Wszystkich zainteresowanych a nie doinformowanych zapraszamy na przedstawienie pod tytułem rozprawa o ogłoszenie upadłości konsumenckiej Michała Nowackiego vel Zarzyckiego, środa 4 września godzina 10.00 sala nr 309, Sąd Rejonowy w Łodzi, ul pomorska 37 - tam to dopiero będą dziwy jakich świat nie widział... to będzie warte najdroższego biletu - zachęcam gorliwie wraz z koleżankami
Chyba nie było... Już by ćwierkali z zachwytu niektórzy... Czyli się wymknął? Swoją drogą ciekawe, jakie ma długi, że aż w upadłość poszedł?...
A pod stołem kasa płynie szerokim strumieniem. Najśmieszniejsze jest to, że w przypadku kasy nie ma "przyjaciół". Odstawią go na boczny tor po cichu. Albo z hukiem, tak jak lubi. W biznesie nie ma już czego szukać (pod oboma nazwiskami)...
Podobno nie placi alimentow i to jego glowne dlugi ... nie placi i zapomnial o wlasnych dzieciach ... rzekomo taki dowod milosci wobec obenej konkubiny
A skoro o konkubinie mowa, gorąco polecam zajrzeć na mhphilosophy.com i odnaleźć wpis o porodzie w zgodzie z naturą, szczególnie zalecenie aby rodzić w morzu wśród delfinów :). Wiem że mój wpis to offtop i akcjonariusze stracili pieniądze, może tak chociaż na poprawę humoru.
Toświadczy o utracie kontaktu z rzeczywistością, stwierdzonego u El Prezesso już dawno, co nie przeszkadza świadomie i do końca rżnąć innych na kasę...
Szkoda ze ci oszykani cich siedza... i pozwalaja zeby ten oszust za ich pieniadze mieszkal sobie jako rentier w Portugalii nad oceanem i smial sie wszystkim w twarz..
Ja juz kiedyś taki wniosek do organów ścigania składałam, to okazało się później, że moje domniemania to nie to samo, co dowody i miałam przez to przewalone za pomówienie. Przygotuj dowody i dopiero wtedy do prokuratury.
No to czekam i kibicuję. Ja od wielu lat nie jestem już stroną, ale kibicuję, żeby dopełniło się to, co powiedziałem odchodząc... Należy się mu nauczka, za wszystko co robił summa summarum ludziom, którzy na niego pracowali.
Zgadzam się w 100% z przedmówca. Na świecie jest wielu złodziei, którzy kradną i oszukują. Jest to oczywiście naganne. Ale najbardziej naganne zachowanie jest wtedy kiedy złodziej i oszust próbuje wrobić w swoje przestępstwa niewinnych i często niczego nieświadomych pracowników, którzy harowali na sukces jego firmy. Dla takiej gnidy nie ma miejsca w normalnym społeczeństwie. Mam nadzieje, ze w końcu przyjdzie dzień ze Nowacki zapłaci za wszystkie krzywdy, które tym zwykłym ludziom wyrządził. Niektórzy już nie żyją, inni są przez niego bankrutami, a jeszcze inni skończyli w szpitalach psychiatrycznych.. taka o to prawda o „wielkim” prezesie....
Dzisiaj wielki dzień dla orżniętych wierzycieli. Kolejne przedstawienie w sądzie dla upadłych. W Głównej roli Nowacki- Zarzycki - godzina 12:30. To trzeba zobaczyć. Będzie niezła komedia
Panie "Taki Jeden", mineło pół roku, czy Pana przepowiednie/wizję wcielono w życie ? Jest Pan śmieszny, pozbawiony racjonalnego myślenia.... Niech zgadnę... Kapitał który Pan zainwestował pochodził ze sprzedaży mieszkania rodowego Pana babci ? Proszę juz się nie upokarzać, Panie Bogu finansjery, bo gdybyś istniał na rynku to głosiłbyś tyrad na temat tego trupa
Michałku owszem, 15 lat temu powiedziałem Ci, że Twoja firma pójdzie do piachu i poszła... :) Za głupi byłem, żeby cokolwiek inwestować w to bagno, więc akurat mam się dobrze...