Bardzo dobry post autora tego wątku. Wszyscy powinni powiedzieć: DZIĘKUJEMY!!! A troll Ta i Ksysio pierwszy powinni podziękować bo starają się ubrać innych łosi w to g...
A genialny Steven Tyler śpiewa: Shut up and dance like a pudel...
Oj boli wam chłopaki te Softblue,musieliście bardzo drogo to kupować, niech zgadnę czyżby po 2.5,a może po 2 złote, może kolega napisze o takich spółkach, których nie ma już na giełdzie,które oszukały akcjonariuszy albo o spółkach widmo,które kompletnie nic nie robią, Softblue to perełka,która dla takich jak wy napewno nie da nic zarobić .
Ktoś musiał się brzydko tutaj wyrażać skoro tak pousuwane przez moderatora. Ale do rzeczy!
Rozśmiesza mnie akcja troli którzy dowodzą że im większa ilość akcji w obrocie to cena tego syfu będzie również rosła. Przypominam poraz kolejny: ILOŚĆ AKCJI W OBROCIE BĘDZIE PRAWIE 100 MLN!!! I przypominam że pudel znowu ma dodrukowane akcje którymi ponownie się zes.. ra jak to już dwukrotnie zrobił w zeszłym roku i jeszcze wcześniej. Bo pudel ma nawyk sprzedawać akcje na górkach naiwnym. Tak lubi zarabiać... A jak sprzeda to sobie znowu dodrukuje czy tego ktoś chce czy nie chce! Także już wszyscy wiecie o co tutaj chodzi... 12 groszy to najmniejszy wymiar kary. I należy się z tym pogodzić niestety...
Trollu 3:49 a ty na forum bankiera piszesz wypociny. Jak ktos pisal trollu nie masz na nic wplywu poprzez swoj spam. Nikt normalny kupujac akcje nie kieruje sie bredzeniem czy to w jedna czy druga strone.
Wystarczy puscic 200 k akcji S PKC i kurs zjazd na groszaki
Wystarczy 200 k zl K PKC i iest 1 pln a pozniej akcji do 2 zl pustki.
Juz bylo wiele podbitek. Beda kolejne to jest pewne. Tylko kwestia czasu.
Co to jest te 96 mln akcji ? NIC. Wiele spolek podobnych ma ich kilka razy wiecej.
Taki no MedApp z podobnej branży do Invention ma ich np. 247 mln.
Ja o tej porze szykuję się na poranny jogging. Niektórzy jak ja,
artyści doceniający piękno wiosennego poranka, zaczynają wcześnie dzień i pracę. Przy porannych leśnych dźwiękach, i wschodzącemu słońcu, Rycerze Wschodu i Zachodu, przy dźwiękach genialnego zespołu wiadomo którego ruszają na podbój świata.
Eeeee, chyba i tak nic nie zrozumie... V.I.T.R.I.O.L.
Ja już sam nie wiem, czy wy nic nie kumacie? Czy tylko udajecie że nie kumacie bo tak śpieszno pragniecie opuścić (czytaj: ubrać kogoś naiwnego w) ten gorący kartofel. Ale na szczęście nie widać naiwnych... i nikt nie chce łosiem ubranym na lata być!
Taylerowa co tu robisz od kilku miesiecy oprocz naganiania na spadki i chwalenia sie znajomoscia j.angielskiego oraz nieznajomoscia zasad pisowni j.polskiego :) buahahahahahhahahahahah
Przez 7 lat mieszkałem, nabywałem edukacji, ćwiczyłem i pracowałem w Londynie misiaczki. Praca w City jeżeli cokolwiek wiecie o co chodzi... Ale po co o tym dyskutować. W różnych miejscach się na świecie mieszkało. I ciekawych ludzi się spotykało from all around the world. Ostatnio to częste rozjazdy Sankt Petersburg i tutaj... Dlatego czasami nie mam czasu z wami podyskutować. Ale wiem, że tęsknicie za mną...
Przestrzegam przed trollami wzrostowymi którzy na haku wiszą i zdesperowani nie mogą nikogo ubrać w syfblue. A pośpiech u nich jest wskazany bo za chwilę będzie aż prawie 100 mln papieru toaletowego. Ostro naganiają i podniecają się każdym bzdetem bo strach zagląda w oczy... Ale w sumie rozumiemy ich desperację... pudel ich załatwił...
Błagam Was! Co wy żeście tak uczepili się tej pudlowej spółki jakby innych znacznie lepszych niż ta nie było! Siedzicie tu i wyczekujecie nie wiadomo czego! Mało wam nauczki z zeszłego roku? Dalej tkwicie i wierzycie pudlowi? Warto tak tracić pieniądze i czas? Ja wam powiem gdzie je odzyskanie. Niech pudel sam się kisi w swoim gó...wnie! Przyspawani jesteście? Popatrzcie chociażby na Mabion i zastanówcie się czy nie warto. Poczytajcie za ile była emisja i jak zarząd kupował a nie jak pudel sr..ał na was śmierdzącym gó.wnem. Mabion jest po olbrzymiej korekcie i przed świetnymi espi i stąd mniemam że będzie w swoim czasie odpowiedni ruch na kursie. Ja olbrzymi pakiet ściągnąłem w przedziale 43 - 48 bo wiem że warto i dziś powoli ruszył. Wielokrotnie wskazywałem wam gdzie kupować szczególnie stróżowni i nic nie zrobił tylko tu tkwił jak widł w gn.oju. Jesteście nieuleczalnie zakochani w tym shit. Dlatego taka jest tutaj polewka... Spójrzcie na tę kreaturę pudla. Spójrzcie i powiedzcie co widzicie? Nie widzicie tego co ja?
Bo mi was żal!! Wierzycie jakiemuś pudlowi harcerzykowi, który was odwiecznie w bambo robi.... od samego początku istnienia tej spółki. Już samo to że chwali się takim gó..wnem jak shit watch i opowiada o zainteresowaniu zagranicy. Ludzie! Nie zapala wam się lampka że to jakiś śmieszny typ który żeruje na naiwniakach? To jakaś forma pseudo prezesa który opowiada takie głupoty że aż mnie to przyciągnęło bo można się uśmiać do rozpuku.... za darmo... I tym samym wy się ośmieszacie jak was czytam... Przemyślcie co napisałem. I sprawdzcie sobie Mabion. Decyzja należy do was. Jeżeli zdecydujecie się tam wejść to nie szarcie się tak nagle, nie żucajcie się tak na nią tylko powoli. Po każdym wzroście animator powolutku obniża kurs. Wtedy warto gdy jest spokojnie... na spokojnie. Ja tak robiłem i mam doskonałą średnią. To tylko takie małe suggestion.