będzie lepiej. Jeśli znacie swoja wartość i sądzicie że w tej firmie sie nie rozwiniecie, to może warto poszukać innej pracy. Biadolenie na kierowników, zastepców i odwrotnie nie ma sensu, bo to sytuacji nie poprawi.

Problem nie tkwi w tym że ktoś tak nie jest dobry w tym co robi, tylko w tym że zarobki poszły w dół. Tak naprawdę to każdy mysli tylko o sobie, o swoich zobowiązaniach itp,
Brak stabilności przekłada sie na postrzeganie rzeczywistości. Myslę że gdyby czasy były lepsze to i kieronicy, chociaż Ci sami co teraz byli by w naszych oczach lepsi. Bo jak tu biedolić na kierownika który daje podwyże?