• dowody Autor: ~miissanthrope [31.182.56.*]
    Szanowni Państwo,

Szukam dowodów na wyprowadzanie majątku REDWOOD Holding S.A. przez Prezesa Zarzadu i właściciela tej firmy Michała Tomasza Nowackiego znanego na facebook'u pod pseudonimem Michał Tomasz Zarzycki.

Proszę o kontakt tylko poważne osoby z poważnymi argumentami i dowodami.
    Kontakt na początku wyłącznie przez forum, w drugim etapie podam swoje namiary mailowe i bezpośredni nr telefonu.
    Jestem jednym z oszukanych obligatariuszy spółki FEN CELMA S.A.
    Część dowodów dla Prokuratury już zgromadziłem, części przekrętów się domyślam, ale jeszcze nie mam pełnych danych,

Proszę o pomoc uczciwych i dobrych ludzi gotowych ukarać zło, które ten człowiek wyrządził - najchętniej byłych lub obecnych pracowników tej firmy, którzy nie chcą mieć z tym złodziejem nic wspólnego.
  • Re: dowody Autor: ~Taki_Jeden [217.76.120.*]
    Proponuję doprowadzić do kontroli składu celnego. Brakuje sporo towaru...
  • Re: dowody Autor: ~woolf [94.254.152.*]
    Na dowody, to już jest za późno. Prezes prawdopodobnie teraz jest już w drodze do Izraela.
  • Re: dowody Autor: ~as [178.42.34.*]
    trzeba go było zimą wysłać dowody , może by go szlak trafi , , a teraz to mocz zamiast myć i leży w promieniach słonka i śmieje się z nas
  • Re: dowody Autor: ~Zainteresowana [78.10.198.*]
    Dzień dobry
    Od dluzszego czasu zamierzam rowniez zlozyc zawiadomienie do prokuratury.....
    prosze o pilny kontakt
    ifyes@o2.pl
  • Re: dowody Autor: ifyes [78.10.198.*]
    Prosze o pilny kontakt ifyes@o2.pl

równiż mam dowody i zamierzam zgłosić to do prokuratury.

• Re: dowody Autor: ~Zorientowany [188.146.164.*]
    Państwo nie jesteście od poszukiwania dowodów tylko od złożenia zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Od poszukiwania dowodów jest prokuratura i taka jej rola , a dokladnie policja prowadząca sprawę pod nadzorem prokuratury. Piszę się zawiadomienie i składa w dowonym miejscu.
  • Re: dowody Autor: ifyes [78.10.198.*]
    zgadzam sie ale zawsze w grupie wieksza siła:) znajac Nowackiego to za soba pociągnie wielu innych bo przecież będzie próbował zrzucić odpowiedzialność na innych...

• Re: dowody Autor: ~Taki_Jeden [37.248.209.*]
    Jeszcze raz powtarzam... Sprawdźcie skład celny.
    Brakuje towaru. Spod jego zarządu....

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.7.155.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.7.155.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dowody Autor: ~obligatoriusz [188.146.227.*]
    Witam. Również jestem w gronie oszukanych przez Celme i Redwood. Bardzo proszę o informację na sylpio@onet.eu jeżeli będzie składany pozew zbiorowy lub będą podejmowane inne działania związne z ozyskaiem wkładu.
    Pozdrawiam
  • Re: dowody Autor: ~as [178.42.82.*]
    tu trzeba złożyć doniesienie na PO z którego z tych niemotów utworzyli rząd, który tolerował te przekręty , tych ciemnych ministrów od finansowania siebie
  • Re: dowody Autor: ~Taki_Jeden [77.237.19.*]
    No tu to już Cię chora fantazja poniosła.....
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.