wróciłem dziś do interwału tygodniowego bo na dziennym mam jakieś mieszane odczucia tygodniowy zaś wydaje mi sie czytelniejszy
oczywiście główny nacisk na wolumen .. chyba obsesja :) :) :)
główna analiza porównanie ruchów wybicia z tygodnia 23 czyli 07.06.2019 oraz tygodnia 29 czyli obecny 19.07.2019
07.06 wybicie bardzo mocne procentowo, wolumen 32,5 tys i żółta strzałka w dół wysokość knota czyli opadu po tym wybiciu - duży jak myślicie ?? :) :)
kolejny tydzień 14.06 wolumen większy o 10 tys niż ten z tego potężnego wybicia - wzrost żaden, co oznacza ??
UBIERAMY towarzystwo
kolejne tygodnie to co pisałem wcześniej w swoim wątku - straszymy, wprowadzamy zamieszanie, piszemy bzdury na różnych nikach podszywamy się pod stałych bywalców .... i co robimy ?? ODBIERAMY
19.07 wybicie wcale nie takie wielkie procentowo ale wolumen ponad 53 tys różnica jak na tę spółkę ogromna i żółta strzałka w dół wysokość knota czyli opadu po tym wybiciu - chyba mały ?? :) :)
założyłbym nieśmiało :) :) :) ze jest to początek znacznego odbicia z przystankiem w okolicy 32 - 33 zł docelowego ruchu na tę chwilę nie odważę sie jeszcze napisać bo jak na mój pułap inwestycyjny jest abstrakcyjny :) :) :) zobaczymy zachowanie kursu na wytypowanym poziomie
oczywiście mogę sie mylić i kolega Szlafmyca może mieć racje że zmierzamy na 13 zł ..:) :) wszystko jest możliwe
przypominam że jest to interwał tygodniowy wiec w poszczególne dni nasza "rybka" może robić różne cuda :) :)
link