• Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~KM [95.50.23.*]
    Jato chetnie bym cos sensownego napisal, ale nie wiem nawet co...
    A jutro bedzie ciezki dzien.
    Jak sie utrzyma te 2,05 to powinno byc niezle, a jak nie to wg mnie dupa.
    Ale i tak wszystko w rekach grubasow... ;]
    Pozdro

PS Nie patrz na to , co dzisiaj poszlo, bo puszczal ktos , kto musial sprzedac.
    Faktem jest, ze pozniej pojawila sie panika i ktos tez zaczal wywalac.
    Na szczescie udalo sie uratowac kurs...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Piter [89.108.200.*]
    to moze jutro solidarnie zaczniemy kupowac?wtedy kurs nie spadnie;) a tak na powaznie dla mnie in minus jest to ,ze te zamkniecie dzisiejsze bylo mocno naciagane , wyglada na to ,ze ktos bardzo chce zeby ten kurs jeszcze spadal,i jak narazie nie ma mocnego na sprzedajacego :/ pozdrawiam serdecznie a jutro jak ktos ma spora ilosc akcji radze zakupic cos mocniejszego na rozluznienie ;)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.112.71.*]
    Ja uważam że ktoś kombinuje i sypie akcyjkami. Dzisiaj było testowanie 2 zł. Takich prób bedzie jeszcze kilka by przebić zaczarowaną granicę a jednocześnie psychologiczą cenę 2 zł. Jedni mysłą tak że to już dno i niżej nie spadnie A jest tak że grubasek(rekin) testuje naszą wytrzymałość. Kazdy może to interpretotać z różnych punktów widzenia. Może być też tak by nałapać jeleni na tym poziomie.

Poczekamy kilka dni i wtedy stanie się jasne o co tu chodziło. Kazdy wariant jest możliwy

Pozdrawia was Bankier 94
    Nie wiem jak jest Bankier, ale wiem jedno, ze wiele osob uwaza, ze to juz jest dolek i czas isc w gore.
    A jak jest naprawde, to czas pokaze.
    Mam nadzieje, ze PGE rozrusza troche i naszego Mostka...
    Pozdr
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~leszcz [85.219.176.*]
    I tu się z Tobą ~bankier94 zgadzam.Bardzo prawdopodobna jest ta Twoja teoria z "podweójnym dnem"Niby wsparcie przebite(Dopiero będzie bo nie liczę tego nurka po stop l.) ,pewien nie za długi czas spędzamy na niższym poziomie,część ludzi pozbędzie się akcji i póżniej.........i kto to wie????
    Z podobnym scenariuszem spotkałem się na Pronoxie.Wywaliłem 1.44 a odpałiłooooo chyba z 1.39.
    Jednocześnie chciałbym zaznaczyć że jeżeli ktoś sypie akcjami to niekoniecznie się ich pozbywa.
    Te wersje są dośc optymistyczne i mają prao bytu.Nie należy jednak zapominać o drugiej stronie medalu.
    Pozdrawiam
    No prosze Was...
    Jakie podwojne dno??
    To juz chyba, nie wiem jak to poprawnie po polsku napisac, ale to juz nie jest testowanie podwojnego dna, a 10x podwojnego ... ;]
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~klos [77.253.151.*]
    ludzie czytam co piszecie i nie widze jednej BARDZO WAZNEJ rzeczy-ten zjazd na 1,97 to najzwyklejsze zebranie stopow-grubasy zawsze tak robią jak zalezy im na papierze-KUPILI MNOSTWO PAPIERA BEZ ZWALANIA KURSU-bo to własnie im od jutra bedzie zalezec na kursie-wykorzystali naiwnych od kilkunastu sesji windując kurs do gory zeby zrobic wrazenie ze wywalaja papierPAMIETAJCIE GDYBY CHCIELI WYWALIC PAPIER ZROBILI JAZDE DO GORY I POUBIERALI MAŁYCH-według mnie wyniki super ijazda pewna ale przyznam ze nie wiem co zrobie jak jutro zrobią +20%
    Hmmm
    Pomodle sie nawet dzisiaj o to, zeby Twoj scenariusz sie sprawdzil.
    Pozdro
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~migser [212.160.172.*]
    A ja wam mówię że to wczorajsze plum to jeszcze nie to. Nie wiem może dziś może za tydzień będzie większy plusk. Trzeba być gotowym teraz przed i po wynikach a potem dalej zobaczymy od wyników do wyników. A tym czasem w LOTTO kumulacja 17 baniek :)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Piter [62.21.103.*]
    zgadzam sie z klosem , gdyby ktos chcial wywalic papier to mielibysmy rajd do gory i ubieranko a tak to jest jakies niewiadomo co :) ni pies ni wydra ;) pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.112.153.*]
    Najbardziej chyba zadowolony jest "Jato" Ma upragnione 2zł. Co powiedziedzieć mają niekturzy którzy widzieli tylko wzrosty. Podejmują próby podniesienia kursu spółki ale na forum Mostostala-Exkort nakręcając się nawzajem. Inni kombinują jak podnieśc kurs wkjejając jakieś kontrakty.

Karuzela trwa nadal a pozdrawia was - bankier 94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Piter [188.33.185.*]
    nie moge zrozumiec jednego po co na koniec sesji ktos dal kupno 10.000pkc co i tak wogole nie zmienilo obrazu sesji ani ceny, cena spada ponizej 2zl pytanie jest czy wogole jest sens kupowac skoro tu kurs jest tylko w dol:) pozdrawiam i do sesji poniedzialkowej;)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.113.115.*]
    H. Sienkiewicz pisał:
    "Kali ukraść jedzenie to dobry uczynek bo Kali głodny,Kalemu ukraść jedzenie to zły uczynek bo Kali głodny."
    Zamiast pilnować by ten blog rósł to Jato zakłada nowy blog, Zapraszajac tu na forum zadymiarzy. Zapewnie lepiej się czujesz pisujac swoje mądrości. w nowym blogu jako guru mostka.

Bankier 94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~ja [83.30.161.*]
    Interesuje się Mostkiem aby zainwestować kapitał, i wydaje mi się ,że lepiej zrobić solidną analize fundamentalną, pogadać dlaczego nie idzie, dlaczego kupować albo nie kupować , to tracimy energie na jakieś tam spory dziwne i bezproduktywne.Ja skupuje od czwartku po 2.05-2.04 wpadły mi akcje, czemu?Uznałem ,że to już pora , choć niestety spółka cały czas się osuwa, nie jest to budujące.Oczywiście nikt nie określi poziomu do którego zjedziemy i czy wogóle.Kupiłem część po kursie jaki napisałem wyżej bo kierowałem się autosugestią , wydawało mi się ,że więcej nie poleci, a jednak się przeliczyłem, ale jestem wytrwały i poczekam .Zapraszam do dyskusji popartej argumentami,dlaczego nie idzie do góry?Dlaczego ludzie go nie kupują choć niby jest wszystko tak piękne-kontrakty, kasa z rosji itp, dużo poważnych inwestorów mówi mi ,że "obserwuje narazie" , dlaczego mimo ,że MSX jest spółką dobrą " na papierze " , nie ma chętnych na kupowanie?Pobawmy się w psychologie giełdy może ?
    pozdro
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jato [79.184.116.*]
    Do Bankiera
    Witaj
    Nigdy nie uważam się za guru.Tu już mieliśmy takiego jednego ,ale on wpuścił ludzi w maliny i najnormalniej uciekł.Wiesz najlepiej się czuje wśród piszących ze spokojem i z sensem.Myślę,że ciebie trzeba też zaliczyć do piszących zdrowo -myślących.
    Nowy post wypisałem ,bo uważałem ,że duża ilość postów powoduje trudności w komunikacji. Tyle i aż tyle bez żadnych podtekstów
    Jeżeli to odczytałeś inaczej to mi przykro.
    I to by było na tyle.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~KM [174.142.104.*]
    Oj Jato nie przejmuj sie za baaardzo tym co pisza.;]
    Wazne, ze wiekszosc wie, ze jestes spoko gosc.;]
    A wyniki ponoc maja byc na plus, takie tam zapisy ksiegowe.;]
    Pozdro
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jato [79.184.116.*]
    Do--- ja --- Witaj. Odpowiedż na Twoją zachęte do dyskusji.
    Piszesz ,że kupiłeś Mostka po 2.04-2.05 .Trochę niepokoisz się dlaczego MSX dalej spada.Pomyślmy nikt nam w utrzymaniu ceny Mostka nie pomaga, a już szczególnie
    " LEŚNE DZIADKI "Ludzie stracili zaufanie do władz MSX po bzdurnych i KŁAMLIWYCH
    informacjach o nowym inwestorze i nowych wspaniałych kontraktach w Rosji.
    Inwestor to KPINA,a z kontraktów NIE MA ZYSKU.Piszesz o fundamentach,zobacz kiedy ostatnio Mostek miał zysk.To KPINA
    Papier , który traci zaufanie MUSI dołować i to mocno.O tym świadczy psychologia tłumu.
    Paradoksalnie o tym, że nasz papier zaliczany jest do słabości widać po braku zainteresowania spekuły.Oni zawsze pierwsi wyczuwają gdzie idzie zarobek.
    Napisałeś ,że kupiłeś papier - taka była Twoja wola i nic nikomu do tego. oczywiście mi wara również od Twoich inwestycji.
    Ja przyjąłęm inna strategię.Poczekam do wyników.Jak będa słabe poczekam dalej z pieniędzmi na koncie.Jak będą dobre wyniki wtedy wejdę.Pewnie trochę stracę ,alebędę
    mógł to szybciej odrobić.Tu też może decydować psychologia tłumu.Piszesz, że poczekasz z papierem.Oj proszę uważaj tu już jest spoooro czekających na odbicie. Oni maja potężne straty.TAKI JEST NASZ PAPIER i NASZ MOSTEK
    Pozdrawiam jato
    PS wiem ,że niektóre moje przemyślenia mogą być kontrowersyjne.Cóż takie one są.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.115.237.*]
    Ja uwazam że takie wpisy na jednym blogu są bardziej budujące niż te zakładane w nowym blogu. Zadymiarz też stara się omijać taki blog. Jato postaw się w roli zadymiarza. Czy bedziesz wypisywał rózne dziwne rzeczy nawet kontowersyjne nie ogładajac sie na innych. Na nowym blogu jest to łatwiej. Lepiej się pisze w nowym blogu wciskając przysłowiowy kit.
    Na innych spólkack mają takie blogi .NIe widzę powodów na mostku bylo tak samo.

Ostanio bprzeglądałem rożne fora i natknąłem się na takiego blogera CBMPKOSA. .Własnie tak sie podpisuje Nie było w tym nic dziwnego. on pisze i wyszukuje spólki poniżej 1 zł i kupuje zawsze 100 000 sztuk. Zawsze kupuje na dólku i sprzedaje na górce. ale na blogu. Prosze sobie wyobrazić co czuja inni blogerzy
    czytając " I co barany tak sie gra!! ha ha ha" Po takim wpisie lecą słowa niecenzuralne na wpisach a on ma ubaw. Ja uważam go za geniusza ponieważ zawsze pisze że sprzedał idealnie na górce. Wystarczy porównać jego wpis z kursem spólki. On zawsze ma rację.
    Jeżeli by się pojawił na mostku to należy się stosować do jego wskazówek. Ale to szególny wyjątek.Takich blogera życzył bym sobie na mostku.

bankier 94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]

Mam dwie sprawy
    .Muszę Wam jeszcze powiedzieć że na forum mostka znalazłem wpis mega kłusownika ~kgh.To może gwarantować niezłą huśtawkę lub.......( ~kgh mówi co robi ale uwaga mega leszcze połowa z Was będzie zarobiona a połowa niestety będzie płakać)

Do nowych.Jestem dopiero od kilkunastu dni na mostku.Pierwsze czytane posty ~jato ,brzmiały dla mnie b.dziwnie.Teraz wiem że w nich znajduje sie najbardziej trafna analiza waloru-poczytajcie lub raczj przaeanalizujcie!!!!!!!!!!!.Z tym mostkiem nie jest taka prosta sprawa .(np niskie .fibo 62.8% nie zadziałało kompletnie,niewiarygodny zarzad ,sygnały wynikające z wolumenu oraz przebiegu sesji możliwe do tak skrajnych interpretacji że aż strach mówić)
    Papier trzymam Nie udało mi się dokupić -W piątek byłem za nisko ustawiony(1.95)
    Pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~KM [77.112.111.*]
    Jato bedzie dobrze, w koncu musi byc.;]
    A poniedzialek wcale nie musi byc spadkowy.
    Pozyviom uwidzim.;p
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jato [79.184.143.*]
    Witam
    Proszę wpiszmy ,kto z nas jest na papierze w tygodniu SŁYNNYCH WYNIKÓW ZA III KWARTAŁ 2009
    1/. jato
    serdecznie pozdrawiam w zbliżający się trudny czas
    jato
    Witam,
    No ja Jato oczywiscie jestem.;]
    Pozdro
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jato [79.184.172.*]
    Do KM
    Witaj
    Jak widzisz za dużo nas nie zostało. Uważam ,że jak na Mostek to i tak potężna ilość.
    Poradzimy sobie nawet z " LEŚNYMI DZIADKAMI "
    Trzymajmy się KM.
    Serdecznie pozdrawiam
    jato
    No jest tez moich 5iu kolegow, ale nie udzielaja sie na zadnych forach, bo nawet chyba nie wiedza, ze cos takiego istnieje.;)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Piter [83.9.181.*]
    ja tez mam co nieco ale chce kupic wiecej jak tylko pojawia sie oznaki zmiany trendu, taka mam dziwna taktyke usredniania ;) , fibo i wsparcie 2,05zl nie zadzialalo, teraz mysle ,ze juz nie ma sensu wywalac do podania wynikow bo to tylko 3 sesje oprocz dzisiejszej, obserwuje wiec i czekam podobnie jak zapewne wielu tu na forum. Lubie takie trudne spolki :) -->zarobic na msx to jest dopiero wyzwanie ... ;)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Lrszcz [85.219.176.*]
    Nie chciałem się powtarzać ....też trzymam.Niezależnie od wyników -chcę dokupić .Jestem ustawony na 1.95(z tego co widzę to każdy"trzymający" ma inną taktykę.Ciekawe komu pójdzie najlepiej?????? )
    Pozdrawiam trzymających
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Piter [89.228.250.*]
    hehe mysle ,ze nikt publicznie prawdy nie powie po ile kupowal i ile zarobil/stracil (chyba ,ze siadziemy przy dobrej flaszce ;) ) takze pewnie o tym ,ktora taktyka byla najlepsza sie nie dowiemy , apropo dzisiejszej sesji zauwazylem maly plus tzn na poziomie 1,99pln akcje skupowane byly z ukrycia, obroty tez co nieco wieksze, kurs wyrwal sie co nieco z tego marazmu, mam takie wrazenie jakbym obserwowal walke "grubasow" :/ im blizej wynikow tym ciekawiej , pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.113.42.*]
    Witam was i widzę że blog sie jakoś trzyma a zadymiarze jakby odpuścili sobie. Będą próby rozwalenia tego zespołu. Zobaczymy jak długo się to utrzyma. Co do dzisiejszej sesji giełdowej to nie było tam fajerwerków. Na następne dni przewiduję podobny scenarjusz.

Chłopaki tylko tak dalej powodzenia życzy wam - bankier 94
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jerzy [89.77.202.*]
    hmm nie wiem co sądzic o tym wszystkim ale wyniki niedługo - obroty nieco wieksze ale nie wiadomo w która strone ten pociag pojedzie
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~jato [79.184.123.*]
    Witam
    Zgadzam się z Bankier-em ,że dzisiejsza sesja na Mostku była i się odbyła.
    To takie klasyczne ostatnio zagranie.Chociaż obrót był jednak trochę większy.
    Chcę zwrócić Waszą uwagę na KRETYNKA ,który pojawił się na zrównoważeniu.Ten
    cwaniaczek ok.16:14 wystawił na kupno 64.000akcji po 2.05zł ,podczas gdy na zamknięciu o godz. 16:10:00 kurs był po 1.99zł.Podtrzymał to zlecenie do 16:18 i oczywiście się wycofał dupek jeden pozostawiając parunastu chętnych do sprzedaży akcji.Kurs ostatecznie już bez udziału cwaniaczka wyniósł 2.00
    Gwoli przypomnienie ,bo wszyscy wiemy o co tu chodzi. Otóż taki kretynek wystawia dużą ilość na kupnie z dużo wyższym kursem i UWAGA - liczy ,że ktoś dołączy do niego z kupnem po jego cenie.Liczy na to ,że sam zdąrzy się wycofać ze zlecenia ,a NIE wszystkim się to uda.Ma tu same radości ,bo i kurs skoczy i ktoś umoczy ,a jutro od rana kurs będzie znacznie wyższy i wtedy sprzeda swoje akcje.
    Nie jesteśmy tacy najgorsi ,bo ten kretynek nikogo nie złapał.Chociaż może to był KRETYNEK ŻARTOWNIŚ.
    Pozdrawiam jato.
    PS ciekawa to zagrywka pod wyniki. Dla mnie to - śmieszności Wy moje
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Marek S. [79.163.225.*]
    Wyniki prawdopodobnie bede jak zwykle ale koncza teraz dwa kontrakty po okolo
    15 mln.euro.Ze spolki niczego sie nie dowiesz,rzecznik ma zalozony kaganiec,nicze-
    go z niego nie wyciagniesz,ja jednak stawialbym na przyszly rok,nie wiem czy wam to
    uszlo ale oni powinni byli dostac zaliczke na ten kontrakt 150 mln dolarow w Moskwie.
    Na moje pytanie co sie z ta forsa i czy wogole ja dostali stalo zupelnie sie zakrztusil.
    Ja na pewno nie sprzedam,mimo wszystko te wynegocjowane kontrakty na razie nie
    zagrozone,a jednak nadzieja ze ten stary w koncu odejdzie,sam ma przeciez tez ponad
    2mln.akcji,ten iluzoryczny inwestor strategiczny moze bez niego sie pojawi,wiem ze
    byli Hiszpanie,ale przez starego durnia sie wycofali bo stawial warunki jakby MSX byl juz
    krolem gieldy.Ogolnie bede zdumiony jesli jakiekolwiek zyski pokaza.
    wyglada na to ,ze grubas wydym.... grubasa ;) zebral wczoraj pare kilo akcji w przedziale kolo 2pln a dzis kurs jak nigdy idzie do gory, mnie to cieszy a jak pozostalych?
    Mnie to cieszy, ze w koncu widze zielony kolor.;]
    Oby teraz nastapila zmiana trendu.;p
    Pozdr
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Jato [79.184.111.*]
    Witajcie KM i Piter
    oczywiście ,że wzrosr cieszy.Zauważcie dzisiaj papier zachowuje się tak jak należy.
    Znaczy się ;rośnie , spada,rośnie itp.,a nie tylko się kisi.
    Przykro mi ,ale nie widzę powodów do wzrostu i obym się tu mylił.
    Nie wierzę w nagłe sensowne wybicie.Te 2.18 to dla mnie czysta poezja i lekki śmiech.
    Zreszta czy ja muszę mieć rację/ oczywiście nie.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~cierpliwy [83.11.200.*]
    a co uzasadniało wzrost ceny akcji np.do 3,14 zł w dniu 24 sierpnia roku pańskiego 2009 może ładna słoneczna pogoda moim zdaniem były inne powody ale mogę się mylić
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~www [79.186.95.*]
    przecież "JATO" to Skipietrow we własnej osobie :D
    Dla tych co mają papier jest szansa za sensowną cenę pozbyć się choćby części papiera po wynikach będzie niżej
  • do migser Autor: ~zzz [83.3.242.*]
    takiego prymitywnego naganiania dawno nie widzialem:) nie mow innym co mają robić bo ty tutaj mozesz tylko sprzątac
  • Re: do zzz Autor: ~migser [212.160.172.*]
    Wiem że jestem cienki tak jak i ty ale sprzątać tego bagna na pewno nie będę :)
    jeszcze dziś 2,05 :)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~dario [195.117.135.*]
    Sensownie to było sprzedawać po 3 zł a nie jak spadło o złotówkę.
    Dnia 2009-11-10 o godz. 14:28 ~dario napisał(a):
    > Sensownie to było sprzedawać po 3 zł a nie jak spadło o
    > złotówkę.

Niezaprzeczalnie, jednak sensownie jest również bronić kapitał a nie patrzeć jak szpak w .... coś tam, gdy od ponad dwóch miesięcy papier raczej spada a nie rośnie
    ja jednakowoż niebawem przewiduję wzrosty swobodnie do około 2,50 a nawet w niezbyt odległym terminie ,mianowicie przed końcem roku aktualnego w porywach nawet do 3 zł
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~DOLAR [79.191.136.*]
    Stary zrobi nam na mikołaja3,60 ,bo to jego ostatni mikołaj.
    Witam,
    Jato poprosze o komentarz do dzisiejszej sesji, bo raczej sie troche roznila od ostatnich dwóch miesięcy...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]
    W moim odczuciu sesja dla mostka b.pozytywna.Obroty OK.Manewr na fixie może świadczyć o zamiarze kolejnej podbitki na następnej sesji.Miałem dziś zlecenie na zakup -to stałe na 1.95-pudło,oraz na sprzedaż 30% zasobów mostka na 2.18 ale niestety mojego już nie złapało.
    (Sorki że przed poproszonym o komentarz)
    Pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -------------REKORD Autor: ~bankier94 [77.114.44.*]
    Do migser.cierlpiwy, dolar i inni
    Jest nam miło że postawiwiliście zrobić wpis na tym blogu. Z przykrością zawiadamiam was że wasze miejsce jest w piaskownicy. Przeczytałem wasze wpisy i wysyłam do przedszkola.

Tam jest wasze miejsce przesyłając wam buziaki - bankier 94
    gościu bankier 94 jesteś miły ale nie przyzwoicie mam 55 lat i 15 lat stażu na giełdzie a mostem grałem też po 10 złotych polskich po 55 czy 15 latach można stać się cierpliwym ja jedynie chcę tonować skrajne wypowiedzi ale jeżeli to ci przeszkadza w zarabianiu pieniędzy mogę nie pisać ale nick masz nieodpowiedni
    b.....r 94 a swoje wpisy czytałeś totalna beznadzieja ja je teraz sobie z grubsza przyswoiłem więc nie krytykuj innych to też dobra rada starego doświadczonego człowieka
    panowie co ma byc to bedzie :) a tak patrzac na reakcje po wczorajszej i dzisiejszej sesji.... migser pewnie wyszedles dzis z papiera i teraz liczysz na spadki ? ;)to prawda troszke tandetnie naganiasz..., do bankier94 i jato graliscie na zakup akcji ponizej 2pln po Waszych komentarzach wnioskuje ,ze bardzo nie na reke jest dzisiejszy wzrost i ogolnie jakiekolwiek pozytywne informacje na msx jestem ciekawy czy zrobicie zakupy jak np. w piatek kurs bedzie 2,25pln ?czy moze wogole sobie odpuszczacie? i czekacie bo moze byc to najzwyklejsza podbitka przed wynikami, Leszcz - zadziwia mnie to ,ze juz przy 2,18pln chcesz wychodzic :) teoretycznie wiec zarabiasz ( o ile zarabiasz) okolo 5-8% i zamykasz pozycje? cierpliwy pytanie do Ciebie jakie przewidujesz scenariusze ? masz jak piszesz duze doswiadczenie a to akurat w inwestycjach jest najcenniejsze daj znac, pozdrawiam
    W czwartek Stary, to my testujemy 2,30... ;]
    Pozdro
    PS Jato gdzie TY?? ;]
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.