spoko spock dla ciebie tylko kasa kasa kasa Przy dużych inwestycjach trzeba czasu nie warto wierzyć frustratom obrażonym na Fluid jak Myszowaty który ma w tym swój interes
Mniejsza o to, co miał na świadectwie. Ważne, że szkoła nie nauczyła go czytania ze zrozumieniem. Wystarczyło popatrzeć, że Jaś przez ostatnie dwa lata mógł płodzić swoje fantastyczne komunikaty wyłącznie dzięki temu, że na bieżące wydatki miał kasę z obligacji od łosi nagonionych przez Gerdę. Po wpadce z piramidą Gedback-u zmieniono prawo, i od lipca br. wprowadzono nowe wymogi prawne dla prywatnych emisji obligacji - i jak widać jest to próg nie do sforsowania dla duetu Gerda-Fluid. I dochodzimy do clou: taki westors czy inny invest ma tak istotne braki w edukacji, że nie potrafi zrozumieć, że brak dopływu świeżej gotówki równa się pogrzeb firmy. I co wiecej, jak przeciętny statystyczny Suweren zamieszkujący obszar polskich równin, idzie w zaparte tak, że nikt i nic mu nie przetłumaczy, że białe jest białe a czarne jest czarne. Amen.
piszesz ''westors'' wyedukowany (inaczej) frustracie,przecież on z twojej grupy Jak będziesz tak dalej pluł jadem to Ci wątroba wysiądzie Szkoda zdrowia (:
Dnia 2019-09-05 o godz. 16:40 ~wiemy napisał(a): > A ciekawe skąd ta frustracja u niego > Może jakaś współpraca nie poszła i stąd tyle żółci > Ale że taki ''wyedukowany'' i posuwa się do inwektyw ???
Dziecko, żebyś ty chociaż wiedziało, co stoi za pojęciem inwektywa ... a do tego czasu zalecam, abyś dla własnego nie posługiwał się słowami, których znaczenia nie oganiasz. Co zaś do frustracji (zakładając że wiesz co oznacza to słowo) to jest to stan emocjonalny torzyszący spadkom cen akcji posiadanych przez sfrustrowanego. Ja akcji Fluid-a nie posiadałem, nie posiadam i posiadać nie zamierzam. Zaś pięć lat temu tu na tym forum pisałem, że taki będzie koniec i Fluid się przewróci o wałsną technologię, ale zanim to się stanie ostatecznie Jaś ożeni całość z posiadanych prawie 4 mln akcji. Jedyne w czym się pomyliłem to zapowiadając upadłość spółki - dzisiaj nie ma na to szans, bo żeby upaść trzeba mieć jakieś pieniądze, a dzięki mistrzowskiemu zarządzaniu naszego genialnego inżyniera spółka nie ma nawet aktywów których sprzedanie pozwoliłoby na opłacenie kosztów działania syndyka.
Póki co to naucz się gramatycznie pisać po polsku,bo podobno jesteś ''wyedukowany''.Tylko gdzie i kiedy ? Inwektyw zarówno ty jak i twoi kolesie używacie na forum od dawna.WSTYD ''wyedukowany'' frustracie,a żółci nie wylewaj bez sensu od 5 lat bo szkoda zdrowia a i wiek już nie ten.Twoja zarozumiałość sięga zenitu i masz cechy osobowościowe narcystycznego bufona.Może to było powodem braku dobrej współpracy i frustracji które przeżywasz od 5 lat.Jeżeli wg ciebie frustracja to ''stan emocjonalny towarzyszący spadkom cen akcji'' to świadczy to o tobie żeś słabo wyedukowany.Jesteś żałosny.Wiem że Fluidowi żle życzysz ale mogę cie zapewnić że się nie ''przewróci''
PS I powiedz swoim kolesiom żeby nie kradli nicków
Myszowaty dał głos.Trzeba uważnie go czytać i słuchać,być może w przyszłości zebrane dane posłużą lekarzom odpowiedniej specjalności do określenia nowej jednostki chorobowej
W przeciwieństwie do Ciebie nie znam się na psychologii, a tym bardziej na psychiatrii. Niemniej zdroworozsądkowo patrząc na to, jak wiele postów poświęcasz mojej skromnej osobie (zamiast spółce Fluid której dedykowane jest to forum) skłonny jestem przypuszczać, że taka fascynacja myszowatym jest hmmm ... cokolwiek niezdrowa. Zastanawiające, że nie jest to pierwszy taki przypadek. Pamiętam niejakiego jazę który przyznał na forum, że wręcz kolekcjonuje wszystkie moje posty. Wspominano również, że na prywatnym forum umoczeni inwestorzy Fluid-a zakładali specjalne wątki poświęcone myszowatemu. Jak już wspomniałem na wstępie, nie jestem specjalistą od chorób umysłu, ale powtarzalność tych nieco dysfunkcyjnych zachowań każe podejrzewać, że dla słabych umysłów czytanie postów myszowatego może wywoływać potężne kuku na muniu.
Powiedz to swoim fanom-latryniarzom na forum (''słuchajcie myszowatego'') ''zdroworozsądkowo'' ? -to co najmniej nadużycie.Ty z powodu złych emocji takich jak zawiść,zemsta zazdrość wypisujesz te bzdety na forum od wielu lat sądząc że myślący zdroworozsądkowo inwestorzy będą się nimi sugerować przy podejmowaniu decyzji.Puknij się w ....czoło ''kolekcjonuje moje posty''- co znowu narcyzm przemawia ??? PS pisze się Fluidu (:
Jak napisał klasyk ''prosto z chmur'' (: A ty jesteś z grupy myszowatego, przedstawicielem myszowatego a może myszowatym w innym wcieleniu. I pytasz westorsa oryginalnego czy może tego który oszukuje i podszywa się pod mój nick używając obrzydliwego słownictwa jak parujący,kał,wisielcy,latryna ,kupa łajna i inne szambo.Swoją drogą nie wiem co chcecie przez to uzyskać Prowadzicie nieczystą (nomen omen) grę A może prawda trochę boli ?
Dnia 2019-09-07 o godz. 13:41 ~westors napisał(a): > Powiedz to swoim fanom-latryniarzom na forum (''słuchajcie myszowatego'') > ''zdroworozsądkowo'' ? -to co najmniej nadużycie.Ty z powodu złych emocji takich jak zawiść,zemsta zazdrość wypisujesz te bzdety na forum od wielu lat sądząc że myślący zdroworozsądkowo inwestorzy będą się nimi sugerować przy podejmowaniu decyzji.Puknij się w ....czoło > ''kolekcjonuje moje posty''- co znowu narcyzm przemawia ??? > PS > pisze się Fluidu (:
Tak się składa, że parę osób przyznało na tym forum, że idąc za moją radą wstrzymało się od zakupu akcji Fluid-a, wyrażając przy tym niekłamaną wdzięczność. Dzięki temu np. w momencie, kiedy Fluid poinformował o wezwaniu PARP do zwrotu dotacji, oni się przyglądali temu w spokoju - bo że to nastąpi, wiedzieli ode mnie już prawie rok wcześniej.
Co zaś do zachowań narcystycznych ... Napisałem wyraźnie - jaza sam na tym forum przyznał, że archiwizuje na swoim kompie WSZYSTKIE moje posty. Tłumacząc przy okazji, że to tylko po to, aby kiedyś ich treść zaprowadziła mnie do pudła. Ale potwierdza to niezmienną prawidłowość - że każdy stara się racjonalizować swoje dewiacyjne zachowania. Niestety (dla niego) jego marzenia o puszkowanym tygrysie, podobnie jak o cenie 6 zł za sztukę akcji Fluid-a, poniżej której nie zamierzał wychodzić z papiera, okazały się tylko marzeniami.
A ty dalej swoje To tak z czystego altruizmu mącisz i oszukujesz na forum ? Zapamiętaj altruizm jest wyższą formą egoizmu,(chorego egoizmu) i to w twoim przypadku doskonale się sprawdza nienawistniku.
Dnia 2019-09-08 o godz. 08:52 ~westors napisał(a): > A ty dalej swoje > To tak z czystego altruizmu mącisz i oszukujesz na forum ? > Zapamiętaj altruizm jest wyższą formą egoizmu,(chorego egoizmu) i to w twoim przypadku doskonale się sprawdza nienawistniku.
Oszukuje to twój pryncypał w Sędziszowie, nieodmiennie od lat.
Dnia 2019-09-08 o godz. 08:52 ~westors napisał(a): > A ty dalej swoje > To tak z czystego altruizmu mącisz i oszukujesz na forum ? > Zapamiętaj altruizm jest wyższą formą egoizmu,(chorego egoizmu) i to w twoim przypadku doskonale się sprawdza nienawistniku.
A dlaczego piszesz że oszukuje? Hipokryzja to gwałt na samym sobie bardzo destrukcyjny. Ja nie raz walczyłem z nim jak pies z kotem ale niestety to on miał rację:( Niestety uważam że miał nad nami przewagę znał Gładkiego jeszcze z przed technologii i wiedział czym to pachnie. Niestety miał też dobre informacje co do samego zakładu i technologii. Ci którzy go posłuchali uratowali dużo kasy. Nie bądźmy hipokrytami !!!!!!!!!! Inną sprawą jest to że jest dość padalcowaty w samym swoim genotypie.I nic tego nie zmieni. To jego łażenie na Eko byle tylko przypie...... jest z gatunku płytkiej bagiennej sadzawki. Co do Fluida pewnie jest jakaś szansa że ktoś co widzi w tym coś przejmie to wszystko i poukłada po swojemu.
Swoją drogą westors jako ostatni i najwierniejszy psiak prezesa albo vice zasługuguje chyba na pamiątkowy woreczek biowęgla śp Naturagain? Mam jeszcze cały karton tego cuda.
Oczywiście że tigre miał rację od samego początku o tym wiedziałem i nie raz dostało mi się od wiernych nawiedzonych z mojego otoczenia gdy wspominałem że wyjdzie na jego. Jan Wielki Świętokrzyski dymał leszczy z prywatnego przez wiele lat z uśmiechem na ustach:). Pamiętam dobrze jak w rozmowie telefonicznej chyba w 2013 powiedziałem mu że spłodziłem takie dość okazałe stadko i że będzie z tego kościół z dużą ilością akcji w skarbonce, i jak się wtedy ucieszył:) No cóż większość straciła ale są i tacy co sporo zarobili. Pozdrawiam tigre stary przyjacielu z nad gorącej lazurowej wyspy:)
Swoją drogą 20gr pękło czyli mamy nowe minima historyczne jeśli dobrze pamiętam:) Prywatne dojechane na grubą kasę bez szans na odrobienie strat, swój posypuje głowę popiołem i liczy że eko mu pomoże, jacyś szaleńcy jeszcze majaczą o wzrostach i kontraktach-jednym słowem dzieje się:))) I znów tigre słusznie prawi-spółka zombie nie może upaść i musi trwać w letargu.
Dnia 2019-09-09 o godz. 07:02 ~plugawy napisał(a): > Oczywiście że tigre miał rację od samego początku o tym wiedziałem i nie raz dostało mi się od wiernych nawiedzonych z mojego otoczenia gdy wspominałem że wyjdzie na jego. Jan Wielki Świętokrzyski dymał leszczy z prywatnego przez wiele lat z uśmiechem na ustach:). Pamiętam dobrze jak w rozmowie telefonicznej chyba w 2013 powiedziałem mu że spłodziłem takie dość okazałe stadko i że będzie z tego kościół z dużą ilością akcji w skarbonce, i jak się wtedy ucieszył:) No cóż większość straciła ale są i tacy co sporo zarobili. Pozdrawiam tigre stary przyjacielu z nad gorącej lazurowej wyspy:)
Witaj plugawy, dawno tu nie widziany. Parę lat to potrwało, trochę dłużej niż myślałem (w 2016 napatoczyła się Gerda i pomogła Jasiowi oskubać łosie) - ale kończy się tak jak musiało się skończyć. Co zaś do wiernych kościoła Fluidalno - biowęglowego pod wezwaniem Jana z Sędziszowa, to wydaje mi się, że padli ofiarą pewnego stereotypu. Otóż widzieli wyidealizowaną postać starszej daty genialnego inżyniera, ale nieporadnego finansistę. Przyznam się, że swego czasu ja też. I potrzebowałem tygodnia, żeby się z tym stereotypowym postrzeganiem rozstać. Jak widzę, niektórzy potrzebowali na to sześciu lat.
Pozdrawiam - baw się dobrze i wychyl przy okazji drinka za zdrowie Twojego druha myszowatego.
Tak uczynię tigre jeszcze dzisiejszego wieczora wychylę nie jednego a kilka drinków za twoje zdrowie w imieniu również tych którzy winni tobie są podziękowania:)
Natomiast powiem tobie i wiem to napewno, iż Darki, swojaki i kilku innych się redukowali nieco wyżej niż obecny kurs i nie mają już tego śmiecia tyle co w czasach świetności
Natomiast wielki imperator i wielu innych ani drgneli i popłynęli na samo dno ponosząc olbrzymie straty finansowe. Przypominając sobie wasze relacje z imperatorem wątpię aby było ci go żal, aczkolwiek może się mylę i wykażesz się empatią i miłosierdziem