Nie może być tak, że jeden z najbardziej merytorycznych wątków gdzieś znika w nikczemnej akcji trollowania by ubrać łosi na tę wydmuchę. Dlatego należy się UP!!!
To nieprawdopodobne, że jedna z najbardziej merytorycznych dyskusji tonie gdzieś w szlamie i szambie niemrawych trolli wzrostowych wiszących na haku. Tam bardzo im się śpieszy zejść. Albo, że w ogóle chce im się z tego haka zejść. A tak przyjemnie sobie wiszą i naganiają na tego trupa gdzie tylk odrukowanie jest akcji no i oczywiście sprzedawanie ich przez pudla. Bo niby co miałby jeszcze sprzedawać pudel? A tutaj podchwytliwe pytanie zadałem hihihihi. Oprócz swoich akcji pudel sprzedaje jeszcze shit watch. Jakby ktoś nie wiedział co to, to jest jego flagowy produkt do odmierzania czy jajko na twardo czy na miękko zrobione. A tutaj pudel miał na myśli kogo tu w jajko takie zrobić i odmierza sobie czas na tej wydmuszce hahahaha...
Ja już wiem!! I dlatego nie kupię tej padliny... ze względu na pudla i być może trupa w szafie... oraz fake listy intencyjne których pudel nie pokazał nikomu (może nigdy nie istniały)...
Akcjonariusze mają krótką pamięć i lubią jak pudel się zes... rywa im akcjami a potem sobie tradycyjnie dodrukowuje by móc znowu się porządnie im zes... rać ku ich uciesze... bo niby po co pudlowi akcje? Najlepiej sprzedać łosiowi naiwnemu...
Dnia 2021-08-17 o godz. 19:23 ~Stew napisał(a): > Akcjonariusze mają krótką pamięć i lubią jak pudel się zes... rywa im akcjami a potem sobie tradycyjnie dodrukowuje by móc znowu się porządnie im zes... rać ku ich uciesze... bo niby po co pudlowi akcje? Najlepiej sprzedać łosiowi naiwnemu...
Czyli mówiąc skrótem : Kierul ma maszynkę do kasy i lubi jej używać.Żona jest pewnie dumna z niego że taki sprytny...
Ale aby pudel mógł być sprytny to musi znaleźć ułomnego i nierozgarniętego łosia jakiegoś który to z uśmiechem łyknie... nie tylko akcje pudla, ale i każdy ćwierć inteligentny tekst który do nich kieruje... Ot, i tak pudel zarobił w kilka chwil dobrych kilka milionów. Już nie pamiętam czy nie kilkanaście milionów przypadkiem. Z tego co pamiętam to akcjonariat właściwie był tym zachwycony... i prosił o więcej... może pudel im jeszcze dosypie skoro tak...
Uwaga! UP!!! niemrawe trolle wzrostowe kapciowe pudla desperacko naganiają by ubrać niemotę łosia na lata w pudlową wydmuchę... posługują się dodatkowo tanim naganianiem bez merytorycznego uzasadnienia swoich pirdół... ja nie mam do nich już słów i za każdym razem muszę ich gasić i dawać im lekcję!
Otóż, dodatkowo, z łatwością można przewidzieć że kurs, wg moich kalkulacji, to max. 12 groszy przy prawie 100 mln papieru toaletowego... i proszę czytać autora tego postu ... oraz innych merytorycznych. Natomiast reszta to trolle by ubrać naiwnych...
Pytanie do ksysia mam. Czy berbelucha co popija to mu smakuje? Jakaś taka w kolorze żółtym...