• Re: zacząłbyś zarabiuać zamiast uprawiac ten swój forumowy bełkot Autor: artimar [83.26.180.*]
    mam 0,18% prowizji a PZU kupowałem średnio po 27,25-27,30. Dziś odkupiłem PKO w okolicach 27- 27,1 bo tez licze na jakies odreagowanie.
  • Re: zacząłbyś zarabiuać zamiast uprawiac ten swój forumowy bełkot Autor: prof_wiatr [83.6.3.*]
    Co do PKO BP też chciałem tak zrobić, ale boje się, że prognozy sie zrealizują wiec o cenie 28 bedzie trzeba na długo zapomnieć.
    Co do PZU, to uważam, że dzisiaj zaczęło się mocne wywalanie przed dywidendą, ale "łudzę" się nadzieją, że jeszcze zobaczymy poziom 28,3X..
    Macie racje AT czy też bardziej AF, należy włożyć na jakiś czas głęboko do szuflady.
    A może podobnie jak ostatnio na spółkach energetycznych, ktoś wyciągnie kafar i wbije go w głowy inwestorów indywidualnych.
    W krajach cywilizowanych, prokurator nie miałby wątpliwości, ale nie u nas.
    pzdr

• Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~antychodzik [159.205.67.*]
    CK ogłaszam początek akcji " Liść " - chwytaj za miotełkę i do roboty , przynajmniej zrobisz coś pożytecznego , a jak skończysz nie zapomnij nawoskować mi mojego samochodu , do roboty uinomag :))))))))))))))))))))))
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    26.wrzesnia 2016
    witam w poniedziałek.

Najpierw cytat jednego z was
    ,,Kolego, jeżeli grasz na Pzu ( a powinieneś skoro piszesz na tym forum ,,

Co to za brednie są ? To niby jak nie gram na PZU to nie mogę tu pisać ?
    To znowu przykład na to, że nie czytacie moich wpisów, tylko po łebkach bez zrozumienia, bo właśnie ten temat poruszałem kilka dni wcześniej !
    To samo tyczy się analizy technicznej ! Wszystko co tu napisałem, cały ten wątek, to czysta analiza techniczna, niech to do was wreszcie dotrze. Jeszcze raz. Cały ten wątek powstał na podstawie tylko i wyłącznie analizy technicznej tak PZU jak i wigu 20 a jeden z drugim jak mantra powtarza głupotę, że teraz AT i AF nie działa ! To co działa ,,sabat czarownic"? Po prostu zwyczajnie niektórzy z was nawet nie wiedza co to jest analiza techniczna. Więc może po prostu spytam na tym forum co to takiego analiza techniczna. Niech ktoś z was opisze to swoimi słowami bo może przez ten prosty fakt zupełnie się nie rozumiemy.
    Analiza techniczna działa zawsze, bo nie może nie działać, to wynika wprost z samego rynku.
    Czekam więc ,,Orły Sokoły,, i inne anty bażanty na wasze wpisy, co to takiego ta straszna AT jest.

kolorowy wiatr
    Moje ostrzeżenie sprzed dwóch tygodni jak najbardziej w mocy
    pozdrawiam

kolorowy wiatr
    Oczywiście nie chodzi o PZU, każdy jednak wie o jaką spółkę chodzi ! Tylko nie ty bidoku
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Ale wam rura zmiękła,
    ,,ani me ani be ani kukuryku,,

gdzie te mądrale są co nie wierzą w AT ?
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~Kozak [5.134.74.*]
    Co za bełkot...
    A gdzie ty tu zrobiłeś Analiza Techniczną?
    Tu są same brednie w tym całym wątku nie ma ani jednej konkretnej informacji, cały czas ktoś cie obraża a ty mu coś odpisujesz i tak sobie w nieskończoność spamujecie.
    Złapał Kozak Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma.
    Nie ma analizy technicznej, no dobre, ale nie śmieszne.

Kozak, nie marnuj mojego czasu

Nie ma analizy, taki kiep by jej nawet nie dostrzegł jakby mu ją pod nos podstawić, bo tak właśnie zrobiłem, a on tego nawet nie widzi!
    I do kogo ty chłopcze chcesz startować ?

Nie masz bladego pojęcia co to takiego analiza techniczna. Takich jak ty jest na pęczki na naszej giełdzie, dostaniecie po pupie tak, że skóra będzie sama od kości odchodzić a wy i tak nie zobaczycie tego co widać na wykresie. Zapytaj Antychodzika, albo fryzjera, nich ci wytłumaczy.

kolorowy wiatr
    A tak z innej beczki, Antychodziku, co to za dziwny NIK
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~Kozak [5.134.74.*]
    Człowieku powiem ci szczerze ze dla mnie to ty po prostu głupi jesteś.
    Jesteś największym trollem na tym forum z manią wielkości.
    Moja mania wielkości doprowadzi do takiego spadku wigu 20
    , że twoja mania głupoty nie jest w stanie tego pojąć !

kw
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.134.74.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    No i po co tu portret swojego tatusia umieściłeś ?
    Wtorek 27 września 2016
    Witam was koledzy i koleżanki też,
    W pierwszych słowach mojego wpisu pytam o zdrowie, czy już macie kłopot ze snem, czy drżą wam ręce i czy czujecie ten paskudny ucisk w brzuchu. Jeśli nie, to znaczy, że trzymacie się w miarę dobrze, chociaż akcje wigu 20 tracą z dnia na dzień na wartości a PZU
    chyba przewodzi tej stawce.
    Coraz bardziej na tej spółce uwidacznia się formacja ,,pędzącego trójkąta elliotowskiego,,. Zdaję sobie sprawę, że na tym forum 98% nie wie co to takiego i pomylić może to ze strusiem pędziwiatrem. Ci zaś co mają książkę o zasadach falowych Elliotta wiedzą o co biega.
    Pomalutku w kryzysie pogrąża się nasz świat, ale my Polacy znacznie wyprzedzamy peleton i stanowimy jego niekwestionowaną czołówkę. Przychodzi już czas na kupno pampersów i tak jak napisałem ,,ci co się ze mnie śmiali potem najbardziej po łapkach dostali i buźką już nie kłapali".
    Ba, żeby tylko po łapkach to jeszcze byłoby pół biedy.

kolorowy wiatr
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~republika [91.231.247.*]
    witaj kolorowy , po odcięciu dywidendy przewidujesz wzrosty na PZU - wersja optymistyczna czy tez spadki np. z powodu niejasnej polityki dywidendowej i dalszym drenowaniu spółki z kasy
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~newcomers [94.254.129.*]
    :)
    trzeba być niesamowitym optymistą żeby w trendzie spadkowym po odcięciu dywidendy widzieć wzrosty.
    Ja zastanawiam się czy PZU przebije granicę 15 zł czy nie.

traderzy piszcie czy PZU spadnie poniżej 15 zyla.
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: franek_chicago [73.168.73.*]
    J W.
    Franek,
    ja tyle razy prosiłem, abyś zajął się dystrybucją bimbru a nie grą na giełdzie.
    Zobaczyłeś korektę na PZU i zaraz chodzisz pijany ze szczęścia.
    Uważaj, bo jak przesadzisz, to wyrzygasz.

kw
    13 października,
    ,,Śmiertelne Zagrożenie,, jak najbardziej aktualne.
    Zaraz je poczujecie na własnych siedzeniach !

kolorowy wiatr
    minął miesiąc od mojego pierwszego ostrzeżenia.
    Następny tydzień, będzie początkiem załamania.
    Trzymajcie się relingu !
    Pozdrawiam idących na dno.

kolorowy wiatr
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~ja [5.134.74.*]
    WIG20 spadnie poniżej 1700?
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~Rhett [94.254.239.*]
    Kolego my tu już wszyscy od 26,90 siedzimy na eskach jako zabezpieczenie akcji.
    Na pozycjach krótkich, to siedzą nieliczni z was, a pozostali nawet nie wiedzą co to takiego !
    Za to wszyscy razem siedzicie na gównianym rynku w pełni bessy i na obecną chwilę nie ma nawet o czy gadać, już to dobrze wiecie.
    A skoro wiecie, to dopiero spadki przed wami.

kolorowy wiatr
  • Re: Chodzik mam dla ciebie robotę - żebyś nie kwękał że jestem niedobry Autor: ~Rhett [94.254.239.*]
    Kolego ja osobiście jak widziałem spadek z odbicia przy 28 to otworzyłem pozycje krótkie celem zabezpieczenia posiadanych akcji. To normalna procedura w sytuacji kiedy nie chcesz sprzedawać akcji a przewidujesz spadek. Myślę, że większość z obecnych na forum posiadaczy akcji zrobiło podobnie.
    Dlatego nie musisz nas tu straszyć spadkami bo dla nas są one neutralne.
    Myślę, że większość z obecnych na forum posiadaczy akcji zrobiło podobnie.
    Dlatego nie musisz nas tu straszyć spadkami bo dla nas są one neutralne.

To o czym napisałeś jest normalnym zachowaniem graczy profesjonalnych, ale co to za profesjonalista, skoro musi zabezpieczać posiadane akcje ?
    No ale niech ci będzie. Powtarzam jeszcze raz, jeśli tak postąpiłeś, to należysz do nielicznych, bo gdybyś należał do większości, to spadki by się zakończyły. To proste jak cep.
    98% ludzi na tym forum, nie ma o tym bladego pojęcia. Idą na stracenie.
    Mają już tak potworne straty, że do końca będą trzymać tego banana niczym małpa.
    Jeśli tego nie rozumiesz, jeśli tego nie pojmujesz, to zajmij się psychologią natury ludzkiej.

kolorowy wiatr
    Nie ubliżaj ludziom na tym forum. Skąd wiesz jakie podjęli działania? To po pierwsze. Po drugie Dobrze że się zgodziłeś, że zabezpieczeniem posiadanych akcji jeżeli przewiduje się ich spadek a z różnych powodów nie chce się ich sprzedawać jest otwarcie pozycji krótkich na nich. I to jest właśnie działanie profesjonalne.
    Co do osób mających akcje pzu to wszystko zależy od tego ile ich mają, po jakiej cenie, ile czasu poświęcają giełdzie, jakie mają doświadczenie i wiedzę oraz jaką przyjęli strategię. Ale ci ludzie nie wpływają na kurs. Może dla niektórych posiadaczy akcji najkorzystniej jest teraz zapomnieć o nich na jakiś czas ( jeżeli nie potrzebują gotówki ). Ustawić zlecenie sprzedaży po odpowiedniej cenie i czekać.
    najpierw cytat:

,,Po drugie Dobrze że się zgodziłeś, że zabezpieczeniem posiadanych akcji jeżeli przewiduje się ich spadek a z różnych powodów nie chce się ich sprzedawać jest otwarcie pozycji krótkich na nich. I to jest właśnie działanie profesjonalne.,,

Odp.
    Nie ucz ojca dzieci robić. Oczywiście takie działanie jest profesjonalne dla instytucji, które nie mogą sprzedać tych akcji ze względu na to, że straciliby nad spółką kontrolę. Więc nie wciskaj mi kitu, że ty do takich graczy należysz, bo to domena instytucji finansowych i zarządzającymi nimi profesjonalistów. Wypisujesz głupoty i wciągasz mnie w dyskusje bezprzedmiotową. Zaraz wykażesz, że najlepiej było kupić te akcje 50% wyżej.
    Gdzie byłeś jak pisałem swoje ostrzeżenia, no gdzie ? Wtedy trzeba było się zastanowić nad sprzedażą. Druga możliwość do wyjścia z tego papierka była podczas podskoku korekcyjnego. Od początku pisałem, że to jedynie odreagowanie i nic poza tym.
    Pisząc tu na tym forum, że przeciętny kowalski bierze krótkie pozycje na PZU, po to tylko aby nie sprzedawać akcji jest hipokryzją, głupota do kwadratu. Przeciętny kowalski bowiem już w tej chwili dostaje rozwolnienia.

kolorowy wiatr 
    Pisałeś o wielkim zagrożeniu przy kursie 27,6 o ile dobrze pamiętam. Obecnie jest 25,7 plus dywidenda. Więc póki co po miesiącu wychodzi na ZERO. Nie wspominając że można było w tym czasie zarobić ok. 8 %
    Ale nawet jak ktoś trzyma akcje to póki co nie stracił.
    Natomiast pisałeś coś o Orange.... przy 6,xx a jest obecnie po 5,8. To tak na marginesie.
    Twojej wypowiedzi o powodach, technice pozycji krótkich i opini o uczestnikach forum nie komentuje bo jest poniżej poziomu na którym podejmuję dyskusję.
    Na tym zamykam ten temat.
    Nie ma co zamykać tematu, głupoty wypisujesz i tyle.
    Po pierwsze o Orange pisałem na Orange jak się ten wzrost korekcyjny zaczął a tu na PZU dałem jako przykład mocnej korekty lub zmiany trendu. Notowania Orange przy 6 zeta doszły do mocnego oporu na 0.618, więc nie dziwić powinno, że utrzymują się blisko tego poziomu. Napisałem również, że może to być albo głowa (mniej prawdopodobne) albo lewe ramię formacji odwracającej.
    To tyle odnośnie Orange.
    Co do PZU, moje ,,Śmiertelne Zagrożenie dotyczy całej bessy. Napisałem, że moim zdaniem skończy się ona pod koniec 2019 roku a akcje PZU będą wtedy jednocyfrowe.
    Przez takich dupków, co interpretują i zniekształcają moje wpisy, potem ludzie tracą jedynie pieniądze.
    Wiem co napisałem i wystarczy przeczytać jedynie moje wcześniejsze wpisy aby wyrobić sobie zdanie na temat przyszłości giełdy.
    Podkreślałem wielokrotnie, że oceniam notowania w perspektywie miesięcznej i tygodniowej i tak właśnie analizuje wykres.
    Jeszcze raz zwracam ci uwagę, abyś nie kombinował i nie przekręcał tego co tu umieściłem. Jak dotąd bowiem wszystko wskazuje, że stanie się dokładnie tak jak to przewidziałem. To duzi inwestorzy (profesjonaliści) specjalnie będą was mamić i dadzą wam nadzieję na wzrost za każdym razem, gdy tylko PZU spadnie. Po to jedynie, aby na końcu załatwić was ostatecznie. Nie jest w ich interesie doprowadzać obecnie do paniki, więc tego nie robią. W ich interesie jest natomiast powolne ale systematyczne obniżanie kursu, bo to doprowadza do wyniszczenia psychicznego indywidualnego mocno już potłuczonego gracza.
    Koniec i kropka, teraz kumasz ?
    Giełda to w dużej części umiejętność manipulowania tłumem. Wbij to sobie raz na zawsze do głowy.

kolorowy wiatr
  • 17 października 2016 poniedziałek Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Przede wszystkim chciałem WAM moi drodzy napisać, że jestem, czuwam i nie opuszczę was aż do śmierci.
    Umierając więc, będziecie mieli świadomość, że ktoś trzyma was za rękę.
    Dzisiaj w poniedziałek mieliśmy niskie otwarcie, ale zaraz potem byki podjęły walkę o podniesienie kursu, desperacko broniąc mocnego wsparcia na 24.15
    Trzeba przyznać, że wsparcie to ma niebywałe znaczenie i utrzymanie go jest dla byków rzeczą niezwykle istotną.
    Mamy tam bowiem lokalną akumulację, która ma szansę przerodzić się w bardziej istotne zatrzymanie spadków. Linia młota jasno to pokazuje a zaraz za nią dwie szpulki ze znacznym wolumenem, czyli zebranie podaży. Patrząc od stront VSA formacja zwana ładowaniem do wora, no i po tym mocna wzrostowa świeca, czyli morubozu. To napawa optymizmem, przynajmniej na próbę wzrostu korekcyjnego. Jest szansa na formację przenikania, czego wszystkim posiadaczom tych akcji serdecznie życzę.

kolorowy wiatr
  • Re: 17 października 2016 poniedziałek Autor: ~czarny [31.11.144.*]
    Kolorowy , daj ludziom spokój i zajmij się zakupami , bo znowu przegapisz najlepszy moment. Pozdro
  • Re: 17 października 2016 poniedziałek Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Gdyby mi ktoś dopłacał, to ja i tak nie kupiłbym PZU.
    Są inne spółki dużo lepsze. Antychodzik i wesoły fryzjer już o tym wiedzą, bo się tam pofatygowali.
    Jeśli kurs utrzyma to wsparcie, to macie szansę na podbicie. Jeśli kurs utworzy jedynie konsolidację i wsparcie padnie, to nawet modlitwa nie pomoże - mój Boże.

kolorowy wiatr
  • Czemu to rośnie? to jakiś skandal, manipulacja Autor: ~tero [31.6.152.*]
    Ktoś tu manipuluje rynkiem tu powinny być spadki
    chciałem kupić poniżej 20 zeta .
    Ale to szulernia ta giełda
  • Re: Czemu to rośnie? to jakiś skandal, manipulacja Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Kupisz spokojnie poniżej 10 złotych.
    Dzieje się dokładnie tak jak to napisałem w moich poprzednich wpisach.
    ,,Nadzieja,, wykończy większość z was. Każdy podskok do góry uważacie za zmianę trendu. Niestety nie potraficie odróżnić wzrostu korekcyjnego, od pierwszej fali nowego impulsu.
    Boli mnie serce jak na to patrzę i pewnie śmiałbym się z was, ale mi po prostu zwyczajnie szkoda, tych, co z braku zdrowego rozsądku popadli w takie kłopoty. Więc niech was boli tyłek.
    Oczywiście wypisywanie dyrdymał o tym, że teraz do góry, pod chmury itd., w momencie, kiedy sesja trwa, jest głupotą do kwadratu,
    ale cóż głupich i naiwnych jak widać na rynku nie brakuje.

kolorowy wiatr
    Jak to wykrzykiwał Bruner do słuchawki, kiedy partyzanci atakowali wiadukt ?
    ,,Trzymajcie się, posyłam wam dwa plutony SS,,
  • Re: Czemu to rośnie? to jakiś skandal, manipulacja Autor: ~ReeD [91.231.74.*]
    korowy to poważnie chory psychicznie człowiek. Dyskutujecie z chorym umysłowo.
  • Re: Czemu to rośnie? to jakiś skandal, manipulacja Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Tak wiem,
    ten chory umysłowo, powiedział wam, że PZU będzie jednocyfrowe.
    Poczekamy zobaczymy, niech no tylko wywali kasę na PKO SA.
  • Re: Czemu to rośnie? to jakiś skandal, manipulacja Autor: ~czarny_wicherek [185.80.160.*]
    ale sam przyznaj kolorowy, że masz czasami nierówno pod sufitem.. Zajmujesz się analiza spółek, których nie kupujesz a poza tym udajesz mądrzejszego niż faktycznie jesteś.Poza tym co to za pisanie o śmiertelnych zagrożeniach, skoro my tu ryzykujemy tylko pieniądze a nie życie . Musiałeś strasznie umoczyć na gpw skoro stosujesz taką terminologię. I pamiętaj, że pieniądze to nie wszystko. Całe życie je wydajemy :). Prędzej zobaczę cenę 50zł. za jedną akcję PZU niż wartość jednocyfrową.
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: ~Lol [195.116.23.*]
    Jsw w chwili bycia na skraju bankructwa kosztowało 10 zł za akcje, PZU w chwili stawania się najsilniejszym podmiotem na rynku ubezpieczeń i bankowości z perspektywa olbrzymich dochodow i bliskiej 100% dywidendy... 20 zł. Gdzie tu logika.
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    No, to teraz poparłeś wygłaszane przeze mnie tezy w 100%
    Wiem, zrobiłeś to nieświadomie, ale szczerze.
    Cmentarze pełne są takich pseudo inwestorów, którzy kierowali się logiką. Giełda i logika, to dwie różne rzeczy.
    Giełda to emocje a podczas bessy S T R A C H i durna nadzieja.

kolorowy wiatr
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: ~Rhett [94.254.229.*]
    Podobnie jak koledzy ja również nie rozumiem, dlaczego kiedy nie grasz/inwestujesz na PZU ciągle straszysz pozostałych wizją spadku poniżej 10 zł ? Gdybyś zajmował akieś pozycje na tej spółce to zrozumiałbym.
    Zrozum "tu się pracuje"! Kiedy akcje rosną jedni zarabiają, drudzy tracą. Kiedy akcje spadają również jedni zarabiają a drudzy tracą . Wynik jednych i drugich wychodzi na zero. Dodatkową kasę dostają tylko ci co dostaną dywidendę.
    Jeszcze jedno, nawet jak PZU spadnie do 10 to część graczy/inwestorów na tym zarobi.
    Przede wszystkim dzisiejsze zamkniecie daje zdecydowaną szansę na mocne odreagowanie.
    Nawet do 29 złotych. Mamy dzisiaj formacje przenikania, białe marubozu, które odbiło się od wsparcia.
    Dlaczego mnie interesuje PZU ? Ponieważ przez polityków jest używane jako dojna krowa do repolonizacji, głownie sektora bankowego. Interesuje mnie jak takie ,,polityczne,, zagrywki znajdą swoje odzwierciedlenie w kursie spółki.
    Ja tu nie jestem niczyim wrogiem, przecież widzicie, że jak widzę wzrosty, tak jak obecnie, to o nich piszę.
    Jeśli powstanie jedynie korekta i wsparcie obecne zostałoby przełamane, to będzie inna para kaloszy, ale na ten dzień, na tą chwilę
    dzisiejsze zamknięcie jest jak najbardziej dobrym symptomem.

kolorowy wiatr
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: ~Rhett [94.254.239.*]
    Obserwuję ostatnio orange ( nie żeby kupić broń Boże ) i widać dużą słabość spółki. A kolega Kolorowy coś pisał o jakiejś formacji technicznej pokazującej możliwość wzrostów tej spółki.
    Niestety ale fundamenty na to nie pozwalają, ale przecież fundamenty nie mają znaczenia na gpw...
    Oczywiście kolega pisał (czyli ja) o Orange, że będzie najprawdopodobniej lewe ramię formacji odwróconej głowy z ramionami.
    To było jednak przy 5.20 a wzrosło ponad 6.
    Natomiast jeśli chodzi o PZU, to wczorajszy optymizm ulotnił się niczym biała dama na zamku w Chęcinach.
    Tak więc cały czas ,,Śmiertelne Zagrożenie,, wisi nad PZU i mój scenariusz spadku poniżej 10 zeta, nad wami.
    Czytając wczorajsze hura optymistyczne wpisy, to tak jak powiedziałem, ich autorzy powinni zająć się czymś bardziej pożytecznym, na czym się znają. Oczywiście nie neguję tego, że w następnych dniach ten podskok może być kontynuowany, ale powiem szczerz, nic z tego nie będzie. Raz jeszcze ci co kochają ,,nadzieję,, dostaną łupnia po głowie.
    Ludzie ..................tu jest silny trend spadkowy i nie ma najmniejszych przesłanek do jego odwrócenia.
    Co najwyżej możecie odwrócić kota ogonem.

kolorowy wiatr
    Mości Panowie

rozdziobią was kruki....wrony
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016-kurs PZU będzie  j e d n o  cyfrowy Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Dnia 2016-09-28 o godz. 10:30 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Nic nie sądzę i nie podejmę się tego, chociażby dlatego, że jest to moim zdaniem pozbawione sensu.
    > Ale powiem inaczej.
    > Moim zdaniem jak skończy się bessa (nie odbicie korekcyjne ale bessa na całym rynku)
    > to kurs PZU będzie  j e d n o  cyfrowy !
    >
    > Kw

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kocham-polskie-kobiety-27-09-2016,21941211.html
    ...........................................................................................................

A teraz kupił bo chce stracić - hahahahaha
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016-kurs PZU będzie  j e d n o  cyfrowy Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Nie, kupił poniżej 26 a wczoraj sprzedał powyżej 29.
    Fryzjerzy mają to do siebie, że nawet oczywiste fakty, które są na tym forum, potrafią przeinaczyć.
    Ale z drugiej strony, czego się można spodziewać po fryzjerze ?
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016-kurs PZU będzie  j e d n o  cyfrowy Autor: ~i-co [89.228.249.*]
    a kolorowy twierdził, że będzie poniżej 10 zł - hahaha
  • Opublikowano przy kursie: 27,62 zł , zmiana od tamtej pory: 60,75% Autor: ~chicha [89.228.253.*]
    Dnia 2016-09-13 o godz. 11:08 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Muszę, inaczej się uduszę, więc wybaczcie mi formę w jakiej to napiszę, ale wyjścia nie mam.
    ....

Opublikowano przy kursie:  27,62 zł , zmiana od tamtej pory: 60,75%
  • Re: Opublikowano przy kursie: 27,62 zł , zmiana od tamtej pory: 60,75% Autor: ~sandal [31.175.31.*]
    Zaiste naprawdę najlepszy anlityk na forum :)
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: ~racja [89.228.253.*]
    I gdzie jest ten fenomen?
  • Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016 Autor: ~slepy-wizjoner [89.228.253.*]
    Dnia 2016-09-13 o godz. 11:08 kolorowy-wiatr napisał(a):
    ... tym potem stado mocniej dostaje po pupie. To już sprawdziłem kilkanaście razy.
    > U was takich baranów jest znaczna ilość i owiec, które posłusznie za nimi kroczą, prosto do zagrody, gdzie już czekają z maszynkami do strzyżenia. Całe stado zostanie zgolone do gołej skóry, a część młodych sztuk zostanie potem przerobiona na

........................................
    to kiedy te 10 zl - hahahahaha

• może być wcześniej niż się wydaje :-) jak zacznie się sraczka w USA Autor: ~xxx [178.37.27.*]
    to BALONY polecą najczybciej :-) zwłaszcza ubezpieczeniowo-bankowe :-)
[x]
PZU -0,61% 55,28 2025-10-13 16:49:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.