• cianko Autor: ~BYŁY [79.124.99.*]
    czyli zle nie potrafi nawet podejsc pod 30 z eto jak do 19 nie przebije 30 zł to puszczam reszte 14 tys i spadam kiszenie jest tu wielkie dobrze ze juz cos pusciłem bo to szambo jest kurs ciagle uwalany
  • Re: cianko Autor: ~Wojtek [217.153.212.*]
    Potrafisz używać znaków interpunkcyjnych? Czy w ogóle wiesz, co to są za znaki?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.124.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: cianko Autor: ~obecny [109.196.58.*]
    cianko to cię stary robił ;)
  • Re: cianko Autor: ~lukasz [91.225.135.*]
    Dnia 2016-10-12 o godz. 13:07 ~BYŁY napisał(a):
    > do kogo ta gadka takich jak ty wciagam nosem kolego co ty tam pierdo...sz jakie znaki powiedz co masz w portfelu a ja ci powiem czy bedziemy gaworzyc znaki tu sa wazne nastepny palabt

To pokaż co masz, dawaj skan ilości akcji z rachunku, bo jak zapytalem sie Ciebie o te Twoje CFI i zarobiony 1500% procent to nie pokazywałes sie tu przez tydzien :)))))))))))
    > do kogo ta gadka takich jak ty wciagam nosem kolego co ty tam pierdo...sz jakie znaki powiedz co masz w portfelu a ja ci powiem czy bedziemy gaworzyc znaki tu sa wazne nastepny palabt

Ton i styl wypowiedzi ewidentnie wskazują na bardzo niski iloraz inteligencji... Co tacy ludzie robią na giełdzie? Eh... Chociaż w sumie wiem co robią... Ponieważ giełda to gra o sumie minus, to jak wiadomo jeden zarobi, a inny straci. Więc potrzeba "inwestorów" typu BYŁY, którzy finansują zarobki innych ;)

A i jeżeli chodzi o wciąganie nosem, to nie wątpię, że wciągasz... :D
  • Re: cianko Autor: ~Brastman [37.47.200.*]
    Nie przebije 30 - nie czekaj, wywalaj i nie zaglądaj tu więcej.
  • Re: cianko -mistrzu Autor: ~AntoniM [89.230.153.*]
    wywal wszystko i pokaż klasę ,bankrut padnie a ty pij mleko,będziesz wielki,daj cynk zwissowi.
  • Re: cianko -mistrzu Autor: ~swisFL [12.167.81.*]
    ode mnie sie odp....siedze w Miami..i czekam na wasz wielki jek
  • Re: cianko -mistrzu Autor: ~woodoo [178.42.28.*]
    Za głupotę cię posadzili ?
  • Re: cianko -mistrzu.swissFL Autor: ~mabmab [77.254.43.*]
    Fiu,fiu... nawet FL sobie swisso dodal a gdzie to jestesmy - Disneyland? czy Clearwater? A kiedy to s-tch bedzie sie bawil np. na Grenlandii? Tym zaimponujesz . & now shut up and get lost
  • Re: cianko -mistrzu.swissFL Autor: ~SwissFl [12.167.81.*]
    Imponowac to ja staram sie mojemu  osmioletniemu synkowi.
    Wy imponujecie jak mozna przeczytac sobie nawzajem w kolku stalych naganiaczy..szczegolnie potetny niejaki eo.
    zastanawiam sie czy ci, ktorzy pisza o ekspansji do USA ( nie sprzedawszy ani jednego funkcjonujacego urzadzenia jeszcze w pl)
    lizneli chocby przez chwile USA?
    Przed TV.
    Te wasze teksty sa tak odrealnione...ze czuje sie jak mieszacie na na Wall Street.
    Kiscie sie w swoim gronie i odradzam zaczepki..to nie ta liga
  • Re: cianko -mistrzu.swissFL Autor: ~Leon [31.0.39.*]
    Tak zarozumiałego patafiana emigranta dawno nie czytałem
    Toz to noblista albo i lepiej
    Zejdź na Ziemię człowieczku
  • Re: cianko -mistrzu.swissFL Autor: ~Mac53 [178.36.53.*]
    Nie dyskutujcie z tym "zwissem", bo to chłop prosty najęty do nagonki i z powodu swoich kompleksów (m.in. zwissowych) za wszelką cenę chce przejść do ekstraklasy, a gołym okiem widać, że to liga okręgowa z boiskiem na łące. Nie mogę tylko rozpoznać, czy to Jackowo czy Greenpoint, ale ich poziom jest zbliżony, czyli nieakceptowalny.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.