a mi sie rzuciła ta lista rekomendowanych Miast --- wyjaznieja ze chodzi o zróznicowanie mapowe --ale To jest GLOBAL MAP --i już ci co sobie osrzą chrepke na Granie pewnie wiedza gdzie chca zagrać swoje pierwsze gry i podejrzewam że na tej liscie nie bedzie wielu NA swiecie które by chciało zagrac w na mapie RUCIANE ----skor mają do wyboru CAŁY swiat .
3 mapy z USA 3 mapy z CHIN 1 z UK 1 z NIEMIEC 1 z FRANCJi 1 Italia 1 Polska ---- rozkład geograficzny pewnie odpowiadajacy --- Procentowiu udziału poszczególnych NACJI w sprzedazy gier na steamie ---BRAKUJE ROSJI ( ale wiadomo z jakich wzgledów wojna embargo itp ) NIe wiem ale mam jakies dziwne przeczucie ze ta rekomnadacja gier nie wynika tylko ze " zróżnicowania MIEJSC" bo SWIAT JEST BARDZO ZRÓZNICOWNY ---ogólnie .
NP. Obserwator juz wie gdzie zagra pierwszą mape w Miejscu gdzie mieszkaja jego dziadkowie ---i pewnie to nie jest RUCIANE a tym bardziej np GUANGZHOU. Dla mnnie tak mocno wystawiana rekomendacja grania w Konkretnych miejsach ---wyglada dziwnie skoro ma sie do dyspozycji nieskrępowny ALL WORLD i to jest wlasnie SIŁĄ tego projektu.