• Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~kor [80.52.184.*]
    Widzę że dają ogłoszenia o prace co w sumie jest informacją pozytywną.
    Może ktoś chce się u nich zatrudnić i będziemy mieli informację z pierwszej ręki? ;)

http://pl.indeed.com/praca?q=Redwood+Holding&sort=date

• Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Zdaje się, że robota jak tu będzie to pod bacznym okiem syndyka.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~kitaro [5.173.165.*]
    @ktk

widzę że żółć się kumuluje w pani eks-prezesowej ;-)

..a wystarczyło nie być zołzą, tylko przyzwoitą żoną. I wszystko byłoby po staremu.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Nie wiem dlaczego łączą mnie z panią Kasią, choć nie wiem nawet jak wygląda (a tak z ciekawości to chętnie porównałbym obie panie i jakość tej zamiany - no oczywiście oceniając tylko powierzchownie), a jeśli chodzi o Łódź to byłem tam tylko przejazdem. Czytam raporty, szukam okazji, czasami coś napiszą na forum wedle swoich umiejętności i doświadczenia. Tyle w temacie. Podtrzymuje także tezę, że jak się nie znajdzie jakiś frustrat to po najbliższym raporcie spółka będzie miała kłopoty z bankami i potem sama z sobą. Nie wykluczam także aktywności byłej (?) małżonki i próby utopienia nie tylko firmy ale także i właściciela. pewnie by to już nastąpiło ale małżonka była w RN i sama może dostać odłamkiem. Musi rozważyć czy warto.

• Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~Greg [78.10.198.*]
    Kasia lepsza,szyk uroda elegancja w jednym,utrzymanka-markietanka tandeta ,słaby lans a poziom osobisty zero.
    Kto zna obie, potwierdzi.Kasia łapka zielona,markietanka czerwona.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Nie przejmuj się KTK , strzelają w ciemno bo i mnie uważają za Kasie :) Kompletnie nie podoba mi się obrażanie członka rady nadzorczej i tym bardziej przewodniczącego rady , tylko dlatego że nie chciał uczestniczyć w przekrętach Prezesa Holdingu. To wszystko to dowód na to że na tym forum urzędują ludzie ze spółki Redwood , którzy próbują zamaskować fakty. Mieliśmy tego dowody , listy Nowackiego i te wszystkie bzdury o inwestorach z Dubaju. Przypominam że są na tyle durni że zdarzyło im się pisać z IP Complex w Łodzi. Duraki ciężkie , mają masę wrogów do tego stopnia że Nowackiego nawet najbliższa rodzina nie trawi.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~kor [109.173.213.*]
    Jak dla mnie, Nowacki może mieć harem kochanek... Albo inaczej, może być nawet gejem ale dla mnie liczy się żeby spółka przekazała jakieś dobre info. Nikomu do domu nie będę zaglądał i interesuje mnie tylko satysfakcjonujący zysk.
    Spółka straciła 2/3 wartości po informacji od byłej żony. Później pojawiła się jeszcze jedno info, moim zdaniem nawet bardziej ceno twórcze, na temat grubych odpisów a cena nie spadła poniżej 1.35zł. Jest opór, nie ma co sprzedawać taniej, chyba że z grubą stratą. Po prostu nikt nie ma tańszych akcji w kieszeni. Teraz tylko wzrost po dobrym infie lub może wejdą spekulanci.

• Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~piper [94.254.171.*]
    jaką trzeba mieć mentalność , ( mowa o IP 78.10.198.* , jako 'GREG') żeby samemu sobie dawać 13 łapek w górę swojemu wpisowi???

ten gość musiał dziś właśnie 13 razy odwiedzać swój wpis , w dodatku w odpowiednich odstępach czasu, bo za szybko się nie da, i klikać sobie 'like'

co za DNO

ps.. jedyne 'cenotwórcze info' to tu była sprzedaż akcji PRezesa przez Bank, o czym Prezes informował komunikatami ESPI.

ale co ja będę tłumaczył..

tacy jak ty muszą tu być. Giełda bez nawozu to jak ciasto bez drożdźy.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~Zorientowany [85.89.176.*]
    Nauczyłem się tutaj na czym polega naiwność spekulantów. Zysk mierzą fartem , nie oceniają możliwości spółki i przy tym naganiają innych na kupowanie. Śmieszne to i bez sensu. Logiczne jest to że spółka nie zarabia , a skoro nie zarabia i ma koszty to traci wartość. Tylko kto powiedział że ma tu być coś logicznego skoro zadłużenie Redwooda przewyższają jego wartość dobre dwa razy , zdolność generowania zysku żadna i do tego obciążenie bieżącymi kosztami które są ogromne. Gaz im wyłączają , podatków nie płacą , a naganiacze krzyczą idzie idzie idzie w górę. Głupota jedynie idzie w górę. he he he he
    śmiej się dalej , 'he he he', specu mój ty, coś mi się zdaje że to ty z pracy piszesz pod nickiem 'guru' , i już byłeś pewien że z poziomu 1.35 to mamy gwarantowane minus 50 % po informacji o odpisach.
    I oczywiście takie naganianie na minus 50% ci nie przeszkadza.. muhehe. Bo firma rzekomo pada.

A czekaj sobie bez akcji.. ja ci nie wróg. Tyko śmieszy mnie jak zaklinasz spadki.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~ktk [79.184.188.*]
    Banki zareagują na oficjalny raport. Wówczas nie będzie już wyjścia. A jaka będzie reakcja na akcję bankową z odjęciem pomocnej dłoni to chyba nie trzeba głośno mówić. Do wyroku zostały już tylko dni. zobaczymy jak to zostanie technicznie rozegrane, taka ciekawostka naukowa.
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~manolo [77.65.80.*]
    spekulacja polega wlasnie na tym ze dywagacje na temat spolki sa usuwane na bok .. liczy sie zeby kupic akcje i najlepiej by bylo od razu sprzedac z 20-30 % zyskiem .. ewentualnie po kilku dnaich z 100-200 % ..
    malo przykladow bankrutow co z groszy szly na zlotowki .. by po tzw spekulacyjnym wzroscie powrocic na dno ..
    kilka dni temu na tej spolce tez juz byl taki wzrost ..na dwoch sesjach ...o ile sie nie myle dolek 1,04 zl ..szczyt 1,78 zl ..//choc wynika ze mozna bylo nawet i ponad 60 % zgarnac .. to bardziej realne ze spekulanci zgarneli ok 30 % i sie ze spolki wycofali ..
  • Re: Weź się za robotę... w Redwoodzie Autor: ~Taki_Jeden [217.76.120.*]
    Wiesz, znłem Kasię jako "szeregowego" pracownika..
    Przeszkadza mnie tylko, że przez 10 lat szeroko korzystała z uroków bycia sponsorowaną (aż do małżeństwa) przez El Prezesso..
    Przebudzenie jest takie... Pretensjonalnie samolubne... Zapaliło się pod, wprawdzie niezłą, dupcią...Nowa Kasia ma przecież szansę abyć "obycia" z pieniędzmi i Światem BIZNESU tak samo, jak poprzednia...
    To żenujące, ale naturalne...

[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.