26.wrzesnia 2016
witam w poniedziałek.
Najpierw cytat jednego z was
,,Kolego, jeżeli grasz na Pzu ( a powinieneś skoro piszesz na tym forum ,,
Co to za brednie są ? To niby jak nie gram na PZU to nie mogę tu pisać ?
To znowu przykład na to, że nie czytacie moich wpisów, tylko po łebkach bez zrozumienia, bo właśnie ten temat poruszałem kilka dni wcześniej !
To samo tyczy się analizy technicznej ! Wszystko co tu napisałem, cały ten wątek, to czysta analiza techniczna, niech to do was wreszcie dotrze. Jeszcze raz. Cały ten wątek powstał na podstawie tylko i wyłącznie analizy technicznej tak PZU jak i wigu 20 a jeden z drugim jak mantra powtarza głupotę, że teraz AT i AF nie działa ! To co działa ,,sabat czarownic"? Po prostu zwyczajnie niektórzy z was nawet nie wiedza co to jest analiza techniczna. Więc może po prostu spytam na tym forum co to takiego analiza techniczna. Niech ktoś z was opisze to swoimi słowami bo może przez ten prosty fakt zupełnie się nie rozumiemy.
Analiza techniczna działa zawsze, bo nie może nie działać, to wynika wprost z samego rynku.
Czekam więc ,,Orły Sokoły,, i inne anty bażanty na wasze wpisy, co to takiego ta straszna AT jest.
kolorowy wiatr
Moje ostrzeżenie sprzed dwóch tygodni jak najbardziej w mocy
pozdrawiam
kolorowy wiatr
Oczywiście nie chodzi o PZU, każdy jednak wie o jaką spółkę chodzi ! Tylko nie ty bidoku