Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,90 zł , zmiana od tamtej pory: -88,45%

Re: Interwał dzienny

uznałem, że wklejanie masy kresek co z czego wynika jest raczej bez sensu i zdecydowałem się na prostą i czytelna analizę dla większości .. interwał dzienny
pierwszy wykres (białe tło ) zaznaczyłem trzy kwadraty oznaczające opory ..osobiście sporą uwagę będę zwracał na zielony i myślę (oczywiście zależy wszystko od rozwoju sytuacji), ze tam będę skracał swoją pozycję, którą niestety dziś powiększałem - nie uznaje tego za zbyt rozsądne, ale naturę ciężko zmienić kusiło za mocno :) :) (drugi dzień testowania tego samego poziomu przy ewidentnym braku chęci do sprzedawania poniżej tych 22 zł)
różowa strzałka, różowe kółko oraz kreski zielona czerwona i czarna to takie wróżenie lekkie .. założyłbym że jeśli kurs sie otworzy ponad zielona linią i w ciągu 2 pierwszych godziny sesji powędruje do różowego kółka to tam sie rozegra walka w poniedziałek, dlaczego ?? ,... bo to jest poprzednie nasze wsparcie z interwału tygodniowego - pierwszy rysunek w wątku
jeśli kurs sie otworzy poniżej czerwonej linii założyłbym, że ponownie przetestujemy dzisiejsze minima z opcją drastyczną do czarnej linii czyli minimów historycznych .. dlaczego ?? wyjaśnia to wskaźnik wolumenu (czarne tło) mamy na nim sygnał TEST POTWIERDZENIA SIŁY ..białymi strzałkami zaznaczyłem taki sam układ wskaźników .. chyba dość czytelne co po nim sie wydarzyło .. wiec albo pojawi sie siła - czytaj wolumen na kupowaniu albo UPSSSS

link
WOLUMEN : nawet z automatu (przelicza to wskaźnik samodzielnie) pokazuje najbliższy opór dla interwału dziennego - fioletowa linia poziom 26,2685 zł

link

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 1,47% 2,76 2025-12-23 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.