Szukam dowodów na wyprowadzanie majątku REDWOOD Holding S.A. przez Prezesa Zarzadu i właściciela tej firmy Michała Tomasza Nowackiego znanego na facebook'u pod pseudonimem Michał Tomasz Zarzycki.
Proszę o kontakt tylko poważne osoby z poważnymi argumentami i dowodami. Kontakt na początku wyłącznie przez forum, w drugim etapie podam swoje namiary mailowe i bezpośredni nr telefonu. Jestem jednym z oszukanych obligatariuszy spółki FEN CELMA S.A. Część dowodów dla Prokuratury już zgromadziłem, części przekrętów się domyślam, ale jeszcze nie mam pełnych danych,
Proszę o pomoc uczciwych i dobrych ludzi gotowych ukarać zło, które ten człowiek wyrządził - najchętniej byłych lub obecnych pracowników tej firmy, którzy nie chcą mieć z tym złodziejem nic wspólnego.
Państwo nie jesteście od poszukiwania dowodów tylko od złożenia zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Od poszukiwania dowodów jest prokuratura i taka jej rola , a dokladnie policja prowadząca sprawę pod nadzorem prokuratury. Piszę się zawiadomienie i składa w dowonym miejscu.
zgadzam sie ale zawsze w grupie wieksza siła:) znajac Nowackiego to za soba pociągnie wielu innych bo przecież będzie próbował zrzucić odpowiedzialność na innych...
Witam. Również jestem w gronie oszukanych przez Celme i Redwood. Bardzo proszę o informację na sylpio@onet.eu jeżeli będzie składany pozew zbiorowy lub będą podejmowane inne działania związne z ozyskaiem wkładu. Pozdrawiam
tu trzeba złożyć doniesienie na PO z którego z tych niemotów utworzyli rząd, który tolerował te przekręty , tych ciemnych ministrów od finansowania siebie