• Re: Dziękuję Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Witaj Cwaniak;
    Nie będę tu pisał jakie ilości i w jakich cenach napiszę tylko jakie mam spółki i dlaczego je mam.
    Amica - bardzo dobre wyniki 3q , spółka rozwijająca się, eksporter (korzysta na słabej złotówce) , W tej chwili cena ok. 185zł myślę ze korzystna. Dyw. 3-4%
    Uniwheels już pisałem w poprzednim poście i dlaczego. (rozwój, wyniki, plany budowy  nowej fabryki, eksporter, dobra koniunktura w motoryzacji) Dyw. ok 5%
    ERG - producent folii - ciągle atrakcyjna wycena C/Z ok 8,5 rusza nowa linia produkcyjna od nowego roku na którą było dofinansowania  z UE, rosnący eksport ( dobre marże na eksporcie a teraz przy osłabieniu złotówki jeszcze lepsze). W tym roku powinna być na tej spółce dywidenda ok 8-10%
    Ergis - większy "brat" ERG - wprowadzają nowy produkt (nowe folie , tak samo jak wyżej, tutaj jest jeszcze skup własny długoterminowy do ceny maksymalnej 10 zł więc na pewno skup będzie amortyzował ewentualne spadki) dyw. 3-4%
    LSI - spółka informatyczna , ma autorskie produkty dla kin i hoteli, dobre wyniki fin, fundamentalnie tania, perspektywa przejęcia w 2017 lub wypłaty wysokiej dywidendy.
    Stalprodukt - rosnące ceny wyrobów hutniczych, wysoka cena cynku i ołowiu i wysoki kurs dolara wspiera wyniki STP
    Lena - DM BOŚ twierdzi, że wyniki w 4q będą bardzo dobre z uwagi na wprowadzenie do oferty wysokomarżowego oświetlania LED. Poza tym Lena ma kilkanaście procent eksportu w sprzedaży jak dobrze pamiętam. Lena płaci wysoką dywidendę a ja lubie spółki dywidendowe.
    Polwax - Inwestycja na bardzo długi termin (3-5 lat) pod realizację nowej linii technologicznej do produkcji wosków przemysłowych, dodatkowo jest mocno niedowartościowana już w tej chwili
    Assecopol - kupione zamiast lokaty czy obligacji tylko i wyłącznie pod dywidendę na długi okres

• Re: Dziękuję Autor: ~Cwaniak [176.98.119.*]
    Bardzo dobry , stabilny portfel , wiele z tych spòłek mialem Lena , uniwheels , stalprodukt - moja ulubiona . Mialem je kilka razy w roznym czasie . Lena mnie tylko irytowała bo małe obroty i słabo rosło ale ostatnio chyba odbija , no i wysokie dywidendy coś około 10 % ale nie pamietam dokładnie .
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.29.69.*]
    Siema Braciaszki,
    Dawno mnie tu nie było, ale Real przytłaczał.
    Widzę że komunikat pomógł kursowi, szkoda że z nim tak długo zwlekali. Nie mogli go dać jak się zastanawiałem nad wyjściem.
    No to teraz ciekawe czy z nowym rokiem pochwalą się że mają umowę z nowym znacznym kontrahentem - dla wnikliwych polecam mój wcześniejszy wpis odnośnie tych cylindrów. A uwaga teraz najnowszy news do tych cylindrów trzeba doliczyć nową drukarkę!!!.

A ja się znów zastanawiam co z miedzią, czy wyskoczyć na szybko z miedziaka i wskoczyć na jastrzębia aby skorzystać z ostatniego benchmarku w tym roku, ale czy nie przegapię dzięki temu ataku na 6k$/t miedzi. Ale nas tam na jastrzębiu banksterzy wydymali z tym przesunięciem walnego. Dobrze że oglądałem te pierwsze i jeszcze wyskoczyłem po 86 z ogonem. A pasibrzuchy w jeden dzień na tym numerze przytuliły po 7 złociszy.
    Pozdro
    PS. Aleks fajny portfel, ale bym podyskutował nad Amicą i tymi dwoma firmami na E
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [94.42.123.*]
    Sprzedałem dziś miedziaka po 90,35 i znowu wróciłem na JSW, teraz na Jastrzębiu czas się pobujać. A potem znowu hej hop na miedziaka
    Pitrus - troszke Cie nie było , juz sie zaczynałem martwić . Czyżby zaczął sie rajd św . Mikołaja ???
    Kety - jednak solidna spółka + 2% , z 1 ligi nie wyskakuje sie tak szybko !!!
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.10.196.*]
    Siema Cwaniak,
    Ja dziś rano zrobiłem myk że hej, sprzedałem miedziaka i kupiłem jarząbka (czekam tam na benka). A że miedziak zaszalał to chwilowo z braku kapitału sprzedałem Energe by wrócić do miedzi, a nuż się załapię na następny numer 96.
    Wiem jestem DT ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije.
    U Was super na KETY, ten sygnał za późno dali.
    Jak już to w sufit 409 walniecie głową w kwietniu przyszłego roku - z fusów wywróżyłem
    Ja nie tylko na Ketach jade , ale cieszy wszystko
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.22.75.*]
    Pięknie ciągnie Kent, da spóżniony Mikołaj 406, nowy rok wyrwie bramy z zawiasów?? - tylko niech tak z komunikatami nie śpią, bo im można dopę skopać i bratków nasadzić, ktoś zrobi korektę????. Ciekawe czy dadzą cynk o nowych umowach na dostawy, nie znam ich a to by było dobre savoir vivre.

Dziś mi puściły zwieracze jsw na 82,50, zwolniona kasa poszła na kghm i uśredniła na 93,58 dzięki wczorajszej sprzedaży energy za którą tęsknię. Tam teraz opór na 8,6. Da miedziak 96, potem 101 i 110????, jak tak to jednego karpia przed wigilią uwolnię i puszcze wolno w Kłodnicy, jak będzie gut to całe stawy w Zatorze osfobodzę.

Odkupić JSW po 79?, podobno ideał to 77 z ogonem, a benek to facet który nie wiadomo po ile i skąd wyskoczy.

Jastrzębia puściłem ze stratą ale i tak US się cieszy.
    Energa w nieutulonym żalu - 8,28, 8,60, 9,20 iiiii, odjedzie pociąg

Dość na dziś

Widać Kęty skończyły korektę a ja liczyłem na 344 - marzenie ściętej głowy ; a co u Ciebie w portfelu jeszcze obok Kęt Cwaniak?
    Aleks - Asbis , Echo , CLN Pharma , Kety , Lotos , Orlen , Wielton
    Aleks - ostatnio tez wysprzedałem Uniwheels , Alumetal ,Benefit System , StalProdukt (żałuje ) , Budimex , Kety. ( jeszcze troszke mam) Nie namawiam , ale zwrućcie uwage na CLN Pherma i ECHO Investment . Powodzenia
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.30.11.*]
    Mały kapitał to muszę grać ostro, 5%+ średnio na miesiąc wciąż w zasięgu ręki do końca roku.

Dziś poza netem i podwójny szczyt (przygotowywałem się pod tą wspinaczkę od poniedziałku) na 98 przepadł, wyskoczyłem z pociągu po 94,58 - zysk starczył na prowizję maklera i dobre wino rocznik bieżący.
    Kości nie połamałem przy skoku, czekam znów na miedziaka, jak myślicie po ile wskoczyć 89, czy 75?

Szkoda zdradzonej energi wiedziałem że lala zrobi dobrze od dłuższego czasu i zdradziłem ją w poniedziałek z miedziakiem.
    Poczeka na mnie Energa na 9,20?. Na 8,28 i 8,60 już mi pomachała i innym kusiola dała.

Asbis - ach żeby była wolna kasa to bym uśredniał pod długi termin.

Może zagrać w pokera z Brasterem?

Pozdro braciaszki z dużym spokojnie pracującym kapitałem.

PS Cwaniak PZU 31,98 i koniec jazdy?

Ktoś z Was dał namiar na Polimex?, graty jak u mojego Taty

Aaaa KETY, please dajcie jakiegoś animatora, no litości ludzie też chcą zarobić.
    Latacie śmigłowcami, a ulicy na porządne hulajnogi nie dajecie zarobić.
    Nasze dzieci też chcą mieć święta na bogato, nie należymy do tych co czekają na 500+.

Pamiętajcie bozia nie rychliwa a sprawiedliwa i odda - vide zapał laminarki z przed kilku lat, zapomnieli????
    Pochwalcie się no tą nową drukarką po co ją kupiliście.
    Kety maja animatora ale chyba drzemie na sesjach ! Ty Pitrus pamietaj ze nie tylko na prowizje musisz zarobic ale i na całā reszte . Powodzenia
    Ajć koniec korekty na KGHM nie będzie chyba poniżej 90, wróciłem po 95, siedzę w kiblu w pociągu i jadę na walkę o 101.
    Tym razem nie będę poza netem, nauczyłem jedną blondynkę grać za mnie
    Druga rata dywidendy Ket jeszcze nie wpłyneła niestety u mnie ! A u was ???
    Siema braciaszki co u Was?
    Chyba to była dobra decyzja by wczoraj wyskoczyć z KGHMu po 96,75 i wskoczyć na PZU po 31,49
    Bravo , ja teraz duzo Echo zbieram , Asbis rozczarowuje
    Dnia 2016-12-06 o godz. 23:10 ~Cwaniak napisał(a):
    > Aleks - ostatnio tez wysprzedałem Uniwheels , Alumetal ,Benefit System , StalProdukt (żałuje ) , Budimex , Kety. ( jeszcze troszke mam) Nie namawiam , ale zwrućcie uwage na CLN Pherma i ECHO Investment . Powodzenia

Ok dzięki za odpowiedź.

Orlen, Lotos nieźle dały zarobić ostatnio. Orlen ma szansę jeszcze rosnąć. Czytałem analizy dot marż Orlenu i są rosnące więc wyniki powinny być bardzo dobre. Lotos jest mocniej zależny od ceny ropy bo ma swoje złoża na morzu północnym.
    W Echo miałem wchodzić w okolicach 4,7 i teraz jak patrzę na spółkę info o dywidendzie i kurs to żałuje że zrezygnowałem - teraz wchodzić to już troche za duże ryzyko i nie chce kupić na górce.
    Alumetal sprzedałem w następny dzień po wynikach 3q bo mnie rozczarowały te malejące marże, ale i tak na plus całość. Od połowy następnego roku ma być poprawa zobaczymy może da się okazyjnie kupić
    Budimex przez chwile miałem ale sprzedałem już dość dawno temu. Dziś jest kiepskie info dla BDX pewnie jutro poleci w dół.
    Celonem tez się interesowałem , nawet analizowałem prospekt emisyjny ale zrezygnowałem, jak dla mnie wycena za wysoka no ale spółki medyczne mają swoje prawa.
    Dziś w trakcie sesji wszedłem nieduża kwotą w GPW- jest odbicie od dolnego ograniczenia kanału wzrostowego - technicznie bardzo dobrze to wygląda. (ustawiam cel na 42zł ) Poza tym fundamenty GPW też są mocne. Pani Zaleska robi tam niezłą robotę.

Ogólnie to mam taką opinię, że spółki z wig 40 powinny dobrze zakończyć rok bo fundy będą chciały podciągnąć wynik. wig 20 też ostatnio nadzwyczaj dobrze i do końca roku się chyba utrzyma.

Cwaniak,
    Ja Asbisa na spadkach uśredniłem w dół i jestem zadowolony. To moja inwestycja do lutego lub nawet do czerwca przyszłego roku jeśli się urealni wypłata dywidendy.
    Aleks Wig 20 już kilka razy odbił się od 1800 pkt, ale w końcu go trwale przebił. Jednak tu bym był ostrożny bo jak to mówiłem gdy ktoś w Stanach puści bąka to cała Europa posr...na
    Impexmetal swietnie idzie i zwieksza obroty . Echo tez fainie
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.29.64.*]
    Cwaniak,
    Ładnie tam wydymali na OIL tych co nie wgłębiają się w elementarne dane spółek. Po 5 min znalazłem 3 X NIE dla tej spółki, a ludzie się rzucili jak szczerbaty na suchary.
    Serio myślisz odpuścić Asbis?, jeśli masz jakiś cynk to daj znać, ja tam jestem cały czas z pewnym pakietem na plusie i docelowo na długi termin. Reszta ulokowana na krótkiej piłce
    Asbis rozczarowuje ale trzymam wyniki za 4 kwartal powinny byc solidne - swieta , prezenty . Narazie nic nie widze ciekawego - moze Echo warte uwagi bo dywidenda bedzie . Pozdro . Jaka pogoda w Gliwicach ?
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [89.64.56.*]
    Siema Braciaszki,
    W Gliwicach mieście seksuuu i biznesu trochę mrozi ale za słabo żeby nie wdepnąć i rozsmarować psie odchody pupila sąsiada z króliczoka. Dobrze że w tygodniu kimam na wsi blisko roboty która daje chleb i satysfakcję, a i psy robią potrzeby poza chodnikami - bo ich nie ma hie hie hie.
    Bardziej interesuję się pogodą w naszym Ustroniu bo się wybieram w niedzielę do olimpika na zabawę, z której prędko zapewne nie wyjdę, no chyba że do nowego basenu wpadnę by czerep ochłodzić, bo ostatnie sanki w kuligu nie ochłądzą odpowiednio kozaczej głowy.

Trochu złe sygnały odbieram, a te newsy z największego burdelu nad środkowym biegiem wisły (w górnym to ja będę szalał) co się właśnie dzieją nie napawają mnie optymizmem. Zastanawiam się nawt nad tym by wszystkie papiery puścić i przytulić fizycznie jakiś zimny metal co błyszczy jak słońce, aby przez święta cieszyć oczy piękną jołką i popijać przy niej metaxe z 12 gwiazdkami na niebie.
    PZU dało mi już to czego chciałem, od poniedziałku do piątku dziś 4,8%, normę miesięczną wyrobiłem w tydzień. Więc mogę stanąć z boku i nawet patrzeć jak Asbis zjedzie do zera. A nawet gdy się okaże że jestem w błędzie to czekać na tuż po Walentym co ma złote pięty, lub na D Day gdzie diwy wydać powinny.

Miłego Wekendu Dobrzy ludzie
    Na Wiejskiej dzieje sie - poniedziałek pewnie czerwien choc nie koniecznie ! Metaxa i Uzo pòł szlachetne drinki greckie smakujà tylko w Grecji - inny klimat i turystki z pół swiata na pòł nago ! U nas ciepła vóda i kiszony bliźszy tradycji niestety . Pozdro. Fajna wiadomosc na Echo sprzedali grunt z nieruchościa za miliard ! I maja jeszcze kontrakt na wykończenie - moze byc rakieta
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.5.210.*]
    Pobyt wekendowy z druzjami iz raboty w Olimpiku z miasta Gustlika znieczulił mnie totalnie na nastroje giełdowe, a sen nad ranem przy otwartym oknie nad Wisłą wywiewał totalnie moje troski inwestycyjne. Tanio to tam nie ma, ale polecam dopiero gdy całość otworzą bo tydzień temu napuścili wody do basenu i nie wiedzieli jeszcze jak ją podgrzać, jedynie w saunie było ciepło. Ale reszta lokalu będzie aspirować do poziomu Pałacu Saturna choć tam na pewno pod względem ilości saun ich nie przegonią. Odreagowałem se nerwy podczas kuligu koło pałacyka tego człowieka z opcji Podpierdzielimy I Słońce i rzuciłem mu funkiel nowe markowe rękawiczki na pochybel, kupione w promocji pewnego dyskontu gdzie każdy inwalida zapomina o przypadłościach gdy rzucą promocję (tam powinien Zakład Utylizacji Składek weryfikować renty).
    Trochu dziś rano byłem w szoku gdy widziałem jak prawie cała giełda ma okres, ale że głowa zapruszona to ruchów nie robiłem.
    Echo pięknie gna pod górę jak wczoraj te Normandzkie konie ciągnące ciężkie zady w kuligu, ale ja nadal pozostaję wierny PZU i Asbisikowi
    Masz tez talent do narracji wierszowo - satyrycznej co jest cechå wiecej niz wskazanà przy inwestowaniu
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [83.10.39.*]
    Cwaniak,
    Dobry nastrój to podstawa. Mam powody by być wyluzowany jak sanki w maju.
    Jako że gram jak młody kot od października to póki co plan 5% zwrotu/miesiąc mam już wyrobiony od zeszłego piątku.
    Ale że młody kot przy jednej dziurze nie umie usiedzieć to się zaczynam zastanawiać co tak PZU mieli przy 33 i dumam nad skokiem w CDR aby zakończyć pięknie rok nowym wydaniem ANNO 2016, poprzednia wersja tej sprytnej gierki zmusiła mnie w młodzieńczych latach do nałogu picia kawy po nocach.
    Co myślicie PZU czy CDR??
    Przy Asbiku zostaję, stare kocury tam mrauczały że już nie raz tak chciano im tymi numerami wyleniałe futro przetrzepać

Nie mam zdania to czy tamto ! Zwrot 5% mies. daje 60 %. / rok. - jestem pod wraźeniem !
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [89.64.55.*]
    No tak jakoś wyszło średnio 5%/mc.
    Świerzbi mnie ręka sprzedać jednak PZU i kupić w to miejsce Energe.
    PZU mieli przy 33 i już jednak zejdzie w długoterminowy kanał spadkowy, nie umie się utrzymać w krótkoterminowym kanale wzrostowym.
    A Energa już 2 raz podeszła pod 9,30 i przebiła go, więc jest szansa by się utrzymać w krótkoterminowym kanale trendu wzrostowego.
    Ten komunikat dziś na tej spółce taki ni w piz ni w oko. Niby więcej, ale jednak mniej zysku bo inwestycja - spółka dla cierpliwych czyli nie dla mnie.
    Jakbyśmy się już nie słyszeli to zdrowych i wesołych świąt!!!!
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [89.64.60.*]
    TVP4 Stać by puścić Asterixa i Obelixa Osiedle Bogów,a Polsat nie umie Świąt spędzić bez Kewina.
    Oddam królestwo za sok pomidorowy
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [89.64.57.*]
    Cwaniak, kuknij sobie na Ciech, ja się dziś rano ubrałem. W lutym się wyklaruje czy będzie szansa na większą niż w poprzednich latach dywidendę. Wyniki za 3 Q 2016 są dużo lepsze od poprzednich
    Dnia 2017-01-03 o godz. 18:49 24pitrus napisał(a):
    > Cwaniak, kuknij sobie na Ciech, ja się dziś rano ubrałem. W lutym się wyklaruje czy będzie szansa na większą niż w poprzednich latach dywidendę. Wyniki za 3 Q 2016 są dużo lepsze od poprzednich

Piter dobrze Ci życzę, ale nie wiem czy ten Ciech taki perspektywiczny jest.  Wyniki z 2016 są nie do powtórzenia z uwagi na wyższe ceny surowców no i za parę w Rumunii mają sporo więcej zapłacić (jak dobrze pamiętam około 50 mln więcej rocznie ale głowy nie dam), dodatkowo szacuje się wzrost podaży sody o ok 10%.
    Ciech jest tani jako c/z ale właśnie z powyższych powodów. Uważam że z chemii dużo lepszy jest Synthos. Kauczuki i butadieny wzrosły, kupili nową firmę ( będzie konsolidacja wyników) . Wyniki za 2017 powinny być dużo lepsze niż w 2016.  Synthos korzysta na wzroście cen ropy bo przy droższych butadienach ma wyższe marże.
  • Re: Dziękuję Autor: 24pitrus [89.64.58.*]
    Cwaniak,
    O Ciechu myślę w czasie marzec lub czerwiec, ja nigdzie długo nie umiem zagrzać, dlaczego Ciech teraz?
    2015 rok dał zysku na akcję 6,30 a dywidendy wypłacili 2,8 na akcję.
    Teraz pierwsze trzy Q 2016 jest zysku na akcję 8 zł, ciekawe jaki będzie wynik konsolidacyjny, ale jak znowu ma być szansa na 40% to może być ciekawie.
    Planowo wynik powinien być w marcu a dywidenda w czerwcu.
    Kurs się w końcówce ubiegłego roku obsunął, bo Kulczyk zagrał sam na siebie?, a może pomógł PZU zwiększyć udział do 10% o czym dziś się dowiedzieliśmy. Cholera wie co się stało w listopadzie, nie grzebałem tak głęboko.
    Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije, pamiętaj że normę 5%/mc muszę wyrabiać.
    Wg. Squabera do 66 powinno spokojnie dojść, były 3 białe żołnierze na wykresie, a dziś dwaj niebiescy, co będzie jutro - koniec korekty?. Miałem prawo wyboru pomiędzy zwiększyć Echo, CI Games- już wysoko, a Ciech.
    Póki co lokomotywą mojego portfela jest Echo, a najbardziej martwię się o Energe.
    Co będzie?, czas pokaże.

Witam , Widze Cie na Echu . Ja tez duzo mam teraz Agrotonu i od tygodnia Znowu Orlen . Echo nam daje zarobic . Kety cos tak sie lenià a mam ich jeszcze troszke , chyba sentementalnie !
    Siema Cwaniak,
    No w końcu w tym miesiącu zaczynam wyrabiać normę:
    Asbis + 6,28% - długi termin pod dywidendę. Tu Ty mi się dałeś napuścić, myśle że nie puściłeś papiera he he, bo jeden kumpel mi powiedział że w końcu zaczął zarabiać bo go już świerzbiło uśrednianie.
    Ciech + 1,85% kupiłem parę dni temu z nudów, ciekawe co tam młody Kulczyk kombinuje może po cichu w SP przemienia.
    Echo + 8,52% kolega mnie napuścił, już po korekcie i znowu do góry jak kangury

I ta nieszczęsna:
    Energa - 0,55% już trzeci raz mnie chce wydymać, wrr.

Średnia Gut, jak się nie wysmoli jakaś korekta to będzie prima styczeń.

A teraz uwaga gwóźdź programu wnimanie wnimanie. Dostałem cynk od dobrego człowieka na możliwość zarobku do sierpnia br 36% lub 45%, zależy kto jakie procenty lubi, ja wolę te dwa razy przepuszczane przez destylarkę powyżej 60% co by paznokcie u nóg prościło, ale i tak kuszące jest nawet te 36 też mi da 5%/mc. Chcesz szczegóły?????

Czemu nie ! Asbis mam i juz nawet zaczynam byc zadowolony , Echo i Agroton tez niezle . Pozdro.
    Polecam przeczytać dyskusję z poniższego linku:

https://www.bankier.pl/forum/temat_jest-dno-a-bedzie-40-zl,4965525,1.html

Najważniejsze skupić się na wypowiedziach ryszarda i porównywać sobie je czasowo z notowaniami ww spółki. Faceta mój znajomek Maciek już jakiś czas temu i wcześ niej też mu się wszystko sprawdzało.
    Wczorajszy fix pokazał że wszystko idzie w dobrym kierunku. Ja się z koszykiem ustawiam na 28,50 - do modyfikacji, bo na płaską korektę to już bym tu nie liczył.
    Myślę, że warto wziąć na celownik Bytom. Mamy dość mocne wybicie, poparte dużymi obrotami. W piątek ładna biała świeca również na sporych obrotach. Dodatkowo ruch ma oparcie w bardzo dobrych danych sprzedażowych za grudzień.  Może być tutaj gra warta świeczki bo jest szansa na 20% w krótkim terminie.
    Już chyba trochę za późno, najwolniejsza SMA już w piątek rano została przebita, a tam widzę po jednej białej świecy następuje kilka czarnych, choć kto wie tradycyjnie zobaczymy.
    W czwartek wygrałem na KGHM na piwo na DT, a w piątek postawiłem je komuś innemu bo rzuciłem się na polimex jak szczerbaty na suchary.
    Poczekam na PKOBP, no chyba że znów mnie coś poniesie...
    No to PKOBP już ruszyło,
    Udało mi się zameldować w tym pociągu - HE HE HE
    Siema Braciaszki
    Chyba jednak wczoraj przed zielonym światłem na PKO BP te pomarańczowe świeciło na czerwono, ale tak daltoniści mają, i teraz po dupie dostają. Ale kij z tym że się za wcześnie ustawiłem, będzie GUT 33-34 musi pierdyknąć.
    Cwaniak widziałeś jak dziś dzieciakom gdy w szkole byli zebrali pięknie SL po 3,10 na Asbisiku. Szkoda że już wolnej gotowizny nie miałem bo bym trochu uśrednił na tej promocji, 3,5 i zjazd na 3,09 przed 28.02?.
    Dziś wywaliłem też Echo, bo tam echo do 25 kwietnia będzie, w międzyczasie spróbuję coś zaorać na PZU. Obym tylko ryjem w ziemi tam nie orał, 37 złociszy i dziękuję PZU się wtedy teleportuję.

Cwaniak mam nadzieję że trzymasz resztę pakietu tej spóły z KENT.

Pozdrawiam z miasta gdzie jak spojrzy się do okna to widzi się 111 metrowy maszt historii, he he he. Choć tam tylko w wekendy bywam.

Witam , tak Kety jeszcze mam choc juz nie tak duzo . Asbis i Echo tez . Agroton sprzedane tylko ze za wczesnie . No i Kernel od niedawna . Sprzedałes Echo bo myslisz ze bedzie sie kisiło ?
    Siema,
    Echo wywaliłem wczoraj bo mnie coś AT nie przekonuje, a i poszedłem też owczym pędem bo paru znajomków wczoraj też wywalało.
    Kernel - oj lubisz widzę spółki o wysokim ryzyku, ale jest jazda.

Ksgagro tez wszedłem ! Piter zaczàł bys inny wàtek , bo ciężko przewijać ! Narazie
[x]
KETY -1,17% 928,50 2025-12-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.