Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  385,00 zł , zmiana od tamtej pory: 141,82%

Re: Dziękuję

Pobyt wekendowy z druzjami iz raboty w Olimpiku z miasta Gustlika znieczulił mnie totalnie na nastroje giełdowe, a sen nad ranem przy otwartym oknie nad Wisłą wywiewał totalnie moje troski inwestycyjne. Tanio to tam nie ma, ale polecam dopiero gdy całość otworzą bo tydzień temu napuścili wody do basenu i nie wiedzieli jeszcze jak ją podgrzać, jedynie w saunie było ciepło. Ale reszta lokalu będzie aspirować do poziomu Pałacu Saturna choć tam na pewno pod względem ilości saun ich nie przegonią. Odreagowałem se nerwy podczas kuligu koło pałacyka tego człowieka z opcji Podpierdzielimy I Słońce i rzuciłem mu funkiel nowe markowe rękawiczki na pochybel, kupione w promocji pewnego dyskontu gdzie każdy inwalida zapomina o przypadłościach gdy rzucą promocję (tam powinien Zakład Utylizacji Składek weryfikować renty).
Trochu dziś rano byłem w szoku gdy widziałem jak prawie cała giełda ma okres, ale że głowa zapruszona to ruchów nie robiłem.
Echo pięknie gna pod górę jak wczoraj te Normandzkie konie ciągnące ciężkie zady w kuligu, ale ja nadal pozostaję wierny PZU i Asbisikowi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KETY 1,07% 1 039,00 2026-02-06 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.