Cóż... szanowna konkurencjo... czuję się wywołany do tablicy. To interesujące, że kiedy jest o MM - natychmiast ktoś 'przypadkowy' przywołuje ACC :))
Jak ktoś już zauważył - mowa jest o 2 różnych działalnościach:
LIDER APARTAMENT - Janusz Pączek
LA LIDER APARTAMENT - Robert Żak
...notabene, wystarczy wykonać jeden telefon by zorientować się co do tego; pan Ziobrowski o tym wie:
Dłużnik:LIDER APARTAMENT - Janusz Pączek
Kwota: 40.162,51
NIP: 813-161-17-19
Tytuł: nakaz zapłaty
Adres: ul. Chłopickiego 3, 35- 210 Rzeszów
Jeśli ktoś ma wątpliwości co do faktycznej kondycji finansowej firmy
LA LIDER APARTAMENT - zapraszam na stronę:
www.accadia.pl/dokum.html
Myślę, że dokumenty jasne i czytelne... ewentualnie proszę o kontakt.
Zwracam 'szanownej konkurencji' uwagę na datę przygotowania dokumentów. Jeżeli chcesz się 'konkurencjo' trochę bardziej wysilić - to zapraszam do opublikowania także linku do strony:
www.accadia.pl/cert.html
(link do certyfikatow Studia AW już był publikowany)
.. forumowicze mają prawo wiedzieć, co o Accadii myślą inni, bardziej odpowiedzialni niż fałszywy 'Leniu' (wiem kim jest prawdziwy), 'hehe' i inne przypadkowe nicki.
A teraz 'szanowna konkurencjo', tak chętnie plująca na ACC - czekam na rewanż w postaci podobnego zestawu dokumentów. Ze wszystkich 3 działalności... bo tyle jest różnych wariantów firmy Milamedia - zgadza się ? (czy to prawda że jest przygotowywana również 4-ta ? słyszałem nawet nazwę, ale zapewne to plotka ?). Myślę, że opublikowanie ich zamknęłoby raz na zawsze dywagacje czy jesteście wiarygodną finansowo firmą, czy też nie. To szczególnie cenne dla potencjalnych klientów, prawda ?
PS. Za www.animatek.w.interia.pl/kompensaty3.html#new02 - dziękujemy. Obiecali poprawić wpis.
PS2. Zapraszam wszystkich chętnych do 'objęcia' publikowanego długu. Można 'za grosze' zarobić mnóstwo kasy... Nic trudnego. Ciekawe czy znajdzie się odważny.
Ok... wystarczy... ruch po waszej stronie.