• Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~zero [88.135.177.*]
    Witaj "Karolu@Gdańsk" przyjazna zerowa duszo.
    Niestety (dla chciwych) listami intencyjnymi jest piekło wybrukowane, a tymczasem wygląda na to, iż z okazji Dnia Matki akcjonariusze EFH dostali Dzień Dziecka.
    Obudziłem się dzisiaj rano i OTWORZYŁEM oczy.
    Następnie OTWORZYŁEM drzwi łazienki i tubkę z pastą do z. (między innymi).
    Po chwili OTWORZYŁEM laptop i notowania.
    I wiecie co?
    EFH się nie otwarło :(

ps
    OTWORZYŁEM więc szerzej oczy...
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~dojełopy [31.61.129.*]
    a kogo , ty mongolskie dziecko, obchodzi to?
    Ojej, cóż za wypowiedź. Gdy tylko uporam się z ciosem jaki dla mnie stanowił twój post szanowny "dojełopy" to ci napiszę że najwyraźniej Ciebie obchodzi. Nie wiem czy Cię nie przeceniam ale chyba wiesz co jest tego dowodem.
    Poza tym.
    Insynuujesz iż jestem potomkiem Temudżyna, wow! Dzięki.
    Jeśli zaś nawiązujesz w ten sposób do innego znaczenia jakie można nadać temu stwierdzeniu to żal mi ewentualnych twoich dzieci jeśli je będziesz miał gdy już z gimnazjum wyjdziesz.
    pozdrawiam
    Wygląda na to, że Dzień Dziecka z okazji Dnia Matki się skończył :(
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~zero [79.211.143.*]
    Chciałem się przypomnieć i nadmienić, iż w moich uczuciach względem EFH nic się nie zmieniło. Jeśli ktoś jest prawdziwym zerem musi mieć te akcje, a uczucie beznadziejności które towarzyszy ich posiadaniu jest bezcenne :D
    siemka, na froncie jak widzę bez zmian :D
    martwi mnie troszkę że ciągle jeszcze nie zero ale co się odwlecze... :D
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~Ugarte [83.17.79.*]
    obecny zarząd jest twoim fanem i robi wszystko żeby zero było jak najszybciej, nie musosz się długo denerwować, za chwilę będą wyniki za drugi kwartał - mniej niż zero
    To ja jestem fanem tego zarządu. Ale i tak prawdziwymi BOGAMI są dla mnie Pan Bekkar i Pani Gałązka.
    Wiadomo że nie ta skala ale jazdą po bandzie przebili i Petrol i Bioton :D
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~zero [79.195.247.*]
    hahahahahahahhahahahaha.................................................. jest :D
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~Rts [2.101.53.*]
    Prostak, to forum gieldowe a nie kolegdz z podstawowki..
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~zero [79.195.247.*]
    Wybacz szczerość z mojej strony ale do podstawówki powinieneś raczej Ty wrócić i poprosić o powtórną naukę pisania :(
    Jeśli zaś poważnie traktujesz forum EFH to może nawet myśl o przedszkolu nie byłaby głupia...
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~zero [79.195.252.*]
    Wszystko to dowodzi jedynie prawdy tezy, iz cierpliwy inwestor predzej czy pozniej osiagnie swoj cel. Nawet jesli jest tym celem zero :-)
    Poradzcie. Wchodzic juz teraz liczac na kreche w dol, czy jeszcze beda jakies podbitki?
    To poradzi ktos czy nie?
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~Łapa [164.127.198.*]
    to pochwal się ile straciłeś , ja 30 tys :D
    "Strata" to rzecz względna bo zależy od ogólnej sytuacji inwestora (w przypadku EFH czyt. Zera). Pisałem już, straciłem podwójne Malediwy i choć wyrzucanie pieniędzy w błoto jest przykre, to nie jest to dla mnie sprawa życia i śmierci. O wiele więcej straciłem na Arctic ale pretensji jak na razie nie mam, bo zarząd tam nie wciskał kitów.
    Gdybym przypadkiem nie cieszył się z wyzerowania EFH to napisałbym coś takiego: W pale mi się nie mieści że w tzw. państwie prawa i przy tych wszystkich organach kontrolnych itp. można robić jaja takie jak na EFH. Największy głąb po zestawieniu tego co Pan Bekkar i Pani Gałązka mówili z tym co się działo zrozumie, iż mieliśmy do czynienia z przeprowadzonym z premedytacją oszustwem. Jak pisałem, jazda (w innej skali oczywiście) lepsza niż na Petrolu i Biotonie.
    Zrobiłem błąd że wyskoczyłem poza wig 20 i nie zamierzam tego błędu powtórzyć. Lekcja jaką dostałem na EFH jest po prostu bezcenna, choć dosyć drogo to szkolenie mnie kosztowało :(
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~Łapa [79.173.32.*]
    Polubiłem Cię, bo jesteś inteligętny i kulturalny , starasz sie pisac z przecinkami itp szacun :)

olej te gpw i inwsetuj w AKTYWA, a nie w papiery wartosciowe bo one nimi nie są :)

kup kilkanaście mieszkań i wynajmuj... nie jedno mieszkanie , nie jeden dom ale iles tam za pirwszym zamachem to cie ustawi, np kamienica albo blok

wiem ,ze teraz powiesz tak ale z kąd kasę? kup ksiązkę jednominutowy milioner tam sa odpowiedzi ( to cenna rada- nie olej jej)

mozliwe ze jeszcze nie uwierzysz w to co tam napisał autor, bo ja tez nie wierzyłem , ALE TO DZIAŁA
    jest trudne do zrealizowania , ale mozliwe( trudne za pierwszym razem -potem juz łatwe)

Gdyby ci brakowało wiary w podjeciu działania to koniecznie pobierz nawet teraz darmowy e book z ksiegarni złote mysli Autora Arkadiusz Śmigielski pod tyt marzenia

tzn jak spełniac marzenia czy jakos tam albo marzenia cos tam

tak czy siak autor sie zgadza

Jako ze uwarzam cie za człowieka zdajacego sobie sprawe z wartosci wiedzy to chyba nie odpuscisz PRAWDA?

http://www.zlotemysli.pl/prod/6223/podazaj-za-marzeniami-arkadiusz-smigielski.html

tutaj jest ten link , a co do jednominutowego milionera hmmm jak by ci to wyjasnić...

WIARA CZYNI CUDA

Mądrzy ludzie, nie takie zera jak ja wiedzą, że najlepszym sposobem na zostanie milionerem jest napisanie podręcznika jak zostać milionerem :D
    Mówili mi także, że tylko dureń bezkrytycznie przyjmuje komplementy, zwłaszcza jeśli ich autor coś uprzejmie sugeruje :D
    Jestem jednak tylko zerem i się nie znam :(
    Ja zostałem nim tylko dlatego ,ze kiedys kupiłem pewną ksiązkę... i nigdy przenigdy by mi sie to nie udało gdyby nie rady jakich mi tam udzielono, a do jakich sie ślepo stosowałem , chodz na poczatku niektóre wydawały sie bez sensu- tak juz jest gdy sie uwarza siebie samego za madrego....

,,Efekt motyla'' cebulskiego ... zorobiłem wszystko co tam kazał i proszę 29 lat- milioner od zera.... Twojego ulubionego zera....

po ostatnim wpisie juz wiem,ześ mądrzejszy niz cały świat ... jak chcesz ....

na te ksiaszki nie wydasz nawet 1zl - IDZ DO BIBLIOTEKI bedziesz je miał za ZERO zl :)

no tak , ale zeby Ci sie chciało czytac głupie ksiazki hohoho.... Prawda? szkoda czasu,co?
    Moi kumple tez sie śmiali, do czasu....

• Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~wniosek [83.17.79.*]
    proponuję zaprosić tobera i celucha jako patronów i prezesów wszystkich zer, które zainwestowały w efh - oni są największymi zerami
    Proponuję byśmy z okazji jakże pięknego środka tygodnia posłali Panu Bekkarowi i Pani Gałązce telepatycznie moc ciepłych uczuć :D
    ps
    Obecnemu zarządowi po prostu dobranoc.
    Co się odwlecze... :D
    Nasze ukochane Maleństwo znowu zmierza we właściwym kierunku :D
    Tylko przypominam :D
    Porzućcie wszystkie nadzieje wy, którzy tu wchodzicie ...
  • Re: uwielbiam tę spółkę... Autor: ~brew do malbork [77.252.229.*]
    porzuciłem wczoraj po pewnej rozmowie....
[x]
EFH 0,00% 0,03 2015-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.