• Nie masz racji Autor: ~spokojny [83.24.97.*]
    Na pocztę chodzili, chodzą i bedą chodzili bo to jedyna "pewna instytucja" według 90 procent emerytów i rencistów - młody człowieku.
    Do banków nie pójdą bo nie mają kont. Od prywatnych punktów - odstraszy Ich nawałnica w mediach i min. Twoja nadaktywność.
    Daj więc sobie na luz - przestań jątrzyć chociaż przez jakiś czas - niech sie to wszystko uspokoi.
    I nie mów mi o egoizmie skoro sam widzisz tylko czubek własnego nosa.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Patryk Wierszycki [62.87.147.*]
    :) na szczęście jest więcej ludzi którzy myślą jak ja niż tych którzy myślą tylko o swoim punkcie opłat.
    Są ludzie od których dostawałem wyraźne sygnały, żeby zaprzestać tych działań, pod presją różnych gróźb.
    W moich punktach opłat, nigdy nie było loga okienka kasowego, teraz otwieram kolejne i jakoś wcale nie uważam, żeby taki program TV komuś zaszkodził wręcz przeciwnie może pomóc tym którzy prowadzili okienka kasowe i teraz dalej w tym samym miejscu prowadzą punkty opłat pod własnym brandem.
    Niewiedza ludzka (klientów, prokuratury) jest tak dużo że trzeba wszystko im stopniowo tłumaczyć a masmedia nadają się do tego idealnie.
    Słyszałem już, że to bank z którym współpracuję zbankrutował, że to poszczególne firmy jednoosobowe ogłosiły upadłość, a nawet słyszałem o plajcie operatora telekomunikacyjnego :)
    Jednak zawsze trzeba podkreślać, że za upadłością kilkuset punktów opłat stoi zaledwie kilku osobowa grupa zarządu spółki.
    A żadnej winy nie ponoszą właściciele punktów opłat, więc co za tym idzie agencje finanse są bezpiecznym miejscem do regulowania płatności wobec swoich beneficjentów.
    Należy w jak największym stopniu rozgłośnić tą sprawę.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ja [83.4.96.*]
    No niestety każdy taki program powoduje, że maleje zaufanie klientów.
    Co z takiego programu dociera do klienta? Że wpłacili i stracili. Rozumię chęć wytłumaczenia swoim klientom, że jest się niewinnym, ale każdy kolejny program odbiera klientów działającym punktom. Jeśli zostali już poinformowani to trzeba przestać. Właściciele innych punktów czekają, aż wszystko ucichnie i zaczynają oberwować spadek obrotów. U mnie akurat jest coraz więcej klientów, którzy płacąc zadaje pytanie: czy nie bankrutujemy?
    Taka jest prawda. Czekamy aż wszystko ucichnie i będziemy sprawdzać ile % wpłat mamy mniej. Nie tylko Was kosztował ten przekręt prezesów Okienka, nas pozostałych w branży też :-(
  • Re: do Patryka Autor: ~obserwator-zaniepokojony [83.9.233.*]
    Patryk
    Już uświadomiłeś co miałeś uświadomić daj żyć innym po twoich występach spadki i tak są bardzo odczuwalne, a jeśli uważasz że twój teren i twoje otoczenie jeszcze nie wie co ma robić , to uświadamiajich przez prasę lokalną i daj nam wszystkim żyć . Mówisz o egoizmie to widać że sam nie wiesz co to oznacza , ale widać że jest młody w tej branży i dużo musisz się jeszcze nauczyć.
  • Re: punkt opłat Autor: ~NIEZALEŻNI [89.174.212.*]
    Hmmm milcząco czytam od kilku dni forum i w zasadzie kibicowałem do niedawna Patrykowi ale faktem jest że troszke już z medialnością przesadzasz Kopiesz innych świadomie czy nie ale to robisz

Zastanawia mnie jednak inna rzecza, którą napisałeś, a mianowicie cytat: "W moich punktach opłat, nigdy nie było loga okienka kasowego, teraz otwieram kolejne"

Jak to możliwe że okienko pozwoliła ci działać bez swojego brendu ?? Najpierw jesteś poszkodowany itp, teraz mówisz że rozwijasz ten biznes, troszkę to zaczyna się robić dziwne i pogmatwane. Może ktoś mi zarzuci, że szukam dziury w całym, ale zaczynam widzieć "dugie dno"
  • brawo niezależni Autor: ~spokojny [83.24.100.*]
    Widzę że zaczynasz kumać, bo tak naprawdę mało tutaj osób bezinteresownych. Akurta Patryk ( z tego co do mnie dotarło) to
    małolat (22 lata) i taki z niego właściciel kilku punktów jak ze mnie
    ksiądz. Szuka zapewne kontaktów z mediami bo ma ochotę zabłysnąć jako
    młody, prężny redaktor samozwaniec.
    Radzę poszukac w necie (interia)- tam znajdziecie dane o Patryku Wierszyckim.
  • Re: punkt opłat Autor: ~NIEZALEŻNI [89.174.212.*]
    Młodość to nie grzech, ja swoją przygodę z dziennikarstwem zaczynałem mając lat 15. To nie o to tu chodzi. Dla mnie ciut niejasne są ogólne intencje w obecnym stanie rzeczy. Tak jak mówie doszukiwanie się drugiego dna to ostatnia rzecz jakiej bym chciał ale troszke jestem teraz zaskoczony w świetle wydarzeń jakie mają miejsce w ostatnich dniach i po tym co tu czytam
  • Re: punkt opłat Autor: ~JA [83.4.96.*]
    No faktycznie, wygląda na to, że Pan Patryk jest młodym dziennikarzem z Wrocławia, a tu http://www.casting.wroc.pl/index.php?p=szukaj można nawet zobaczyć jak wygląda.
    Panie Patryku proszę tutaj szczerze napisać czy był Pan osobą prowadzącą punkt opłat pod szyldem Okienka, czy po prostu chce Pan się wylansować przy okazji tej sprawy?
    A może też ma Pan w tym jakiś inny własny cel?
    Tak czy siak Pana dalsza działalność próbująca jak najbardziej rozgłośnić sprawę Okienka będzie teraz uderzać przede wszystkim w działające punktu. Powinien Pan mieć tego świadomość.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Patryk Wierszycki [90.156.61.*]
    Tak tak nie dawno czytałem, że jestem z innej sieci :) dzisiaj, że jestem dziennikarzem:) macie ludzie fantazję.
    Wiek 22 lat nie przeszkadza w prowadzeniu biznesu mam go od 18 roku życia :) no może przeszkadzać jedynie tym których boli, że udaję się komuś tak wcześnie.
    Co do wypowiedzi niezależnego w sprawie loga okienka nie miałem wymogu aby się obklejać ich brandem, jedyne logo jakie było u mnie było na cenniku.
    A okienko kasowe było zawsze dodatkiem do prowadzonej działalności.
    Poza tym, media i tak by o tym wszystkim pisały i mówiły więc lepiej, żeby ktoś powiedział im tak jak jest naprawdę a nie tak jak to przedstawiło np TVP3 mówiąc, że to poszczególne punkty opłat są odpowiedzialne za powstałe zaległości.
    TERAZ FAKTY:

Oferta współpracy
    dzisiaj zapoznałem się z ofertą współpracy bezpośrednio z bankiem WBKBZ
    polecam, ten produkt dla osób które nie chcą wnosić wysokiego wkładu własnego.
    -Współpraca opiera się na aplikacji internetowej (minusem jest to, że czasami ze względu np. na awarie sieci niemożna pracować)
    -Brak kosztów za program
    -Koszt przelewów ustalany indywidualnie (moim zdaniem atrakcyjna stawka)
    -Dodatkowo sprzedaż kart pre paid przez program WBKu
    -Koszty miesięczne to ok 45 zł za prowadzenie konta firmowego z dostępem do internetu
    -jednorazowa opłata 75złoty za token
    -niestety aby rozpocząć współpracę należy wziąć udział w szkoleniu które odbywa się w Poznaniu.

Jednocześnie oświadczam, że nie jestem pracownikiem Banku Zachodniego :)to tak aby uciąć kolejne spekulacje...

--------------------------------------------------------------
    Strona dla poszkodowanych przez Okienko Kasowe S.A.
    www.agenciokienka.pl
    --------------------------------------------------------------
    Po rozmowie z pracownikiem AIG dowiedziałem się, że formularz szkody wysyłać można bezpośrednio do ubezpieczyciela wraz z blankietem spłat i paragonem (bez druku reklamacyjnego)
    Odpowiedni formularz po wypełnieniu należy przesłać na następujący numer faxu
    ( 22 ) 528 52 52
    lub pocztą na adres
    Dział Likwidacji Szkód
    AIG Polska Towarzystwo Ubezpieczeń S.A.
    ul. Marszałkowska 111,
    00-102 Warszawa
    tel. (22) 528 51 00
  • Re: punkt opłat Autor: ~spokojny [83.24.187.*]
    Z niejednego pieca chleb jadłem,w biznesie związanym z finansami siedzę od wielu lat, przeanalizowałem (wraz z bardzo wykształconymi ekonomistami) dostępne (a nawet te niedostępne dla zwykłego śmiertelnika) oferty, praktycznie wszystkich oferentów (w tym banków)dla tego typu działalności, a jednak zdecydowałem się na bycie samodzielnym i niezależnym. Dlaczego?...
    Może Pan Patryk odpowie na to pytanie?... W końcu podpowiada, doradza , załatwia... a nawet pomaga. Prowadząc punkty opłat jako agent Okienka ( teraz nagle niezależny) i to jako działalność dodatkową - zajmuje sie dziennikarstwem i Bóg wie czym jeszcze - oferuje wszem i wobec swoje usługi, głębokie i bezinteresowne zaangażowanie.
    Hmmmm...
    Żyję na tym świecie lat kilkadziesiąt - spotykałem na swej drodze wielu społeczników (autentycznych), ale tak jakoś dziwnie się składało, że żaden z owych społeczników, nie prowadził własnego biznesu w dziedzinie, w którą zaangażowany był jako społecznik. Za to wszyscy ci, których znam od strony biznesowej - nigdy nie angażowali sie w żadną działalność z której nie mogliby czerpać korzyści. (Nawet w przyszłości w końcu planowanie długofalowe to podstawa - od niej to zaczyna się właściwe podejście do biznesu).
    I dziś staję oko w oko z bezinteresownym młodym człowiekiem ("aniołem?... dobroczyńcą?..), który nic nie chcąc w zamian - poświecając czas i zaniedbując własny biznes (i to kilka branż) stara się nam wszystkim (starym wygom) udowodnić, że nie ma w tym interesu...
    Czyżby ?...
    Ja uważam, że Patryk poprostu "poczuł krew". Przypadek sprawił, że "trafił" na kilkaset przerażonych osób, które postanowił "skupić" wokół własnej - energicznej i jakże bezinteresownej osoby.
    Trzeba przyznać, że doskonale orientuje się w zagrywkach psychologicznych. Pocieszenie i wsparcie człowieka przerażonego wizją "pójścia na dno", to doskonały sposób na zaskarbienie sobie dozgonnej wdzięczności, no i oczywiście poparcia w przyszłości.
    Szczerze mówiąc (a nie znam zakresu działalności Patryka)- nie wiem
    zatem w jakim kierunku pójdzie. Póki co nie określa się a nawet
    stwarza pozory, że nie jest zainteresowany jakimkolwiek zorganizowaniem owej grupy ludzi poszkodowanych. Przedstawia nawet propozycje innych sieci i banków, by tylko nie stali się niezleżnymi i samodzielnie myślącymi (Agenta podporządkowanego znacznie łatwiej namówić na "samodzielność", niż samodzielnego i dobrze prosperującego namówić na podporządkowanie sie komukolwiek).
    Nie śmiem i nie chcę przepowiadać do "czego" dojdzie nasz bezinteresowny doradca. Radzę jednak wszystkim, którzy uwierzyli
    w bezinteresowność, mieć oczy szeroko otwarte, bo jestem pewien, że nadzejdzie czas "wystawienia rachunków" wszystkim tym, którym "bezinteresownie" pomagał.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Patryk Wierszycki [87.105.184.*]
    Samodzielny napisałeś, że:
    "Z niejednego pieca chleb jadłem,w biznesie związanym z finansami siedzę od wielu lat, przeanalizowałem (wraz z bardzo wykształconymi ekonomistami) dostępne (a nawet te niedostępne dla zwykłego śmiertelnika) oferty, praktycznie wszystkich oferentów (w tym banków)dla tego typu działalności, a jednak zdecydowałem się na bycie samodzielnym i niezależnym. Dlaczego?..."
    Napisałeś tak jakbyś nie współpracował z żadnym bankiem do czego ja zachęcam, osoby niezależne muszą współpracować z wybranym przez siebie bankiem który oferuje taką możliwość innej drogi niema.
    A odpowiadając na twoje pytanie, najlepiej jest działać "niezależnie" tzn bez udziału operatora jak np. Okienko Kasowe S.A. ponieważ za pieniądze powierzone przez klientów odpowiada tylko i wyłącznie właściciel firmy.
    Niema zmasowanej sieci więc gdyby komuś z kasjerów wpadł do głowy pomysł kradzieży kilkudziesięciu tysięcy złoty, nie ucierpi na tym większa grupa osób prowadzących punkty kasowe.
    Ponadto koszt otwarcia takiej agenci opłat jest znacznie niższy niż niekiedy w sytsemie centralnym.
  • Współpracuję Autor: ~spokojny [83.24.109.*]
    Ależ współpracuję, Panie Patryku - współpracuję... Współpracuję z bankiem który nie posiada własnej sieci punktów i agencji i z tego co
    wiem - nie zamierza tworzyć takiej sieci. To właśnie jest argument dla niezależnych bo nie ma zagrożenia, że jakiś v-ce prezes zechce
    zawładnąć utworzoną siecią niezależnych. Jeśli zna Pan historię
    "Kas polskich" to powinien Pan wiedzieć o czym mówię. Dla niebędących
    w temacie informacja - Kasy Polskie to przejęcie pod prywatne skrzydełka agentów/ agencji Poczty Polskiej. Super pociagnięcie - kadry zahartowane w boju - sieć placówek w całym kraju itd...

Jednym słowem jeśli już polecać komukolwiek samodzielność, to należy robić to rzetelnie - informując jednocześnie jakie zagrożenia idą w parze z wyborem oferty każdego z polecanych banków.

I już nie będę sie "czepiał" Pana - Panie Patryku w końcu wybór i tak należy do podejmującego działalność. Ważne jednak by po udzieleniu
    porady, nie mieć kaca moralnego...
  • Re: punkt opłat Autor: ~Stara Wyga [90.156.61.*]
    Cóż za chamstwo czytam na forum. Chyba mało kto wie, że to dzięki interwencji między innymi Pana Patryka prokuratura zaplombowała siedzibę firmy i zabezpiecza dowody, a klienci dowiadują się co naprawdę się wydarzyło!
    Pan Patryk jest na tyle inteligentną osobą, że wiedział jak za to wszystko sie zabrać!
    Pisane, że doświadczony 22letni mężczyzna jest małolatem jest brednią no chyba, że jest się starym próchnem. Ja swój biznes prowadzę od dobrych kilku lat i jestem zadowolona z rozwoju sytuacji która się odbywa właśnie dzięki Panu Patrykowi który Pomaga bezinteresownie innym wykładając na to wszystko pieniądze ze swojej kieszeni, wyjazdy, telefony, strona internetowa, nieobecność w pracy itd. Oby tak dalej Panie Patryku jesteśmy z Panem!
  • Re: punkt opłat Autor: ~młoda wyga [83.9.209.*]
    Widać że Stara Wyga , ale chyba w czymś innym bo na pewno nie wprowadzeniu biznesu w tej dziedzinie
  • do starej wygi Autor: ~stare próchno [83.24.203.*]
    Wiesz co Pan Patryk może prokuratorom?
    Jasiu, powiedz pani...
    A tak na marginesie - nie ujmuję Patrykowi inteligencji, tyle że nie zgadzam się z Jego sposobem na "robienie kariery" i mam do tego prawo.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Stara Wyga [90.156.61.*]
    Może czy nie może fakt jest taki, że prokuratura się wzięła do roboty kilka godzin po spotkaniu z Panem Patrykiem.
  • Re: punkt opłat Autor: ~rozbawiony [213.158.196.*]
    Ludzie przestańcie gloryfikować tego człowieka. A co bez niego prokuratura nie wzięła by się pewnie do roboty co ?? Przecież w prokuraturze pracują same żółtodzioby a patryczek taki doświadczony, oblatany i wogóle. Patryk Wierszycki na ministra sprawiedliwości i prokuratora generalnego !! Nie bądźcie śmieszni !! Małolat sam siebie kreuje, bijac na tym niezły interes, a wy jak te baranki ślepo zapatrzone w niego idziecie jak stado. Teraz się nie dziwię że tak łatwo można było was wykołować kiedy byliście w okienku. Niby tacy biedni, załamani, oszukani A jakoś nikt z was dalej nie wykazuje się zdrowym rozsądkiem Ejj ludzie, ludzie
  • Re: punkt opłat Autor: ~xyz [90.156.61.*]
    Pan Patryk Wierszycki jest dziennikarzem pamiętam program ekonomiczny z TV BIZNES który prowadził. Myślę, że robi dobrą robotę. A inni mu zazdroszczą no ale taki naród, tacy ludzie, sam nic pożytecznego i bez interesowanie nie zrobi więc myśli że inni też nie.
    Rozbawiony niby jak ten człowiek na tym bije interes?
  • Re: punkt opłat Autor: ~agent_okienka [90.156.61.*]
    Hm, też byłem wtedy w Poznaniu i wiecie co powiedzieli w prokuraturze poznańskiej? Zapytaliśmy na jakim etapie jest sprawa...powiedzieli, że doszło kilka doniesień ale sprawa jest błaha bo na małą kwotę na jakieś 3 czy 4 tyś., i nie będą rozpoczynać żadnego postępowania jak na razie!!! Nas aż zatkało, uświadomiliśmy ich, że to nie tylko 3 czy 4 tyś., ale kilka milionów i że skala poszkodowanych jest na całą Polskę, odparli że przekażą to do osoby która się tym zajmuję i sprawdzą te nasze zawiadomienie...po czym jak wieczorem tam się zjawiliśmy to była u nich policja i zabezpieczała dokumenty. Nie chodzi o to czy to przez nas prokuratura się tym zajęła, dla nas najważniejsze jest że zaczęli działać.

Powiedzcie mi jaką sławę zdobył Patryk i jaki ma interes?!!! Jesteście posrani i tyle Wam powiem. Nie wiecie jak jest, a piszecie głupoty, że Patryk ma jakiś w tym interes, niby jaki? Wydawanie kasy na telefony? Jesteście ŻAŁOŚni i ZACOFANI na MAXA!!!!!!!
    MASAKRA NAPRAWDĘ JESTEŚCIE GŁUPI!!!!! PATRYK DZIENNIKARZEM? I MIAŁ SWÓJ PROGRAM I WIDZIAłEś JAK PROWADZIł PROGRAM? KIEDY TO BYłO? JAK PATRYK JEST DZIENNIKARZEM TO JA JESTEM KRóLEM!!!!
  • Re: punkt opłat Autor: ~xyz [90.156.61.*]
    Widzę, że wszystkim puszczają nerwy, w sumie to zrozumiałe ile można czytać bredni - lepiej się zjednoczyć i przeciwstawić złodziejom z okienka niż się kłócić. Jak jedna strona będzie wyzywać drugą a druga pierwszą to nic z tego nie będzie.
    To, że ktoś piszę o tym że Pan Patryk robi interes na tym co robi jest faktycznie głupie i "posrane" :)
    A ja jednak jestem prawie pewien, że program ekonomiczny w TV Biznes był autorstwa Pana Patryka ale może się mylę zresztą przecież to bez znaczenia.
  • Re: punkt opłat Autor: ~Ola__ [90.156.61.*]
    Puste wypowiedzi osób bojących się o swój tyłek i punkcik, jeżeli dobrze prowadziliście biznes i zdobyliście zaufanie to nic wam nie będzie po kilku programach ja się już nie boję. A sprawiedliwość musi zwyciężyć, dobrze, że ktoś jej doszukuje a nie chowa się pod miotłę jak inni! OBY TAK DALEJ
  • Re: punkt opłat Autor: ~Hanna [83.24.211.*]
    Re: punkt opłat
    Autor: Patryk Wierszycki (IP zapamiętane)
    Data: 29/11/2007 - 10:01:44

(...) Co do programów i artykułów CDN...

Nie interesuje mnie przeszłość, czy dochody Pana Wierszyckiego, natomiast niepokoi sam fakt i/lub zamiar bezustannego " ciagninięcia tematu". Uważam, że rynek i Kienci muszą się uspokoić, nabrać oddechu i dystansu do tematu.

Szkody jakie wyrządził upadek Okienka są już bardzo poważne. Dzwoniłam do znajomych i spadek obrotów u niektórych sięga nawet do 40%. Kolejne artykuły czy programy na ten temat powiększą tylko niepokój Klientów i ich obawy a w konsekwencji spowodują dalszą deprecjację tego sposobu płacenia.

W efekcie zyskają na tym tylko banki, Poczta czy duże sieci typu Unikasa. etc. Czy naprawdę o to chodzi ??

Czy ktoś z Państwa wziął pod uwagę, iż są punkty (czytaj rodziny), które utrzymują się wyłącznie z przyjmowania opłat, nie prowadząc innej działalności gospodarczej.

Tak, więc - wybaczcie - ale nie rozumiem logiki, która prowadzi do samozagłady.

Powody upadku Okienka zostały wyjaśnione, do Kientów dotarło ( sami mi to mówią), kto i dlaczego był winien. Rozumieją, że Agenci są w tym wypadku są bez winy i zostali tak samo skrzywdzeni/oszukani jak ich Klienci.

Dlatego uważam, iż dalsze " drążenie" tematu będzie powodem do odchodzenia Klientów od tego sposobu płatności.
  • Re: punkt opłat Autor: ~W [90.156.61.*]
    A ja w sumie chciałbym wiedzieć na czym Pan Patryk zarobił, że stać go na zakup MBW 330 E92 ? bo chyba nie na okienku.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [83.24.184.*]
    Zapewne na takich naiwnych jak Ola i jej podobnym.
    Mnie też nie interesuje ten młodzian tylko ciągłe drązenie tematu.
    Takie postepowanie nie pomoże za wiele ani klientom ani agentom oszukanym przez Zarząd Okienka. Natomiast ciągłe podtrzymywanie tematu, uważam za działanie szkodliwe dla wszystkich pozostałych - bez względu na przynależność czy niezależność.
    Śmiem twierdzić, ze takie działania nie są bezinteresowne i to tylko kwestia czasu, kiedy dowiemy sie kto naprawdę stoi za Patrykiem.
    Radzę śledzić wydarzenia i "co ciekawsze strony" w necie.
    To co tu czytam jest żałosne, najbardziej to z BMW...
    Jakże wielu naprawdę mądrych ludzi zachowuje się po dziecinnemu i to po kilka razy dziennie.
    Napoleon Bonaparte

Myślę, że ubliżanie innym sprawia wam przyjemność.
    To czym jeżdżę czy to bmw, metro, tramwaj, taksówka to tylko i wyłącznie moja sprawa.
    To skąd mam złotówkę na bilet czy kilkaset tysięcy na samochód też jest moją sprawą.
    Ludzie którzy mnie otaczają nie są naiwni, ani głupi są to bardzo mądre osoby, dziękuje im za ich duże zaangażowanie i wytrwałość.
    Swoją drogą może zaczniecie podpisywać się imieniem i nazwiskiem?
    Bo myślę, że np. bardzo interesujące mogło by być to kto stoi np. za nickiem ronin.
    Bo ja jestem na tyle samodzielny, że za mną stać nikt nie musi.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [83.24.94.*]
    Czy to takie ważne jak sie nazywam?. To nie ja w końcu wyliczam Patrykowi co posiada - tym niemniej (choćby z racji doświadczenia w branży) mam prawo wyrażać swoje wątpliwości co do bezinteresowności
    "młodych wilczków". Wiem ile wysiłku i CZASU potrzeba na zrobienie
    "kasy" w Polsce - nie wierze zatem w "złote dzieci" które w wieku
    20 - 22 lat dorobiły się "własną pracą". W każdej branży porzeba inwestycji, w każdej branży potrzeba czasu by inwestycje przyniosły owoce, więc prosze nie wmawiać tutaj, że to własna praca. Za młody Pan jest na to by mieć wiedzę i doświadczenie w biznesie.
    Godny lepszej sprawy jest upór z jakim stara sie Pan wmówić nam wszystkim, że czarne jest białe. "Podziwiam" tylko tych, którzy Panu uwierzyli, ale cóż .. "nie mój cyrk, nie moje małpki"...
  • Re: punkt opłat Autor: ~Patryk Wierszycki [62.87.146.*]
    Nigdy nie napisałem, że dorobiłem się olbrzymich pieniędzy. A prowadzić firmę w Polsce można od 18 roku życia a nawet wcześniej w inkubatorach jeżeli Pan nie wie, jednak prowadzenie firmy nie wiąże się od razu z olbrzymimi obrotami.
    A osoba która np. napisała mi że mam BMW jest prowokatorem, lecz nie rozumiem jaki cel miała w pisaniu takich bredni.

------------------------------------------------------------
    Strona dla poszkodowanych przez Okienko Kasowe S.A.
    www.agenciokienka.pl
    ------------------------------------------------------------
  • Re: punkt opłat Autor: ~BMW [89.174.212.*]
    wietrzy Pan prowokacje ale faktu posiadania takiego pojazdu Pan nie zaprzecza. Prawda jest taka, że w tym wieku i taki samochód nie ma każdy młody człowiek więc to daje do myslenia bo nawet bedac nie wiem jak biegłym w biznesie w tak krótkim czasie te rzeczy sa niemozliwe
  • Re: punkt opłat Autor: ~Patryk Wierszycki [87.105.191.*]
    W poście wyżej, napisałem że to brednie co oznacza, że nie mam BWM :)
    zresztą nie rozumiem jaki związek ze sprawą ma to jaki kto ma samochód.
    Mnie nie interesuje czym jeżdżą inni.
  • Re: punkt opłat Autor: ~agent okienka_ [87.105.191.*]
    do BMW...
    Nie wiem skąd masz takie informacje, że Patryk posiada BMW...jesteś kłamcą i nie wiem czemu najeżdżasz na niego, co Ci takiego zrobił?
  • Re: punkt opłat Autor: ~wacek [79.185.58.*]
    Założę się z każdym, że nie dostaniecie złamanego grosza z tego ubezpieczenia. Takie ubezpieczenie to zwykły kit dla ubogich! No chyba, że ktoś poda na własną rękę ubezpieczyciela do sądu i uda mu się wygrać. Ale pierwsza decyzja będzie odmowna - za długo żyję na tym świecie aby wierzyć w "dobrych wujków...
  • Re: punkt opłat Autor: ~niezależny od zawsze [85.219.164.*]
    MONETIA

Cz ktoś z was współpracuje może z tą siecią? Jak wygląda współpraca? Czy ta sieć jest ok?
  • Re: punkt opłat Autor: ~nie ważne kto [83.24.102.*]
    Monetia to w większosci dawna Skarbonka, przejęta pod skrzydła BISE...
    generalnie jak większość sieci - typowy "francz"..
    Znajdź stronę monetii tam sie dowiesz...
  • Re: punkt opłat Autor: ~obserwator [83.19.141.*]
    Monetia ma jedna zaletę- gwarancje bankowe. Plajta jej nie grozi. Czas realizacji przelewu 1 dzień. Wady - zabierają 30 % prowizji.
  • Re: punkt opłat Autor: ~gnida dworska [79.185.67.*]
    http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35241,4691173.html
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [79.188.130.*]
    Czy zna ktoś adres strony poszkodowanych przez ,milamedia?
  • PROTEST!!! Autor: ~ronin [83.24.108.*]
    Protestuję przeciwko używaniu mojego nicka - "ronin"...
    Ktoś , kto podpisał sie tym nickiem wczoraj o godz.15.09.44 postąpił nieuczciwie! Tak nie można! Język polski (i nie tylko) to nieograniczona możliwośc składania znaków, prosze więc wymyśleć sobie cokolwiek innego. Nicka "ronin" używam w internecie od ponad 5 lat - proszę zatem o uszanowanie mojego wyboru, bo za tym nickiem kryje sie konkretna osoba.
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [79.185.54.*]
    ronin to mój nick a nie tego pana powyżej, który uzurpuje sobie do niego prawo. Jeszcze raz protestuję! Przepraszam wszystkich dotkniętych w jakikolwiek sposób przez powyższą osobę podpisującą się "ronin" Jeszcze raz przepraszam!
  • No cóż... Autor: ~ronin właściwy [83.24.96.*]
    Na głupotę jednak nie mam wpływu...
    "Pozdrawiam" wszystkich przebierańcow...
  • Re: No cóż... Autor: ~Naucz się czytać [83.4.249.*]
    raczej NIE poleca..... :-(
  • Re: No cóż... Autor: ~Naucz się czytać [83.4.249.*]
    w ogóle to odgrzewasz newsy sprzed miesiąca :-( skąd tyś się urwał?
  • Re: punkt opłat Autor: ~ronin [79.185.46.*]
    Rzecznik konsumentów "poleca" agencje finansowe:
    http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071120/AKCJARED06/71120024&SearchID=73302940700476
    Mamy więc "darmową reklamę"
    :)
    Ciekawe czy pójdą siedzieć:
    http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071122/AKTUALNOSCI/71121027&SearchID=73302941159364

???
    "poleca" napisałem w cudzysłowiu - jak widać to ty się skądś urwałeś:)
  • Re: punkt opłat Autor: ~była agentka [87.105.72.*]
    Witam,

chciałabym wszystkim poszkodowanym przez Okienko-Kasowe oraz byłym agentom Okienka-Kasowego życzyć WESOłYCH śWIąT i szczęśliwego Nowego Roku.

By Wam wszystko pasowało,
    by kłopotów było mało,
    byście zawsze byli zdrowi,
    by problemy były z głowy,
    by się wiodło znakomicie,
    by wesołe było życie!

I oby następny rok był o wiele lepszy od poprzedniego :-)