Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,07 zł , zmiana od tamtej pory: 120,58%

Re: Śmiertelne zagrożenie 13.09.2016

Oczywiście kolega pisał (czyli ja) o Orange, że będzie najprawdopodobniej lewe ramię formacji odwróconej głowy z ramionami.
To było jednak przy 5.20 a wzrosło ponad 6.
Natomiast jeśli chodzi o PZU, to wczorajszy optymizm ulotnił się niczym biała dama na zamku w Chęcinach.
Tak więc cały czas ,,Śmiertelne Zagrożenie,, wisi nad PZU i mój scenariusz spadku poniżej 10 zeta, nad wami.
Czytając wczorajsze hura optymistyczne wpisy, to tak jak powiedziałem, ich autorzy powinni zająć się czymś bardziej pożytecznym, na czym się znają. Oczywiście nie neguję tego, że w następnych dniach ten podskok może być kontynuowany, ale powiem szczerz, nic z tego nie będzie. Raz jeszcze ci co kochają ,,nadzieję,, dostaną łupnia po głowie.
Ludzie ..................tu jest silny trend spadkowy i nie ma najmniejszych przesłanek do jego odwrócenia.
Co najwyżej możecie odwrócić kota ogonem.

kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PZU -0,58% 55,30 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.