scp bo o tym pewnie mówisz to świetny przypadek jak moze byc na rynku .
wiec Wlasnie po SCP i tamtym przypadku ZADAJ SOBIE PYTANIE ----DLACZEGO spółka pokazuje prawei 400 MLN PLN ZYKU BRUTTO w 2022 roku -------jest teraz warta nadal 550 MLn PLN przy cenie za akcje 200 PLN ---i dlaczego Duzi wysypywali przy wycenie 400 MLN PLN czyli po 150 PLN ---warto przygladac sie wszytkiemu ---- bo co z tego ze SCP BYŁ TANI ---- i NADAL po paru latach smiga w podobnek cenie za akcje . ---nie pytaj mnie dlaczego po ponad roku kiszenia SCP ----po odcieciu sowitej dywidendy ( ok 70 PLN na akcje NETTO ) --- spzredałem kwita który sie KISIŁ ---i nadal jest w okilicy ceny mojej sprzedazy ---spytaj dlaczego Ujawnieni Akcjionarisze sypali po 150 PLN .
Co do growych spółek zadaj sobie pytanie ---dlaczego GIF i GOP ---DMUCHAC NA ZIMNE i jeszce przed debiutem Pokryć koszty produkcji podpisujac Umowy wydawnicze ----i wola miec wydawcę ---na azje ---który bedzie ściagał z dystrybucji ich gier DUZĄ CZEŚĆ KASY ---- przypominam JDM to wyscigówka o AZJI --konkretnie o JAPONII ---- a IFZ ma bardfzo duża częśc WL w AZJI ( głownie w chinach ) ---- GRY mają potencjał --- TO widać --a mimo tego za " grosze " oddaja wpływy z ważnego regionu dla TYCH KONKRETNYCH GIER ---- równiez ze STEAMA --- bo w ta umowa obejmu wszystkie kanały dystrybucyjne z AZJI ---WIEC TEZ STEAMA.