wy tylko o jednym - konkurencja brudzi.... to tak najłatwiej.
Ludzie nauczcie się ze słów krytyki wyciągać wnioski i naprawiac ewidentne błędy.
Chodziło tu o coś zupełnie innego. Równie dobrze mogłem pić do Skarbonki, Okienka Kasowego, Eurokasy, Mieszka ale oni o tym mówią otwarcie ze mają rozliczenia centarlne.
Moim zdaniem należy stworzyć strukturę nadrzedną, która ukrócałaby takie poczynania i niwelowałaby jakiekolwiek ryzyko upadków i defraudacji wpłat klientów.
Projekty są dwa przy współpracy dwóch banków. Obie organizacje jedna jako stowarzyszenie a druga jako IZba Gospodarcza chcą uregulowań prawnycch dla punktów opłat. Nadrzędny cel to stworzenie procedur i zasad powoływania i funkcjonowania takich punktów opłat.
np. wchodzi od 20.02. 06 ustawa antylichwiarska ale za moment może wejść coś co uniemożliwi prowadzenie takich punktów jak nasze, a tylko dlatego ze nie potrafimy się dogadać i wspólnie zadbac o włsne interesy.
Może zdarzyc się jeszcze jeden czarny scenariusz. Wejdzie kapitał zagraniczny który przejmie wszelka kontrole nad tym co rynku i stać ich będzie na "kształt" ustaw dotyczących opłat. Wtedy już nie każdgo stać będzie na wykup certyfikatów czy licencji.
Ludzie nie kłótniami a mądrymi radami można wiele. Rozwiązania bezpieczne to takie gdzie macie wpływ na kasę którą przyjmujecie i to jest wasze konto - nie subKONTO. Rozwiązanie bezpieczne to takie gdzie zasady świadczenia usługi są jednoilite i będące pod wpływem kontroli instytucji nadrzędnej - która wykluczy, zamknie tych co nam "brudzą"
Kto z osób ty zaglądających miał punkt opłat i po upadku Grosika zamknął swój punkt lub punktu "bo miał dośc tłumaczenia że to nie Grosik, Płatnik, czy inne takie tam"
A i jeszce jedno. Ja nie rzucam oszczerstw na inne sieci w odróżnieniu do co niektórych. Mówiłem jak można wywalić taką sieć a nie ze upada - a to zasadnicza różniaca.
Szukam chętnych do unormowania rynku opłat by ta usługa nie stała się tylko smutna przeszłościa niejednomyślnych Polaków.
Może wy sprawdzicie swoją
„AGENT” oświadcza, że jest mu wiadomym, iż z tytułu rozwiązania niniejszej Umowy
( tj. w dniu jej rozwiązania) zostaje mu cofnięta/odebrana licencja na użytkowanie oprogramowania oraz używania jakichkolwiek materiałów i pomysłów służących do prowadzenia niniejszej działalności
oraz używania jakichkolwiek materiałów i pomysłów służących do prowadzenia niniejszej działalności
tak czy siak i tak dopną swego, bo pod tak ogólnym pojęciem mieści się zakaz prowadzenia współpracy z innymi firmami i prowadzenie tego typu działalności w przyszłości.
DOBRE NO NIE, są zapobiegliwi "inaczej"
DO gOŚCIA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może wy sprawdzicie swoją
A my Gośc nie mamy żadnej "swojej" umowy. ;-)
Nie prowadzę też punktu opłat. Po prostu czytałem we wcześniejszych postach, że MM ma dość restrykcyjną umowę - stąd moje pytanie i uwaga.
Poczytałam uwazniej waszą umowę i co widze.
§ 7 ptk.3. W przypadku wystąpienia przez jakąkolwiek osobę trzecią z roszczeniami w związku z nierzetelnością usług świadczonych przez „AGENTA”, ten przyjmuje na siebie pełną odpowiedzialność i obowiązki z tego tytułu.
Zablokowane zostaje konto główne do którego są subKonta i te subkonat równiez (bo komornika nie obchodzi że to ludzkie pieniądze liczy się właścicel konta). Albo znika z kasą własciciel a Agent ma pełną odpowiedzialnośc za przyjęta kasę przez klientami - super.
No to teraz każdy chyba rozumie o co walczą. Fajne obroty na koncie, super zniżki w banku i prowizja od Agentów - i nie myślcie że tylko 4 gr. Kredyty, linie debetowe, złote karty. Wyższy standard życia - czasem jednak można przecholować - właśnie powoli pada jedna z pierwszych sieci pobratyniec Grosika.
to nie wypowiadaj się w tym o czym nie masz zielonego pojęcia. Wyrabiaj swoje opinie na podstawie faktów a nie plotek i pomówień. Ja przytoczyłam fragmenty umów Acc z klientami.
DO gOŚCIA Napisał(a):
> to nie wypowiadaj się w tym o czym nie masz
> zielonego pojęcia.
A dlaczego nie ? Forum jest miejscem gdzie właśnie trzeba się wypowiadać.
> Ja przytoczyłam fragmenty umów
A ja zadałem tylko pytanie na podstawie wcześniejszych postów. Jeżeli twierdzisz, że forum to miejsce gdzie mozna znaleźć tylko plotki i pomówienia to w takim razie to co przytoczyłaś czym jest ?
DO gOŚCIA Napisał(a):
> Poczytałam uwazniej waszą umowę i co widze.
To poczytaj może wcześniejszy mój post:
"A my Gośc nie mamy żadnej "swojej" umowy. ;-)"
Jeszcze raz Ci tłumaczę. Nie jestem związany z żadną siecią - od czasu do czasu komentuję tylko posty na forum.
Nurtuje mnie jedna rzecz:
Po co bez przerwy powołujesz się na ACC ? przytaczasz umowy z Acc, a nie na przykład z PAF czy ELX ? Czemu zawsze w cieniu waszego naganiania na MM pojawia się ACC jako punkt odniesienia ? Nie próbujecie się porównywać z innymi, tylko z nimi ? Tu nikt o ACC nie dyskutuje, bo w tym temacie wszystko jest jasne.
cena się nie zmienia nadal 4.800 :) oferta pod adresem MM.
Oferta ze stronki PEPE to jeden z VII programów oferowanych przez firmę warunków podjęcia współpracy z nami.
Co powinno zachęcić potencjalnych chętnych do wyboru nas z ofert innych firm:
przelewy w banku już od 0 zł F A J N I E ?
opłaty - sami ustalacie wysokość waszych prowizji
sami rozliczacie swoje firmy - macie WŁASNE KONTO - TYLKO WASZE!!
kredyty, pozyczki i karty kredytowe
ubezpieczenia (OC, AC, NNW, majątek, Biznes II i III Filar)- różne oferty
przekazy pieniężne krajowe i zagraniczne
mini kantor
doładowania telefonów komórkowych
MM Napisał(a):
> cena się nie zmienia nadal 4.800 :) oferta pod
> adresem MM. Oferta ze stronki PEPE to jeden z VII programów
> oferowanych przez firmę warunków podjęcia
> współpracy z nami.
Postanowłem sprawdzić tą informację.
Na stronie MM jest oczywiście oferta w dziale "POBIERZ..." (dokument oferta.doc) ale żadnych programów i ich cen w niej nie ma. Jest za to badzo ciekawe stwierdzenie: "Jako firma MilaMedia w dalszej części współpracy nie czerpiemy korzyści z działalności naszych Partnerów."
Pytanie do MM - jak się to ma do 8 gr. za każdy przelew + 40 zł miesięcznego abonamentu ? Pewnie dla MM te grosze to tyle jak nic więc można napisać, że "nie czerpiemy korzyści" ;-)
pod adresem - w domyśle był adres e-mail, a nie adres strony, ale dzięki Pana uwadze błąd naprawiony. dziękuję serdecznie za przypomnienie :)
:) pozdrawiam
Nowsza wersja programu dostępna jest w sieci. Zwiera również aktualne bazy urzędów skarbowych.
Dziękuję za zwrócenie uwagi na zapis z zakładek BILONA. Celowo umieściliśmy kilka "kwiatków" aby sprawdzić kto z sieci pierwszy podnieniesie ten temat. Jest Pan pierwszy - szkoda tylko że tak pożno.
Re: punkt opłat Autor: ~Bilon - użytkownik - wychwyty [83.25.82.*]
Dane z przed chwili:
bilon.exe 19-Sep-2005 11:48 2.5M
na wszystkich stronach:
www.milamedia.pl
www.milamedia.com.pl
www.accadia.com.pl - (ta strona jest wg mnie rozbrajająca etycznie)
- chyba że macie jakąś czwartą stronę, o której nie wiem ?
Sprawdźcie proszę co macie na WWW i co ludziom sprzedajecie. Tylko na jednej macie ofertę z siedmioma "Programami".
Trochę to nie poważne lekceważyć użytkowników taką wypowiedzią. Jak w wersji z września mogą być urzędy skarbowe oficjalnie zgłoszone z 1.01.2006 ? Chyba że mieliście za wczasu informację.
PS.
Że wykonanie 'rportu' (pisownia oryginalna) jest takim kwiatkiem - to z bólem, ale jeszcze uwierzę, ale czy niepoprawne liczenie numeru PESEL - też zalicza się do tych kwiatuszków ?
Tracicie wiatygodność takim tłumaczeniem się. Jeżeli macie rzeczywiście programistę, to Wam to poprawi, jeżeli nie, no to i tak jest wszystko jasne. Dużo się nauczyłem na współpracy z firmą Milamedia (jak należy traktować klientów). Dziękuję.
aktualizacje nie są ogólnie dostępne na jakiejkolwoiek stronie przeznaczonej dla odwiedzających witrynę www. Rozsyłane są droga elektroniczną lub na płytach CD, a każda kolejna aktualizacja programu pobierana jest przez użytkowników ze strony automatycznie. Każdy nowy program z zakładki POBIERZ aktualizację łaczy się z okreslonym miejscem na serwerze i aktualizauje o nowszą wersję. Najnowsza wersja jest z dn. 5-03-2006r.
Wiele osób wypowiada się o sieciach, co one oferują itd. Ale czy zadał sobie ktoś pytanie, kto za nimi stoi? Np MilaMedia. Kiedyś w ofercie były podane nazwiska właścicieli, teraz brak. Czy nie było by wskazanym, aby na swoich stronach właścieiele wszystkich sieci umieszczali dokumenty, których wymagają od przyszłych współpracowników np. niezaleganiu z ZUS, US, o niekaralności? A tak na marginesie to kto jest właścicielem firmy MilaMedia?
Jeżeli to forum słuzy do wymiany doświadczeń z właścicielami i pracownikami małych i średnich firm z całej Polski , to prosze udzielic mi informacji nt.kasy fiskalnej w punkach opłat.Od kiedy jest prawdopodbny termin wprowadzenia / czy obowazkowo ? /.prosze o wypowiedzi w tym temacie lub info gdzie można dowiedziec sie..dziekuje
Sprawę reguluje rozp. Min. Fin z 23-12-2004 zmienione rozp. z 6-12-2005 r. Po zmianach § 3a zwalnia do 31 marca 2006 z obowiązku ewidencjonowania na kasie faskalnej czynności wymienione w załącznikudo rozporządzenia (link: http://mf.gov.pl/_files_/podatki/vat_i_akcyzowy/przepisy_vat_2004/zalacznikdo_kas23_12_2004_r.pdf). jeżeli te usługi występują tam to zwolnienie jest, pod warunkiem, że przychody ze sprzedaży na rzecz osób nie prowadzących działalności stanowiły co najmniej 70% wartości sprzedaży w roku poprzednim.
Czy MM szykuje aktualizację BILONU uwzględniającą zmiany przepisów, poprzez dodanie modółu obsługującego drukarkę fiskalną?
Może nie chowajmy ich zbyt wcześnie. Mają jeszcze sporo długów do spłaty, no chyba, że spłacili, ale słyszałbym o tym.
Znając Pana K. wpadnie na nowy świetny pomysł i trzeba będzie poczekać trochę, aż odbije się od dna, weźmie chochlę zamiast łyżeczki i znów się będzie dławił.
Najlepiej uczyć sie na cudzych błędach, ale nie uczyć się na swoich to źle.
Prawdę mówiąc muszę, życzyć IM jak najlepiej.
Jak ktoś się dowie o miejscu KONFERENCJI bardzo prosze o kontakt.
Myślę, że "szykuje" - to odpowiedni termin dla wydruków fiskalnych. Podobnie jak "szykowanie" gazetki internetowej... która zrewolucjonizuje dotychczas istniejące serwisy. Niebawem będzie on dostępny szerszemu gronu odbiorców.
.. będzie niebawem. Podobnie jak nowy Bilon.
Ktoś zauważył może, że "Najnowsza wersja jest z dn. 5-03-2006r.", tzn z niedzieli ? Robi wrażenie jak dbają o klienta, nawet w niedzielę pracują.
Dlaczego niektórzy są przekonani, że jedynimi wypowiadającymi się na formu są przeciwnicy lub zwolennicy Accadii czy MM. Zabierający głos nie wypowiadający się pochlebnie o jednej z tych firm, niekoniecznie musi być zwolennikiem tej drugiej,
czy jakiejkolwiek innej. Właściciele tych firm nie urodzili się wczoraj i są znani szerszemu gronu, niż prowadzący punkty przyjmowania opłat. A to co dzisiaj robią i jak się inni o nich wypowiadają jest bacznie obserwowane przez zainteresowanych.
Zgadzam się z tym. Forum powinno być miejscem wymiany dośwadczeń, a nie obelg. Wogóle to dość unikalne zjawisko informować o kierunkach i rozwoju firmy za pośrednictwem niezależnego otwartego forum dyskusyjnego. Ciekawe jest też to, że zaraz po negatywnych komentarzach o jednej z firm - przywoływana jest ta druga, naturalnie wiadomo o którą chodzi, jak gdyby dla przeniesienia na nią uwagi. I jeszcze jedna interesująca rzecz: w postach pojawiają się konkrety, a nie tylko puste obelgi.
Ja myślę, nawet nie mam wątpliwości, że część z tych wypowiedzi jest również autorstwa byłych pracowników Milamedia. A jeśli tak jest, trudno sądzić, że są one bezpodstawne. Nie pierwszy to przypadek, że zachłanność właścicieli burzy dobre imię całkiem dobrze zapowiadającej się firmy. Początek był niezły, tylko teraz prezesostwo się trochę pogubiło. Czyżby poczucie osiągniętego sukcesu było przyczyną ?
absolutnie nie! Milamedia wykupiła domenę www.accadia.com.pl i wstawiła swoją stronę. Była mowa o tym już wcześniej na forum. Uważacie, że to jest zagranie fair?
Z umowami to jest tak, że wszystko jest dobrze tak długo jak jest dobrze. Umowa leży niepotrzebna w kącie i nikt się nie przejmuje, bo wszystko działa. Ale nagle gdy zaczyna się psuć, wtedy okazuje się, że nie zauważyliśmy kilku ważnych rzeczy, które powodują, że jesteśmy uwiązani albo na jakiś okres, albo na jakąś kwotę. Tak więc kary, okres wypowiedzenie ale również obowiązku stron podpisujących umowę są bardzo istotne. Może się okazać, że składając podpis nie dość, że wydaliśmy masę pieniędzy, to zarzuciliśmy sobie jeszcze pętlę na szyję. Uważam, że w dobrym tonie byłoby mieć możliwość zapoznać się z dokumentem przynajmniej tydzień przed nawiązaniem współpracy, nawet warto zapytać o opinię prawnika, który ewentualne drobiazgi wychwyci. Pomoże to potem uniknąć rozczarowania.
Jest odpwiedni paragraf na możliwość rozwiązania umowy w trybie natychmiastwym bez konsekwencji w sytuacji gdy strona rażąco nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. Gorzej, jeśli te obowiązki w umowie nie są w zasadzie wyszczególnione.
Za kilka godzin wystawię na sprzedaż wierzytelność wobec Piotra Komana. Prawomocny wyrok z klauzulą wykonalności.
Zainteresowani i niedowiarki będą mogli poznać szczegóły, kwoty, sygnatury, a także kupić tą wierzytelność.
W związku z tym wszystkich, którzy dopominali sie konkretów i nie wierzyli, że do drzwi MM puka komornik zapraszam za kilka godzin, lub jutro (jeżeli śledzą forum w pracy).
PAF- OPERATOREM POCZTOWYM....
czyzby Poczta Polska_bis..?
czy ktos ma wiecej informacji( praktycznych ) na ten temat :
www.paf.pl//index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Gdyby przez przypadek Adminowi (naturalnie przez przypadek) zdarzyło się wykasować niektóre z wypowiedzi, a w tym również te zawierające numery wyroków - to są one dostępne:
W związku z pojawiającymi się rewalacjami na mój temat kilka słów wyjaśnienia i prośba do admina aby nie usuwał tej wiadomości.
Odnosząc się do wypowiedzi tajemniczego pana Z.
1. podane numery są numerami na centralę wzięta z książki telefonicznej – jakoś informacji na swój temat nie uzyskałem.
2. Czy gdybym naciągnął urząd na taką kasę jaką podaje Z. to zadawałbym się z nim?
3. Podany zlepek zasłyszanych informacji uzupełniony fantazją autora pozostawiam bez komentarzy. Tego co nie wiedział, lub nie dosłyszał do sobie dopisał.
4. Część tych bajek wygłosiła świadek Ostrowska przed sądem w sprawie o zapłatę (wierzytelność wystawiona na tym forum na sprzedaż). Pouczona o odpowiedzialności za pomówienia nie zdecydowała się na zaprotokołowanie przez sąd tych twierdzeń.
5. Pisałem: „W dniu 04 października…”. Oryginał, jest u adresata – firma leasingowi, kopia u mnie, a wersja elektroniczna … w komputerze MM na którym informacja do leasingu była pisana.
6. Dochodzimy w ten sposób do autora: tajemniczego Z. który łaskaw był podzielić się swoją wiedzą. Jest to według mnie spółka autorska państwa O.K.
7. Ponieważ bezpodstawnie wiąże się moją osobę z jedną z konkurencyjnych do MM firm, pragnę wyjaśnić. Piotr Koman nie rozliczył się z firmą moich znajomych, której został przeze mnie polecony jako człowiek wiarygodny i solidny. Bo za takiego go uważałem. Stąd i wystawiona na sprzedaż wierzytelność.
8. Stworzenie wizerunku nowego, niezależnego uczestnika forum czyli tajemniczego pana Z. wraz z jego rewelacjami było bardzo odważnym i pomysłowym krokiem. Oto pojawia się ktoś kto zna całą prawdę o Leniu. Jednak zawarte treści wskazują, że żadnego nowego użytkownika nie ma, a podjęta próba ma odwrócić uwagę od autorów wiadomości.
9. Podejmowane próby zdyskredytowania mojej osoby, nie zmienią faktów o których pisałem. Jeżeli, ktoś lubi babrać się w błocie lub czymś innym, to niech to robi w swojej piaskownicy.
10. Dalszych sprostować pisał nie będę, gdyż nie po to zostało stworzone to forum, a czas pokaże kto miał rację.
Cóż... szanowna konkurencjo... czuję się wywołany do tablicy. To interesujące, że kiedy jest o MM - natychmiast ktoś 'przypadkowy' przywołuje ACC :))
Jak ktoś już zauważył - mowa jest o 2 różnych działalnościach:
LIDER APARTAMENT - Janusz Pączek
LA LIDER APARTAMENT - Robert Żak
...notabene, wystarczy wykonać jeden telefon by zorientować się co do tego; pan Ziobrowski o tym wie:
Dłużnik:LIDER APARTAMENT - Janusz Pączek
Kwota: 40.162,51
NIP: 813-161-17-19
Tytuł: nakaz zapłaty
Adres: ul. Chłopickiego 3, 35- 210 Rzeszów
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do faktycznej kondycji finansowej firmy
LA LIDER APARTAMENT - zapraszam na stronę:
www.accadia.pl/dokum.html
Myślę, że dokumenty jasne i czytelne... ewentualnie proszę o kontakt.
Zwracam 'szanownej konkurencji' uwagę na datę przygotowania dokumentów. Jeżeli chcesz się 'konkurencjo' trochę bardziej wysilić - to zapraszam do opublikowania także linku do strony:
www.accadia.pl/cert.html
(link do certyfikatow Studia AW już był publikowany)
.. forumowicze mają prawo wiedzieć, co o Accadii myślą inni, bardziej odpowiedzialni niż fałszywy 'Leniu' (wiem kim jest prawdziwy), 'hehe' i inne przypadkowe nicki.
A teraz 'szanowna konkurencjo', tak chętnie plująca na ACC - czekam na rewanż w postaci podobnego zestawu dokumentów. Ze wszystkich 3 działalności... bo tyle jest różnych wariantów firmy Milamedia - zgadza się ? (czy to prawda że jest przygotowywana również 4-ta ? słyszałem nawet nazwę, ale zapewne to plotka ?). Myślę, że opublikowanie ich zamknęłoby raz na zawsze dywagacje czy jesteście wiarygodną finansowo firmą, czy też nie. To szczególnie cenne dla potencjalnych klientów, prawda ?
PS. Za www.animatek.w.interia.pl/kompensaty3.html#new02 - dziękujemy. Obiecali poprawić wpis.
PS2. Zapraszam wszystkich chętnych do 'objęcia' publikowanego długu. Można 'za grosze' zarobić mnóstwo kasy... Nic trudnego. Ciekawe czy znajdzie się odważny.
Pojawiaja sie pierwsze informacje na temat upadku firmy MM.
Pewnie ich dlugi zostaly wystawione na sprzedaz. Teraz zamkna firme aby za jakis czas ponownie otworzyc jakas Mielimmedia albo znajac ich mozliwosci tworza np. ACADIE
Jak widzę wmanewrowali nas pięknie, mam ma myśli MM i Acc.
Poprzez różne nicki i obraźliwe teksty wmówili iż atakujemy się na forum - to urąga dobrym obyczajom. Nie będziemy ulegać anonimowym naciskom i poniżaniu. Ktoś się śmieje z nas i ma dobrą zabawę – albo ma w tym interes, albo robi to z czystej nudy. Taki realisty show pośredników finansowych. Podkręcić, obrazić i czekać czy i kiedy się pozabijają. A my jak marionetki poddajemy się temu na oślep. Przy tym co dzieje się na rynku niema czasu na takie przepychanki z anonimowymi fikcyjnymi postaciami. Wiem też co będzie po tej wypowiedzi – atak. Atak na nas, na innych że to My. Obrażanie.
1:0 dla tych "aktywnych inaczej" oddaję walkowerem. Nie będzie kontynuacji wypowiedzi z naszej strony. Nie obrażaliśmy innych wyzwiskami. A nasze wypowiedzi sygnowane były podpisami lub adresem (ale i tu znalazł się „pomysłowy inaczej” i podszywał się pod nas).
Nie będziemy więcej reagować na obelgi rzucane w naszą stronę i ludzi z którymi współpracujemy. Proszę też nie podszywać się pod nicki które nie mają nic wspólnego z nami, a pod przykrywką których obrażane są inne firmy czy osoby. Jeżeli ktoś z Państwa ma uzasadnione pretensje czy żale proszę zadzwonić lub napisać do nas, postaramy się pomóc. Ta wypowiedz nie ma charakteru zaczepnego, to nie jest też próba zdyskredytowania innych.
Do wglądu są zaświadczenia z ZUS i US, listy intencyjne, pochwały i inne. dla zainteresowanych w siedzibie firmy lub pod adresem biuro@milamedia.pl
Jeżeli to zbyt mało to proszę wybaczyć ale nie musimy nikomu udowadniać że firma ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Pozdrawiamy serdecznie.
Pracownicy MilaMedia
Re: punkt opłat Autor: ~wspolpracujacy z ACC [195.205.209.*]
MM Napisał(a):
> Do wglądu są zaświadczenia z ZUS i US, listy
> intencyjne, pochwały i inne. dla zainteresowanych
> w siedzibie firmy lub pod adresem
> biuro@milamedia.pl
> Jeżeli to zbyt mało to proszę wybaczyć ale nie
> musimy nikomu udowadniać że firma ma się dobrze, a
> nawet bardzo dobrze.
Zgodnie z obietnica wyslalem maila z prosba o przeslanie w/w dokumentow. Do tej pory jeszcze ich nie dostalem. Czyzby kolejna obietnica w stylu gazetki internetowej? Wnioskow na razie (jeszcze) nie wyciagam. Czekam dalej.
W błędzie jesteście jeśli myślicie, że to dopiero trzecia mutacja firmy Milamedia. Oni istnieli już niegdyś w Toruniu jako
P.P.H.U. MILA Centrala
ul. Gazowa 21; 87-100 Toruń tel. 0048 56 657 22 34,
0048 56 657 22 35, fax. 00 48 56 657 22 36
e-mail: officemila@poczta.onet.pl
Tu również wystawili do wiatru parę osób. Nazywali się Mila ECD chyba. Spróbuje odszukać coś w dokumentach.
Re: punkt opłat Autor: ~wspolpracujacy z ACC [195.205.209.*]
Wow - dzisiaj dostalem odpowiedz na maila, o ktorym pisalem dwa posty wyzej.
Mail byl tresci:
"Witam
Proszę o podanie Imienia i Nazwiska oraz numeru telefonu. Z listy miast w których mamy punkty opłat proszę o wybranie miasta do kórym będzie miał Pan możliwoć wglšdu w dokumenty firmy. Zaznaczam iż tylko wglšdu po okazaniu naszemu Agentowi dowodu osobistego.
Pozdrawiam
Urszula Ostrowska"
Mam pytanie - po co ta zabawa z dowodem osobistym. Czyzby to mialo znaczyc, ze maja cos do ukrycia? A moze chca sie dowiedziec kto sie nimi interesuje, badz zdobyc moje namiary? Niech mi ktos to wytlumaczy, bo ja powoli przestaje wiedziec o co tej firmie chodzi
Bo gdy pójdziesz do ZUSu czy Urzędu Skarb i zapytasz czy wydawały takie zaświadczenia może okazać się, że te instytucje nic nie wiedzą o takich zaświadczeniach. Gdybyś miał w ręku kopie - dowód rzeczowy dla prokuratury...
Szanowni 'pracownicy MilaMedia' (Pani Joanno - pominąłem kogoś ?). Być może nie zdaje sobie Pani sprawy z autentycznej kondycji finansowej firmy. Zapewne dostaje Pani regularną wypłatę i zapewne firma MM płaci Pani ZUS i US (czy sama Pani płac - jak to jest?).
Proszę nie czarować publiczności wmanewrowaniem do spółki z ACC. Bywalcy forum pamiętają klimat wczesniejszych dyskusji. Ci, którzy nie pamiętają - zapraszam na
http://milamedia.fm.interia.pl/. Ciekaw jestem czy podobnie jak ze stroną autora programu Bilon pani U.O. będzie próbowała wpłynąć na jej zamknięcie ?
Podałem adres mailowy i zaprosiłem do dzielenia się opiniami na temat rzeczonej firmy i doświadczeń współpracy z nią. Rezultat przeszedł oczekiwania. Trup w każdej szafie. A wiele szaf jeszcze nie jest ruszonych. Przebrneliśmy już przez ośrodek w którym odbywał się zlot w ubiegłym roku, przez Toruń i firmę Mila, jestesmy na etapie Krakowa i firmy CARION, Tczewa i firmy SUNFLOWER. Jeszcze nie mam zgody na udostępnienie niektórych dokumentów, ale ich przybywa.
Pani Joanno; proszę nie mamić ludzi 'bardzo dobrą kondycją firmy'. Jeżel tak jest to czemu nie płacicie zobowiązań ? A ich jest całe mnóstwo, co drugi dokument ktorego kopię mam posiada nagłówek NAKAZ ZAPŁATY. Rozumiem, że taka jest polityka firmy, tak ?