wbrew pozorom uważam że dzisiejsza sesja była bardzo udana .. wróćmy do analizy z 30 kwietnia dla interwału tygodniowego i zauważmy że punkt docelowy został osiągnięty
linkna interwale dziennym świeca wygląda w ten sposób ... nie jest taka jaką sobie zażyczyłem ale cóż nie można mieć wszystkiego :) :)
jest to szpulka czarna i w sumie powinna być większa bo te trzy akcje zakupu to ponownie nasz znajomy animatorek .. ale szpulka która dotyka mocnego wsparcia i sie odbija od niego ..wskaźnik wolumenu na dole ewidentnie pokazuje wyczerpywanie siły trendu spadkowego .. (wolumen jest o połowę mniejszy niż wczoraj)
link dodatkowo mój "najlepszy pomocnik" wskaźnik wolumenu pokazał takie cudo ..- fioletowy kwadrat który tłumaczy się jako "sprawdzenie siły popytu" - białymi strzałkami zaznaczyłem kiedy na tej spółce sie pojawiał wcześniej .. należy to sobie tłumaczyć jako taki zwiadowca który sprawdza czy siły przeciwne w tym wypadku na wsparciu sa duże czy małe :) :) czy jest sens próbować dalej w dół czy lepiej zrezygnować
link
na moje oko walor powinien jeszcze raz przetestować to wsparcie po czym mocno odbić na zwiększonym znacznie wolumenie .. czyli kolega Bart który chyba najbardziej śledzi co sie dzieje w spółce powinien wzmóc czujność bo sądzę że to jest moment kiedy pojawi sie jakieś ciekawe info ..- zapalnik :)
i ostatni rysuneczek to jest poziom poniżej którego spółka przestaje mnie interesować bo sądzę że opad poniżej będzie skutkował nowym minimum
link OCZYWIŚCIE TO SA MOJE WRÓŻBY WIEC PROSZĘ SIĘ NIMI NIE SUGEROWAĆ PRZY PODEJMOWANIU DECYZJI INWESTYCYJNYCH :) :) :)