Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,50 zł , zmiana od tamtej pory: -89,58%

Re: Interwał tygodniowy

wróciłem dziś do interwału tygodniowego bo na dziennym mam jakieś mieszane odczucia tygodniowy zaś wydaje mi sie czytelniejszy
oczywiście główny nacisk na wolumen .. chyba obsesja :) :) :)

główna analiza porównanie ruchów wybicia z tygodnia 23 czyli 07.06.2019 oraz tygodnia 29 czyli obecny 19.07.2019

07.06 wybicie bardzo mocne procentowo, wolumen 32,5 tys i żółta strzałka w dół wysokość knota czyli opadu po tym wybiciu - duży jak myślicie ?? :) :)
kolejny tydzień 14.06 wolumen większy o 10 tys niż ten z tego potężnego wybicia - wzrost żaden, co oznacza ??
UBIERAMY towarzystwo
kolejne tygodnie to co pisałem wcześniej w swoim wątku - straszymy, wprowadzamy zamieszanie, piszemy bzdury na różnych nikach podszywamy się pod stałych bywalców .... i co robimy ?? ODBIERAMY

19.07 wybicie wcale nie takie wielkie procentowo ale wolumen ponad 53 tys różnica jak na tę spółkę ogromna i żółta strzałka w dół wysokość knota czyli opadu po tym wybiciu - chyba mały ?? :) :)

założyłbym nieśmiało :) :) :) ze jest to początek znacznego odbicia z przystankiem w okolicy 32 - 33 zł docelowego ruchu na tę chwilę nie odważę sie jeszcze napisać bo jak na mój pułap inwestycyjny jest abstrakcyjny :) :) :) zobaczymy zachowanie kursu na wytypowanym poziomie
oczywiście mogę sie mylić i kolega Szlafmyca może mieć racje że zmierzamy na 13 zł ..:) :) wszystko jest możliwe
przypominam że jest to interwał tygodniowy wiec w poszczególne dni nasza "rybka" może robić różne cuda :) :)

link

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 1,47% 2,76 2025-12-23 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.