Jastrzębska 5 zł?Nie opuszcza Cię dobry humor...A ile nakręciliście tu dzisiaj, znowu 3,5k?A nie przepraszam,kosmiczne 17! Jednak jeszcze w odmętach rynku pływa leszcz łykający przynętę...Nie kupujcie tego,poczekajcie aż spadnie na 12gr.Ja tam zbiorę milion papiera, resztę zostawię Ta,bo on też tam będzie kupował,Nie dajcie się tu ubrać.Różnica między mną i Ta polega nie tylko na ilości naszych zakupów w dołku...Ta różnica polega też na tym że On Wam nie powie teraz gdzie jest właściwy dołek...powie to dopiero jak zapakuje w tymże.
A tak w ogóle co tu tak gwarno?Taki papier (może bardziej czarna dziura w której znika kasa) powinien się zadowolić jednym postem na pół roku...ale wiemy co to forum ożywia : zawodzenie powieszonych.Zobaczcie ilu ich tu biedaków wisi,żal patrzeć.
Od wczoraj wstrzymałem akwizycję na rzecz JSW w obawie że zbyt wiele pasywnego drobnego akcjonariatu nałapie akcji.Takie coś może skutkować zastojem kursu.Niech trochę spadnie,potem grubego osiodłamy żeby nas zabrał na 80/100.Myślę że teraz będziecie mogli dokupić po 56,5.Niżej bym nie radził choć ci z mocnymi nerwami jak najbardziej mogą spróbować.