Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Szanowni 'pracownicy MilaMedia' (Pani Joanno - pominąłem kogoś ?). Być może nie zdaje sobie Pani sprawy z autentycznej kondycji finansowej firmy. Zapewne dostaje Pani regularną wypłatę i zapewne firma MM płaci Pani ZUS i US (czy sama Pani płac - jak to jest?).
Proszę nie czarować publiczności wmanewrowaniem do spółki z ACC. Bywalcy forum pamiętają klimat wczesniejszych dyskusji. Ci, którzy nie pamiętają - zapraszam na
http://milamedia.fm.interia.pl/. Ciekaw jestem czy podobnie jak ze stroną autora programu Bilon pani U.O. będzie próbowała wpłynąć na jej zamknięcie ?
Podałem adres mailowy i zaprosiłem do dzielenia się opiniami na temat rzeczonej firmy i doświadczeń współpracy z nią. Rezultat przeszedł oczekiwania. Trup w każdej szafie. A wiele szaf jeszcze nie jest ruszonych. Przebrneliśmy już przez ośrodek w którym odbywał się zlot w ubiegłym roku, przez Toruń i firmę Mila, jestesmy na etapie Krakowa i firmy CARION, Tczewa i firmy SUNFLOWER. Jeszcze nie mam zgody na udostępnienie niektórych dokumentów, ale ich przybywa.
Pani Joanno; proszę nie mamić ludzi 'bardzo dobrą kondycją firmy'. Jeżel tak jest to czemu nie płacicie zobowiązań ? A ich jest całe mnóstwo, co drugi dokument ktorego kopię mam posiada nagłówek NAKAZ ZAPŁATY. Rozumiem, że taka jest polityka firmy, tak ?