Do wszelkiej masci naganiaczy .Ludzie nie dajcie się nabierać cwaniakom którzy widza tu 50--40--30 gr jak również tym którzy już widzieli 2 zł .Kierujcie się własnym rozumem w końcu mózg dostaliście nie po to żeby tylko wypełnić czymś wolne miejsce w czaszce.Prawda jest taka że przewalili w Piątek 20 mln zł żeby wyciągnąć kurs na 1.14 (20% ) a później wystarczyło 2 mln żeby zwalic kurs momentami do 2%.Pisałem trzy dni temu zastanawiając się jaka ilośc papieru jest w rekach podprogowych 5%.FF niby 94% .Trinity sprzedało 5.700 ( ok 5.5%)mln papiru ,na sesji przewalono około 25% papieru , tego nie zrobiła ulica .wiec albo kilku podprogowców przewalało miedzy sobą albo jest jakiś poważny inwestor o którym się dopiero dowiemy..Pytanie ... czy spekulacyjnego przewalenia 25mln papieru nie zauważył by KNF ....tak duże zmiany jakie miały miejsce w ciągu dwóch dni nie sa możliwe do nie zauważenia. Jesli jednak doszło by teraz do bardzo dużego spadku to nie trzeba wybitnie bystrego aby stwierdzić że to spekulacja na ogromna skalę w niesłychanie bezczelny sposób, w takim przypadku KNF powinien być wywalony na zbity ryj,dodatkowo personalnie ponosząc wysokie kary.Tylko jak znamy zycie KNF będzie strugał głupka no i oczywiście ukarze Hawe 200k zł..a drobni inwestorzy zostaną z reka w nocniku.Osobiscie nie bardzo wierze w przypadki, jak to możliwe że Paluchowski daje info o spłaceniu Aliora a Alior reaguje następnego dnia ,,nastepna sprawa na czyjej stronie takie info zamieszczono ...jeśli okaże się że było nie prawdziwe strona od razu do zamkniecia a właściciel strony do prokuratora .Jaka jest wiarygodność GPW jaka jest wiarygodność KNF jeśli możliwe sa takie przekręty .....coś takiego powinno oddbic się na całej GPW .załosne jest tłumaczenie co niektórych że to jest giełda wiec trzeba się liczyc ze stratą ........tak trzeba się liczyć ale jeśli strata jest wynikiem celowej opieszałości KNF lub nawet cichego przyzwolenia na takie numery to jedynym wyjściem było by chyba zaopatrzenie się w odpowiednie narzędzia i szturm na tych złodziei .Wile razy ostrzegałem SL i nie spuszczanie z oka ani na chwile .teraz mógłbym zapytać niejakiego TADKA.......który wyśmiewał się ze mnie że za wczesnie wyszedłem ....ile zarobiłeś ?.Najpierw od ceny92 gr czekałeś do spadku 70 straciłes 20% dziwnym trafem pominałes ten fakt za to bardzo sie podniecałes wzrostem 30% nie wspominając że zarobku masz tylko 10% ale nie umknęło twojej uwadze to że ja wyszedłem za wcześnie pomimo średniego zarobku 35%.