• Co tam mmm? Autor: ~antymmm [37.248.255.*]
    Jak tam twoje kra, kra?
    :)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.198.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~mmm [87.205.67.*]
    Dnia 2015-08-21 o godz. 23:17 ~ddd napisał(a):
    > Jak tam wasza super fura kłamczuszki?
    > A jak super jacht?
    > Jak wasza srarrinera w Londynie? Angole nie poznali się na perle i pogonili oszustów?

a mógłby ktoś poświęcić troszkę czasu na podsumowanie wszystkich ynwestycji aniołów? bo tu od lat gadu gadu o jakimś autku(do którego kolejki z tego co można było czytać ustawiają się od 2008 roku) a tymczasem gotówka przez lata szła - na rozbudowę bunkra? oczywiście zdążyłem zauważyć że kurs wynosi już aż 1,2 grosza starego grosza - to bardzo dużo jak na właściciela producenta np super samochodów? pytanie za 100 punktów - kiedy nowa emisja? bo już dawno nie było
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~hahahaha [5.172.234.*]
    Odkąd pamiętam to mmm narzekał, narzekał przy 40 groszach, 50,60,70,80,90,1 zł, 1.2,1,4.1.6,1.8.....
    On nie jest od zarabiania, to nauczyciel historii :))))))))))
    Za tydzień wraca do szkoły, aż zazdroszczę jego uczniom ;)
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~hahhaha [31.6.70.*]
    Dnia 2015-08-22 o godz. 21:43 ~hahahaha napisał(a):
    > Odkąd pamiętam to mmm narzekał, narzekał przy 40 groszach, 50,60,70,80,90,1 zł, 1.2,1,4.1.6,1.8.....
    > On nie jest od zarabiania, to nauczyciel historii :))))))))))
    > Za tydzień wraca do szkoły, aż zazdroszczę jego uczniom ;)

odezwał się kolejny historyk venoktórego historię pamięta 40 gr i jazda w górę bhahahahhaha urodził się niedawno nie pamiętając że wpierw błyło jakoś 30 zl 20 zł 15 zł 10 ( ponoć to jakaś okazja była i emisje po tyle dla ludu mieli lub też zrobili - historykiem nie jestem hahahah
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~kra_kra_hahaha [37.152.19.*]
    Dnia 2015-08-23 o godz. 09:00 ~hahhaha napisał(a):
    > Dnia 2015-08-22 o godz. 21:43 ~hahahaha napisał(a):
    > > Odkąd pamiętam to mmm narzekał, narzekał przy 40 groszach, 50,60,70,80,90,1 zł, 1.2,1,4.1.6,1.8.....
    > > On nie jest od zarabiania, to nauczyciel historii :))))))))))
    > > Za tydzień wraca do szkoły, aż zazdroszczę jego uczniom ;)
    >
    > odezwał się kolejny historyk venoktórego historię pamięta 40 gr i jazda w górę bhahahahhaha urodził się niedawno nie pamiętając że wpierw błyło jakoś 30 zl 20 zł 15 zł 10 ( ponoć to jakaś okazja była i emisje po tyle dla ludu mieli lub też zrobili - historykiem nie jestem hahahah

Takich co się niedawno na Erne urodziło jest wielu, wasze pokolenie, tych spekulantów, którym się nie udało, to faktycznie historia.
    Mnie nie obchodzi ile stracił mmm, ja tylko oceniam jego i jemu podobnych jako nieudaczników, po tym co pisali, kiedy ja kupowałem Erne.
    Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że nadchodzi czas Erne a skończył się czas mmmów i krakraków.
    Ale nie martwcie się krakraki, może jakaś korekta pojawi się po drodze:))

Dnia 2015-08-23 o godz. 22:45 ~kra_kra_hahaha napisał(a):
    > Dnia 2015-08-23 o godz. 09:00 ~hahhaha napisał(a):
    > > Dnia 2015-08-22 o godz. 21:43 ~hahahaha napisał(a):
    > > > Odkąd pamiętam to mmm narzekał, narzekał przy 40 groszach, 50,60,70,80,90,1 zł, 1.2,1,4.1.6,1.8.....
    > > > On nie jest od zarabiania, to nauczyciel historii :))))))))))
    > > > Za tydzień wraca do szkoły, aż zazdroszczę jego uczniom ;)
    > >
    > > odezwał się kolejny historyk venoktórego historię pamięta 40 gr i jazda w górę bhahahahhaha urodził się niedawno nie pamiętając że wpierw błyło jakoś 30 zl 20 zł 15 zł 10 ( ponoć to jakaś okazja była i emisje po tyle dla ludu mieli lub też zrobili - historykiem nie jestem hahahah
    >
    > Takich co się niedawno na Erne urodziło jest wielu, wasze pokolenie, tych spekulantów, którym się nie udało, to faktycznie historia.
    > Mnie nie obchodzi ile stracił mmm, ja tylko oceniam jego i jemu podobnych jako nieudaczników, po tym co pisali, kiedy ja kupowałem Erne.
    > Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że nadchodzi czas Erne a skończył się czas mmmów i krakraków.
    > Ale nie martwcie się krakraki, może jakaś korekta pojawi się po drodze:))
    >

poczytaj dokładnie kiedy sprzedawałem bo jeszcze ponad 60 % brakuje kiedy to dałem się wyleszczyć
    może ty jesteś zakochany w figurancie i to jest jedyna słuszna droga dla cię kupować papiery z nim związanie
    ja zwyczajnie widzę na parkiecie dużo dużo ciekawszych spółek ale jakoś lubię czasem coś napisać o tym gniocie który oczywiście może dać zarobić - nawet na spółkach w upadłości likwidacyjnej można zarobić więc i tu zawsze znajdą się ryzykanci
    nie tylko ja tu jestem historykiem jak ty to widzisz
    Superauto niczym podwyżki w Fedzie
    Samochód wygląda okazale, ale nie jest on niestety odbiciem tego, jak wygląda przeszłość spółki. Historia Arrinery - a właściwie dawnego Veno, przemianowanego w zeszłym roku na Erne Ventures SA, posiadającego prawie 80% akcji Arrinera SA – to pasmo niespełnionych obietnic.
    VenoCar ma zadebiutować wiosną
    Budowę i sprzedaż „polskiego superauta” firma obiecywała już w 2008 roku, debiutując na rynku NewConnect. 7 września 2010 roku ówczesny prezes Veno SA, pan Arkadiusz Kuich, podczas WZA obiecał, że zakończenie prac nad prototypem nastąpi „pod koniec roku”, a pierwszy egzemplarz przeznaczony do sprzedaży będzie gotowy za kolejne 8 miesięcy.  

Teraz prototyp już istnieje i podobno nawet jeździ. Ale to jeszcze nie oznacza, że szybko trafi do sprzedaży. Testy, homologacje, zezwolenia i cała motoryzacyjna biurokracja może zająć jeszcze dużo czasu. A i tak nie wiadomo, czy auto otworzy kieszenie bogatych nabywców. Na polskie superauto czekamy niemal równie długo, co na zerwanie z polityką zerowych stóp procentowych w Rezerwie Federalnej. Na gotowe i w pełni sprawne auto, jak i na wyższe stopy w USA, jeszcze trochę poczekamy.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Inwestorzy-kuszeni-supersamochodem-7245414.html
    czekajmy więc cierpliwie na kolejne lata

• Re: Co tam mmm? Autor: ~sąsiad [81.98.68.*]
    Ile to już razy to samo piszesz? Wiadomo od dawna, żeś bęcwał i schizofrenik.
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~kra_kra_hahaha [37.152.19.*]
    Dnia 2015-08-23 o godz. 23:01 ~mmm napisał(a):
    > Dnia 2015-08-23 o godz. 22:45 ~kra_kra_hahaha napisał(a):
    > > Dnia 2015-08-23 o godz. 09:00 ~hahhaha napisał(a):
    > > > Dnia 2015-08-22 o godz. 21:43 ~hahahaha napisał(a):
    > > > > Odkąd pamiętam to mmm narzekał, narzekał przy 40 groszach, 50,60,70,80,90,1 zł, 1.2,1,4.1.6,1.8.....
    > > > > On nie jest od zarabiania, to nauczyciel historii :))))))))))
    > > > > Za tydzień wraca do szkoły, aż zazdroszczę jego uczniom ;)
    > > >
    > > > odezwał się kolejny historyk venoktórego historię pamięta 40 gr i jazda w górę bhahahahhaha urodził się niedawno nie pamiętając że wpierw błyło jakoś 30 zl 20 zł 15 zł 10 ( ponoć to jakaś okazja była i emisje po tyle dla ludu mieli lub też zrobili - historykiem nie jestem hahahah
    > >
    > > Takich co się niedawno na Erne urodziło jest wielu, wasze pokolenie, tych spekulantów, którym się nie udało, to faktycznie historia.
    > > Mnie nie obchodzi ile stracił mmm, ja tylko oceniam jego i jemu podobnych jako nieudaczników, po tym co pisali, kiedy ja kupowałem Erne.
    > > Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że nadchodzi czas Erne a skończył się czas mmmów i krakraków.
    > > Ale nie martwcie się krakraki, może jakaś korekta pojawi się po drodze:))
    > >
    >
    > poczytaj dokładnie kiedy sprzedawałem bo jeszcze ponad 60 % brakuje kiedy to dałem się wyleszczyć
    > może ty jesteś zakochany w figurancie i to jest jedyna słuszna droga dla cię kupować papiery z nim związanie
    > ja zwyczajnie widzę na parkiecie dużo dużo ciekawszych spółek ale jakoś lubię czasem coś napisać o tym gniocie który oczywiście może dać zarobić - nawet na spółkach w upadłości likwidacyjnej można zarobić więc i tu zawsze znajdą się ryzykanci
    > nie tylko ja tu jestem historykiem jak ty to widzisz
    > Superauto niczym podwyżki w Fedzie
    > Samochód wygląda okazale, ale nie jest on niestety odbiciem tego, jak wygląda przeszłość spółki. Historia Arrinery - a właściwie dawnego Veno, przemianowanego w zeszłym roku na Erne Ventures SA, posiadającego prawie 80% akcji Arrinera SA – to pasmo niespełnionych obietnic.
    >VenoCar ma zadebiutować wiosną
    >Budowę i sprzedaż „polskiego superauta” firma obiecywała już w 2008 roku, debiutując na rynku NewConnect. 7 września 2010 roku ówczesny prezes Veno SA, pan Arkadiusz Kuich, podczas WZA obiecał, że zakończenie prac nad prototypem nastąpi „pod koniec roku”, a pierwszy egzemplarz przeznaczony do sprzedaży będzie gotowy za kolejne 8 miesięcy.  
    >
    > Teraz prototyp już istnieje i podobno nawet jeździ. Ale to jeszcze nie oznacza, że szybko trafi do sprzedaży. Testy, homologacje, zezwolenia i cała motoryzacyjna biurokracja może zająć jeszcze dużo czasu. A i tak nie wiadomo, czy auto otworzy kieszenie bogatych nabywców. Na polskie superauto czekamy niemal równie długo, co na zerwanie z polityką zerowych stóp procentowych w Rezerwie Federalnej. Na gotowe i w pełni sprawne auto, jak i na wyższe stopy w USA, jeszcze trochę poczekamy.
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Inwestorzy-kuszeni-supersamochodem-7245414.html
    > czekajmy więc cierpliwie na kolejne lata
    >

mmm, zdania o tobie nie zmieniam, gdyż giełda to nie tkliwe wspominki, tylko umiejętność wykorzystywania chwili.
    Ty się zafiksowałeś na jakiś historiach z zeszłego wieku i tam tkwisz, gdy w między czasie spółka szorowała po dnie i ci co załapali, że jest to okazja dziś piją szampana.
    Ty dalej będziesz sadził smutne kawałki i niech tak zostanie, bo w każdej bajce potrzebny jest smerf maruda :)
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~Koech [217.67.215.*]
    Kurs tego międzynarodowego koncernu wyszedł kilka setnych powyżej starego grosza i już widzę spazmy :)))

Strasznie ludzmi muszą być tu zdołowani i udupeni, że potrafią się cieszyć czymś takim. Co tam straty idące w dzieisątki milionów :)
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~Kresy [83.9.4.*]
    Dnia 2015-08-24 o godz. 09:14 ~Koech napisał(a):
    > Kurs tego międzynarodowego koncernu wyszedł kilka setnych powyżej starego grosza i już widzę spazmy :)))
    >
    > Strasznie ludzmi muszą być tu zdołowani i udupeni, że potrafią się cieszyć czymś takim. Co tam straty idące w dzieisątki milionów :)

Cieszą się bo kupowali i zarobili, tacy jak ty zapewne odwrotnie :))))))
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~ddd [185.15.83.*]
    Jeżeli ktoś kupował po 0,40 albo 0,50 albo 0,60 to oczywiste, że ma spazmy. I to całkowicie uzasadnione. Taki ktoś nie zawracał sobie być może głowy czy auto jest, nie ma, będzie, nie będzie. Kupił bo: miał nosa, fuksa, obserwował wykres, był pijany, cokolwiek, nieważne. Podjął decyzję i kupił. Dziś przeżywa spazmy bo jest kilkaset procent do przodu i ma do tego prawo. A to czy auto będzie czy nie, nie ma tu NIC do rzeczy.
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~ddd [185.15.83.*]
    A tak przy okazji, gapiąc się na wykres wygląda, że to ustrojstwo będzie dalej pięło się do góry. Do kiedy? A ch... wie. Trzeba się gapić na wykres, tam będzie sygnalizować kiedy ma dość i walimy w dół. Chyba, że Chiny wszystkich pociągną w dół bo potencjał na to jest spory! Jeżeli Chiny na spitolą wszystkich giełd w tym GPW to opłacało się kupić również na poziomie 1,53.

Ajwaj! Nie samym Veno człowiek żyje :-) Można też kupić Ursus :-)
  • Re: Co tam mmm? Autor: ~sekwencja [37.248.255.*]
    Niesamowite, ale to idzie już technicznie, bo jak wyjaśnić ten poranny wzrost?
    Czyli do końca tygodnia przedział 2.10-2.30?
    Dnia 2015-08-26 o godz. 09:18 ~sekwencja napisał(a):
    > Niesamowite, ale to idzie już technicznie, bo jak wyjaśnić ten poranny wzrost?
    > Czyli do końca tygodnia przedział 2.10-2.30?

na dłuższą metę wzrosty tłumaczyłbym w jeden sposób - potrzebna kasa i planują emisję akcji - po drodze być może da się zarobić
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.