Nie ma co zamykać tematu, głupoty wypisujesz i tyle.
Po pierwsze o Orange pisałem na Orange jak się ten wzrost korekcyjny zaczął a tu na PZU dałem jako przykład mocnej korekty lub zmiany trendu. Notowania Orange przy 6 zeta doszły do mocnego oporu na 0.618, więc nie dziwić powinno, że utrzymują się blisko tego poziomu. Napisałem również, że może to być albo głowa (mniej prawdopodobne) albo lewe ramię formacji odwracającej.
To tyle odnośnie Orange.
Co do PZU, moje ,,Śmiertelne Zagrożenie dotyczy całej bessy. Napisałem, że moim zdaniem skończy się ona pod koniec 2019 roku a akcje PZU będą wtedy jednocyfrowe.
Przez takich dupków, co interpretują i zniekształcają moje wpisy, potem ludzie tracą jedynie pieniądze.
Wiem co napisałem i wystarczy przeczytać jedynie moje wcześniejsze wpisy aby wyrobić sobie zdanie na temat przyszłości giełdy.
Podkreślałem wielokrotnie, że oceniam notowania w perspektywie miesięcznej i tygodniowej i tak właśnie analizuje wykres.
Jeszcze raz zwracam ci uwagę, abyś nie kombinował i nie przekręcał tego co tu umieściłem. Jak dotąd bowiem wszystko wskazuje, że stanie się dokładnie tak jak to przewidziałem. To duzi inwestorzy (profesjonaliści) specjalnie będą was mamić i dadzą wam nadzieję na wzrost za każdym razem, gdy tylko PZU spadnie. Po to jedynie, aby na końcu załatwić was ostatecznie. Nie jest w ich interesie doprowadzać obecnie do paniki, więc tego nie robią. W ich interesie jest natomiast powolne ale systematyczne obniżanie kursu, bo to doprowadza do wyniszczenia psychicznego indywidualnego mocno już potłuczonego gracza.
Koniec i kropka, teraz kumasz ?
Giełda to w dużej części umiejętność manipulowania tłumem. Wbij to sobie raz na zawsze do głowy.
kolorowy wiatr