• czy aby Autor: ~zielony [109.197.171.*]
    czasami to trochę nie przesadzili z tym zjazdem???

• Re: czy aby Autor: pablo7 [37.47.9.*]
    Dnia 2015-08-19 o godz. 15:04 ~zielony napisał(a):
    > czasami to trochę nie przesadzili z tym zjazdem???
    >

nie:))))
  • Re: czy aby Autor: ~zielony [109.197.171.*]
    no to wg Ciebie na ile lecimy, czy może to by było na tyle
    no chyba że tu już tylko bankrut został

• Re: czy aby Autor: pablo7 [37.47.9.*]
    Dnia 2015-08-19 o godz. 15:18 ~zielony napisał(a):
    > no to wg Ciebie na ile lecimy, czy może to by było na tyle
    > no chyba że tu już tylko bankrut został
    >

tyle mialo byc 13 wsparcie dotkneli nawet 12,jezeli nie bankrut to jakas szansa jest pisalem o tym poziomie w marcu
  • Re: czy aby Autor: ~piko [62.89.102.*]
    Nie martwcie się, oczywiście, że spadło bezzasadnie. Zgodnie z memorandum informacyjnym spółka miała postawić zakład, produkować min szampony, cukierki i lizaki i kolagenem. Spółka ma samych poważnych inwestorów - prawdziwe "fundusze" z pćimia dolnego oraz prezesa, który niecały rok pracował na stanowisku reprezentanta w firmie farmaceutycznej. To jest przepis na sukces. Może unia coś dorzuci i Wy dorzucicie, to karawana pojedzie dalej. Zaprawdę powiadam Wam brać bez namysłu po każdej cenie, okazja jak ta lala. Zadłużenie to pikuś, fabrykę pewnie budują w ukryciu, żeby zaskoczyć rynki, tesco pewnie wyciera kolanka od błagania,by produkt tej zacnej firmy trafił na ich półki...
    A tak serio. Wyprodukowanie takich kosmetyków to żadna filozofia. Można mieć zwykły mieszalnik z garażu, bo półprodukty i tak schodzą z Niemiec. Największym kosztem jest opakowanie. Nie wiem co kierowało unijnych speców przy przyznawaniu dotacji temu czemuś i dlaczego coś takiego zostało wpuszczone na giełdę. Memorandum informacyjne delikatnie mówiąc to jakaś kpina.

Możecie mnie oświecić, co wami kierowało przy zakupie, bo ja może czegoś nie rozumiem. Może tu jest jakaś wartość. Jakiś chętny do dyskusji?
  • Re: czy aby Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czy aby Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    To zgłoście to do odpowiednich organów skoro to przekręt, a księgowy jest znajomym spółki i tacy pewni jesteście;)
  • Re: czy aby Autor: ~waszka [93.107.27.*]
    jeden komunikat od spolki i gora taka prawda, stracili ci co teraz sprzedali oczywiscie ze strata:)
  • Re: czy aby Autor: pablo7 [37.47.43.*]
    Dnia 2015-08-20 o godz. 14:28 ~waszka napisał(a):
    > jeden komunikat od spolki i gora taka prawda, stracili ci co teraz sprzedali oczywiscie ze strata:)

a na jaki komunikat liczysz bo lilka od marca tu nadaje o komunikatach a kurs wycenil rynek:))))
  • Re: czy aby Autor: ~Antypablo7 [5.172.247.*]
    Na komunikat o wprowadzeniu kolejnych kosmetyków (ok 5), ktorych prace sa sfinalizowane o czym napisali w raporcie... plan na ten kwartał i oczywiscie mozna wziąć pod uwage poślizg do pół roku.
    Kupować bo okazja, możliwość szybkiego zarobku 100%
    Pablo o tym wie i na pewno kupuje po promocji...
    poczytałem trochę waszych komentarzy i widzę że prowadzicie tu małą wojnę pisemną:) nie chcę w niej uczestniczyć ale widzę że niektórzy maja w niej swój cel.prawda jest taka że jak wejdą nowe kosmetyki tudzież spółka znajdzie miejsce swoich produktów w marketach to będziecie się zabijać o akcje, czy do tego dojdzie? to się okaże - z raportów wynika że tak, pozdrawiam cierpliwych
  • Re: czy aby Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    Przypomnę ci, że tu wojna trwa od 5 lat a kurs systematycznie osuwa się nowe minima i nic tego trendu jak na razie nie zmieni. Cierpliwi mogą jedynie wyskoczyć na podbitce aby nie generować strat w swoim portfelu. 3 osoby zatrudnione w spółce żadnej produkcji nie przeprowadzą, no chyba że akcji bo na obligacje już głupich nie ma.
  • Re: czy aby Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    Czy ktoś pytał u źródła jak tam ostatnie obligacje, czy poszły?
    Ja kilka razy prowadziłem rozmowy z nimi w innych sprawach swego czasu, dlatego się teraz nie wyrywam.
    Wynik jednak też mnie ciekawi, a informacji brak.
  • Re: czy aby Autor: ~lilka [46.113.52.*]
    Dokładnie tak waszka.
    Wiesz co jest najśmieszniejsze? Że najwierniejsi uczestnicy tego forum i dozgonni strażnicy cudzego kapitału to osoby, które rzekomo nie interesują się tym "śmieciem" i rzekomo tych akcji nie mają zamiaru tknąć.
    Zobacz że posiadacze tych akcji - roberto, echo, s2p czy ja - pojawiają się na tym forum raz na kilka dni a nawet tygodni.
    Natomiast glupablo i kowal warują na tej spółce od 5 lat, non stop codziennie. Glupablo potrafi nadawać już od 4.00 nad ranem. Codziennie pilnują naszych portfeli.
    Czy tak sie zachowują ludzie,których nie interesuje dana spółka?
    Żenujące.

• Re: czy aby Autor: ~lilka [46.113.52.*]
    Dnia 2015-08-20 o godz. 20:19 ~lilka napisał(a):
    > Dokładnie tak waszka.
    > Wiesz co jest najśmieszniejsze? Że najwierniejsi uczestnicy tego forum i dozgonni strażnicy cudzego kapitału to osoby, które rzekomo nie interesują się tym "śmieciem" i rzekomo tych akcji nie mają zamiaru tknąć.
    > Zobacz że posiadacze tych akcji - roberto, echo, s2p czy ja - pojawiają się na tym forum raz na kilka dni a nawet tygodni.
    > Natomiast glupablo i kowal warują na tej spółce od 5 lat, non stop codziennie. Glupablo potrafi nadawać już od 4.00 nad ranem. Codziennie pilnują naszych portfeli.
    > Czy tak sie zachowują ludzie,których nie interesuje dana spółka?
    > Żenujące.
    >

Waszka - zresztą sam doskonale podsumowałeś te osoby: "widzę że niektórzy maja w niej swój cel".
    Co ma być na tej spółce to będzie, ale to jest sprawa cierpliwych a nie zwykłych naganiaczy na spadek. Kowal nagania od 5 lat, więc z pewnością poczeka jeszcze kolejne 5 lat :)
    Zresztą on kupował papier w 2011 roku i do dziś nie może innym wybaczyć swojej straty, więc będzie sączył tutaj tą złość aż do emerytury.
    tak jak pisałem nie będę się wdawał w waszą wojnę, każdy ma swój rozum i doświadczenie,spółka ciekawa a jak będzie czas pokaże, ja mam trochę akcji i czasu...
  • MAŁA UWAGA Autor: ~12345 [89.229.178.*]
    Co by pisać i co by nie pisać, jak dotychczas każdy z udzielających się dyskutantów zdaje się zapominać, że....nie istnieją spółki z gwarancją sowitej wypłacalności. Niestety, nadal obowiązuje zasada "nikt ci tyle nie da, ile NewConnect naobiecuje". Dlatego łatwo jest się wymądrzać, gdy zysk nie przychodzi. Jednak żal d...ściska, gdy siedzi się bez akcji, jeśli kurs czeka na górnych widłach i otworzyć się nie może.
    Piłkę mamy w grze i dopóki gra nie dobiegnie końca, żadna ze stron nie jest zwycięska. Biomax może utopić na niedokończonych inwestycjach-próbach-badaniach, jeśli nie styknie mu pieniędzy, bo widać po raportach, że kapitały mu się kurczą a może okazać się, że wszystko pójdzie jak należy. Faktem jest, że umowa na sprzedaż w galeriach miała zostać podpisana w.....2 kwartale, zdaje się i nic. To źle. Jednak jak powiedział w jednej ze scen filmu Vabank Duńczyk : "Czekamy". Potem sami wiecie, co było :))
  • Re: MAŁA UWAGA Autor: ~waszka [93.107.27.*]
    nie wiem jak długo jesteście na giełdzie ale ja widziałem wiele rzeczy, bankruty kupuje się dużo drożej tutaj brakuje rzetelnej informacji ze strony firmy, ale może taka taktyka, na wszystko przyjdzie czas, pewnie niebawem się dowiemy czy będziemy zarobieni czy niestety porażka, wydaje mi się że ktoś wykorzystuje obecna sytuację.dobrej nocy
  • Re: czy aby Autor: kowal2200 [93.105.149.*]
    lilka, Play płaci trolom 10 groszy od posta, ciebie spółdzielnia chyba lepiej wynagradza może nawet 15 groszy chyba że masz umówiony procent od wywalonych akcji bo największą aktywność miałaś na wiosnę jak trwała podbitka. Dużo macie jeszcze towaru do upchnięcia?
  • Re: czy aby Autor: pablo7 [37.47.10.*]
    Dnia 2015-08-20 o godz. 21:57 kowal2200 napisał(a):
    > lilka, Play płaci trolom 10 groszy od posta, ciebie spółdzielnia chyba lepiej wynagradza może nawet 15 groszy chyba że masz umówiony procent od wywalonych akcji bo największą aktywność miałaś na wiosnę jak trwała podbitka. Dużo macie jeszcze towaru do upchnięcia?

kowal to sporo jej placa za post wiecej nawet niz akcja biomaxa:)))pozdrawiam kowal
  • Re: czy aby Autor: ~lilka [46.113.193.*]
    Obawiam sie kowal, ze na swoim pracodawcy zarobiles juz majatek, w koncu naganiasz tutaj codziennie od 5 lat wiec jakby tak zliczyc 15 gr za posta, codziennie przez caly rok, razy 5 lat to ty juz chlopie masz w swoim banku chyba obsluge premium.
    Zarobiony jestes nie z gieldy ale z naganiania na forach i taka jest prawda.
    Na dlugo masz podpisana ta umowe?
    Skoro dajesz rade juz 5 lat, to pewnie masz na czas nieokreslony
    Jak byś nie wiedziała to Newconnect nie da się grać na spadki ;-) A jak chcesz podyskutować to merytorycznie, np o zabezpieczeniu obligacji. Emil Szweda z obligacje.pl powiedział kiedyś następujące zdanie: "W Polsce z zabezpieczenia obligacji jeszcze nikt nigdy nie odzyskał ani jednej złotówki." Dalej jest ono prawdziwe chociaż wielu emitentów od tamtej pory upadło.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.10.*]
    Jest tu właśnie po to aby mącić ludziom w głowach i nie na rękę jej są osoby piszące prawdę takie jak Ty i ja.
  • Re: czy aby Autor: ~waszka [109.76.53.*]
    Panowie pablo i kowal czy możecie mi zdradzić jeden sekret? jeżeli nie podoba wam się spółka to po co siedzicie na tym forum?bo ja chyba czegoś nie rozumiem.niby jesteście giełdowymi wyjadaczami a tracicie czas na forum bankiera na spółce która was nie interesuje. zastawia mnie to czy z tych wpisów korzystacie finansowo czy poprostu lubicie tracić czas i nerwy? tak tylko pytam,pzdr
  • Re: czy aby Autor: kowal2200 [46.77.124.*]
    Pisałem już dlaczego, nie chce mi się pisać drugi raz, poszukaj sobie w wątkach.
    trudno chyba się nie dowiem bo ja akurat cenie swój czas:( może pablo napisze:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.137.*]
    no dobra ale skąd wiedziałeś ze tak będzie? narazie z przeczytanych wątków wychodzi mi że jak kurs spada nie ma lilki a jak idzie do góry to nie ma Ciebie, dlatego to całe forum mnie smieszy i powiem szczerze mam wielki ubaw.a co zrobisz jak pojawi się info bardzo dobre dla spółki?będzie Ci wstyd?znikniesz z forum czy zmienisz nicka? tak samo interesuje mnie co zrobi lilka jak sie okaże że spółka bankrut
  • Re: czy aby Autor: pablo7 [31.61.137.*]
    Dnia 2015-08-21 o godz. 15:48 ~waszka napisał(a):
    > no dobra ale skąd wiedziałeś ze tak będzie? narazie z przeczytanych wątków wychodzi mi że jak kurs spada nie ma lilki a jak idzie do góry to nie ma Ciebie, dlatego to całe forum mnie smieszy i powiem szczerze mam wielki ubaw.a co zrobisz jak pojawi się info bardzo dobre dla spółki?będzie Ci wstyd?znikniesz z forum czy zmienisz nicka? tak samo interesuje mnie co zrobi lilka jak sie okaże że spółka bankrut

z wykresu,wiesz ja nie zmienie nicka bo ja i kowal jestesmy zalogowani widzisz a lilka nie miala odwagi o co prosilem ja wiec sam sobie wytlumacz
    Dnia 2015-08-21 o godz. 15:48 ~waszka napisał(a):
    > no dobra ale skąd wiedziałeś ze tak będzie? narazie z przeczytanych wątków wychodzi mi że jak kurs spada nie ma lilki a jak idzie do góry to nie ma Ciebie, dlatego to całe forum mnie smieszy i powiem szczerze mam wielki ubaw.a co zrobisz jak pojawi się info bardzo dobre dla spółki?będzie Ci wstyd?znikniesz z forum czy zmienisz nicka? tak samo interesuje mnie co zrobi lilka jak sie okaże że spółka bankrut

pamietaj co napisalem w swoim zalogowanym watku w marcu ze kurs musi wrocic 11 byl narazie 12gr ale ja mimo to nie tkne tej spolki ja tylko pokazalem ci jak lilka naganiala przy 40gr ze juz nie kupie a co dalej niewiem,ale nic dobrego nie widac dla spolki biomax obligacje nie maja z czego wykupic to moje zdanie a co ty zrobisz twoja sprawa,mnie nie bedzie zal jak kurs urosnie w co oczywiscie watpie jakies podbitki moga byc.Ps juz tu nie gram gram na ciekawszych spolkach a tu pokazalem damie ze jednak kurs wrocil tyle odemnie

dzięki za odpowiedź pablo
  • Re: czy aby Autor: ~lilka [46.113.203.*]
    Dnia 2015-08-21 o godz. 14:59 ~waszka napisał(a):
    > Panowie pablo i kowal czy możecie mi zdradzić jeden sekret? jeżeli nie podoba wam się spółka to po co siedzicie na tym forum?bo ja chyba czegoś nie rozumiem.niby jesteście giełdowymi wyjadaczami a tracicie czas na forum bankiera na spółce która was nie interesuje. zastawia mnie to czy z tych wpisów korzystacie finansowo czy poprostu lubicie tracić czas i nerwy? tak tylko pytam,pzdr

Dokladnie waszka. Widzisz, coraz wiecej osob, rowniez ty, zauwaza i przekonuje sie, ze kowal i glupablo sa tutaj w okreslonym celu.
    Nikt normalny nie siedzi od bitych 5 lat na forum spolki, ktorej nie ma zamiaru kupic. Zauwaz, ze jak na forum robi sie cisza to kowal zaraz cos pisze. Musi dbac o ruch na forum, bo zleceniodawca nie placi mu za bezczynnosc.
    Kiedy spolka rosla z 14 gr do 37 gr i na forum byly zywe dyskusje, to kowal milczal jak grob. Udawal ze go nie ma. Przez miesiac chyba nie dal znaku zycia. Dopiero jak kurs zaczal opadac to wtedy wrocil ze swoimi wpisami.
    To jest do odgrzebania na tym forum, pamietam to doskonale ze kowal na wzrostach milczal.
    To samo jego giermek glupablo. Sledzi kazdy jego post i mu przyklaskuje, chocby ten tu nawet "czesc" napisal. Od razu klaszcze i wylizuje mu stopy. Nie ma tu zadnego posta kowala, pod ktorym nie byloby przyklasku glupabla. Taki typowy klaskacz, jak w Rozmowach w Toku. Kazdy na widowni dostaje 50 zl i ma klaskac jak zapala sie zielone swiatelko.

Glupablo kiedys napisal, ze nastepuje wybicie z trojkata. Potem roberto mu napisal ze nigdzie nie ma zadnego trojkata to glupablo wypieral sie swojego wlasnego wpisu. I jeszcze wmawail innym ze ktos sie pod niego podszyl na zarejestrowanym nicku.

Takze ciesze sie waszka, ze zauwazasz te naganiackie schematy. Kto normalny wstaje w polowie nocy, by o 4 nad ranem klepac posty na forum spolki, ktora jest ponoc bankrutem i nie ma zamiaru jej tknac?
    Wnioski niech kazdy wyciaga sobie sam.
    Ciagle mam i bede miala te akcje chocby tutaj 10 kowali siedzialo i naganialo. Dla mnie gielda nie konczy sie na biomaxie. Vivid, bloober, Interbud.... zarobek tylko czekal, by sie po niego schylic ale jak ktos woli tracic czas na forum "bankruta" to prosze bardzo.
    Dnia 2015-08-21 o godz. 17:03 ~lilka napisał(a):
    > Dnia 2015-08-21 o godz. 14:59 ~waszka napisał(a):
    > > Panowie pablo i kowal czy możecie mi zdradzić jeden sekret? jeżeli nie podoba wam się spółka to po co siedzicie na tym forum?bo ja chyba czegoś nie rozumiem.niby jesteście giełdowymi wyjadaczami a tracicie czas na forum bankiera na spółce która was nie interesuje. zastawia mnie to czy z tych wpisów korzystacie finansowo czy poprostu lubicie tracić czas i nerwy? tak tylko pytam,pzdr
    >
    > Dokladnie waszka. Widzisz, coraz wiecej osob, rowniez ty, zauwaza i przekonuje sie, ze kowal i glupablo sa tutaj w okreslonym celu.
    > Nikt normalny nie siedzi od bitych 5 lat na forum spolki, ktorej nie ma zamiaru kupic. Zauwaz, ze jak na forum robi sie cisza to kowal zaraz cos pisze. Musi dbac o ruch na forum, bo zleceniodawca nie placi mu za bezczynnosc.
    > Kiedy spolka rosla z 14 gr do 37 gr i na forum byly zywe dyskusje, to kowal milczal jak grob. Udawal ze go nie ma. Przez miesiac chyba nie dal znaku zycia. Dopiero jak kurs zaczal opadac to wtedy wrocil ze swoimi wpisami.
    > To jest do odgrzebania na tym forum, pamietam to doskonale ze kowal na wzrostach milczal.
    > To samo jego giermek glupablo. Sledzi kazdy jego post i mu przyklaskuje, chocby ten tu nawet "czesc" napisal. Od razu klaszcze i wylizuje mu stopy. Nie ma tu zadnego posta kowala, pod ktorym nie byloby przyklasku glupabla. Taki typowy klaskacz, jak w Rozmowach w Toku. Kazdy na widowni dostaje 50 zl i ma klaskac jak zapala sie zielone swiatelko.
    >
    > Glupablo kiedys napisal, ze nastepuje wybicie z trojkata. Potem roberto mu napisal ze nigdzie nie ma zadnego trojkata to glupablo wypieral sie swojego wlasnego wpisu. I jeszcze wmawail innym ze ktos sie pod niego podszyl na zarejestrowanym nicku.
    >
    > Takze ciesze sie waszka, ze zauwazasz te naganiackie schematy. Kto normalny wstaje w polowie nocy, by o 4 nad ranem klepac posty na forum spolki, ktora jest ponoc bankrutem i nie ma zamiaru jej tknac?
    > Wnioski niech kazdy wyciaga sobie sam.
    > Ciagle mam i bede miala te akcje chocby tutaj 10 kowali siedzialo i naganialo. Dla mnie gielda nie konczy sie na biomaxie. Vivid, bloober, Interbud.... zarobek tylko czekal, by sie po niego schylic ale jak ktos woli tracic czas na forum "bankruta" to prosze bardzo.

nie obwijaj kota ogonem dzis mi fly dal pieknie 2,71 rano s 388 fixem dziekuje,a ty graj cloudami sobie i biomaxami
  • Re: czy aby Autor: ~lilka [46.113.244.*]
    kolego, cały zeszły tydzień vivid mi dawał kółko za kółkiem od 6,10 d 6,90, kilka dni temu na gpwataku wytypowali bloobera i zobacz sobie ile dał zarobić przez dwa dni, Interbud poleciał wczoraj na ponad 4 zł, więc czym ty mi chcesz zaimponować? jednym fly.pl?
    Nie ośmieszaj się.
    Podlicz sobie ile zarobku dały wszystkie te spółki, o których wspominałam podczas ostatnich dwóch tygodni.

Gdybyś miał Clouda od 2 złotych to inaczej byś o nim śpiewał.
    Nie dziwię się, że mój Cloud tak cię kłuje w boku, po prostu mi go zazdrościsz. Peszek kolego, peszek.
    Wiem, że wyrwałbyś mi najchętniej z gardła tego Clouda po 2zł, ale możesz sobie tylko pomarzyć.
    Dnia 2015-08-21 o godz. 18:10 ~lilka napisał(a):
    > kolego, cały zeszły tydzień vivid mi dawał kółko za kółkiem od 6,10 d 6,90, kilka dni temu na gpwataku wytypowali bloobera i zobacz sobie ile dał zarobić przez dwa dni, Interbud poleciał wczoraj na ponad 4 zł, więc czym ty mi chcesz zaimponować? jednym fly.pl?
    > Nie ośmieszaj się.
    > Podlicz sobie ile zarobku dały wszystkie te spółki, o których wspominałam podczas ostatnich dwóch tygodni.
    >
    > Gdybyś miał Clouda od 2 złotych to inaczej byś o nim śpiewał.
    > Nie dziwię się, że mój Cloud tak cię kłuje w boku, po prostu mi go zazdrościsz. Peszek kolego, peszek.
    > Wiem, że wyrwałbyś mi najchętniej z gardła tego Clouda po 2zł, ale możesz sobie tylko pomarzyć.

ty mi nie pisz o innych spolkach tylko napisz o biomax gdzie kurs jest dzis gdzie jak pisalem w marcu byl,ja nie potrzebuje cloud gram codziennie na innej pieknej spolce co daje juz od 3 miesiecy codziennie zarobek i sa obroty
    Gdybym go nie miała tak jak ty, to też bym wymyślała na forum tak jak ty że go nie potrzebuje :D
    Gdybyś miał Clouda po 2 zł, to zuepłnie inaczej byś śpiewał. Ale niestety go nie masz i zazdrość wychodzi ci uszami.
    Zycie kolego, życie.
    Powtarzam - podlicz sobie ile w przeciągu 2 tygodni dały zarobić wszystkie te spółki o których pisała i porównaj sobie z tym swoim jednostkowym zarobkiem na fly.
    Ostrożnie! Rozczarowanie będzie bolesne!

do Ciebie lilka tez mam pytanie bo moim zdaniem tez naganiasz w drugą stronę tyle ze może masz akcje, może wierzysz w spółke a może kupiłaś kiedyś dawno temu i walczysz o kurs żeby sprzedać z mniejszą strata?! napisz coś merytorycznie odnies sie do sytuacji z obligacjami i z tym że spółka nie podaje żadnych komunikatów, że nie odpisuje na maile a na fb wprowadzili weryfikacje pisanych postów,pozdrawiam
    Mylisz sie waszka. Dawno temu to kupował kowal - w 2011 roku po 5zł - i później musiał zrealizować potężną stratę, stąd u niego ta zawiść do wszystkich, którzy kupowali po 14-15 gr.
    Ja mam akcje i nie zamierzam się ich wcale pozbywać. W raporcie nie ma nic o zaprzestaniu produkcji, o rezygnacji z wprowadzenia nowej linii do drogerii. Jest tylko przesuwanie w czasie.
    Jeśli mi zagwarantujesz tak jak glupablo , że ta spółka to bankrut, żadnych kosmetyków NIGDY nie wypuszczą i lada chwila upadłość, to obiecuję że się zastanowię.
    Spółka moderuje komentarze na fb, bo niedawno wpadł tam nasz forumowy oszołom kris, który potrafi operować wyłącznie rynsztokowym słownictwem (możesz sobie poszukać na tym forum, jakie wulgarne są jego wpisy, chociaż niewiele znajdziesz bo większość jego wpisów jest kasowana przez modera z powodu wyjątkowej wulgarności).
    Więc wcale się nie dziwię, że spółka na swoim oficjalnym fb, gdzie wchodzą również normalni ludzie (kobiety, matki) nie chce mieć tak wulgarnych wpisów.
    Wcześniej komentarze nie były moderowane, zmieniło się to wlaśnie po wpisach oszołoma.

Zauważ, że ludzie którzy wczoraj czy przedwczoraj potwierdzli na forum, że mają akcje Biomaxa - echo, roberto, s2p - bywają na tym forum raz na kilka dni lub tygodni. Natomiast dyżurni naganiacze, których ta spółka rzekomo nie interesuje, są tutaj CODZIENNIE.
    Wskaż mi logikę tego postępowania, bo dla mnie to czyste warowanie przy cudzych portelach za pieniądze.
    Skoro nie mają zamiaru tknąć tych akcji, to co ich obchodzi cudzy portfel?

Ja akcje mam i będę miała bez względu na to, ile naganiaczy tutaj się zleci, więc nie widzę nic dziwnego w mojej obecności na tym forum.
    Ale co powiesz o tak dużej aktywności tych dwóch osobników, którzy są tutaj od 5 lat codziennie od 4 nad ranem i pilnują twoich pieniędzy?

Wyobrazasz sobie siebie w takiej sytuacji? Spółka bankrut, lada dzień upadlość a ty siedzisz na jej forum od świtu do nocy i warujesz przy cudzym portfelu?

fajnie napisałaś ale nadal nie widzę odniesienia do obecnej sytuacji w spółce, nic nie napiszesz o obligacjach czy tez o obecnej kapitalizacji, widzę ze w obu przypadkach wróżycie z fusów tyle ze w różne strony, czas pokaże, miłego weekendu wszystkim
    Waszka, a co ty wiesz o obligacjach?
    Ja nie wiem, więc sie nie wypowiadam. A naganiacze na spadki też nic nie wiedzą, ale są święcie przekonani, że obligacje to skucha.
    Pytam się zatem - gdzie macie dowód, że obligacje to mrzonki?
    Proszę link do publikacji lub jakiejś niepodważalnej informacji na ten temat.
    Czekam.
    Ja o obligach nic nie słyszałam więc się nie wymądrzam. I dlatego jestem bardzo ciekawa skąd naganiacze mają info o klapie na obligach.
    Tylko rzeczowe argumenty poparte KONKRETNĄ informacją nie do podważenia. Czekam.

Ja nie muszę wróżyć z fusów. Mnie wystarczy cierpliwość.
    Dyżurnej płatnej straży mojego kapitału nie potrzebuję.
    Pozdrawiam również. Udanego wypoczynku :)
    jeszcze jedno pytanie lilka, jakbyś nazwała kogoś kto pisze takie rzeczy:
    Lilka
    19 marca 2015 o 15:11 
    Doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie. A do tego trzeba czasu.
    Spoko, każdy to przechodził na początku.
    A żeby się odkuć – trzymaj Biomaxa baaaardzo bardzo długo. Polecam
    ?

powiedz mi jako kobieta lubisz się pewnie stroić ładnie wyglądać itd. nie sądzisz że jeżeli wszystko poszło by dobrze z obligami to spółka chciała by się tym pochwalić chociażby po to żeby odwrócić uwage od tego że nie wszystko idzie zgodnie z planem?wydaje mi się że większość inwestorów zdaje sobie z tego sprawę ale tylko tych dwóch panów o tym pisze
    Nigdy, ani razu nie napisałam że Biomax jest dla mnie spółką do gry. Wręcz przeciwnie - ZAWSZE podkreślałam (nawet już wtedy, gdy go kupiłam po 15 gr), że to jest dla mnie inwestycja długoterminowa. I że mogę go trzymać nawet 2 lata jeśli będzie trzeba. Smiało możesz to sobie zweryfikować w archiwum tego forum. 
    Do gry mam wiele innych typów, jak choćby Interbud czy zeszłotygodniowy młynek na Vivid.
    Znajdź mi choć jeden mój post gdzie piszę, że gram na Biomaxie.
    Czekam.

Waszka, szanuję twój tok myślenia i sposób patrzenia na gieldowe sprawy, ale go nie podzielam. Sorry.
    Spółka byłaby dla mnie bardziej niewiarygodna, gdyby na siłę pudrowała nieciekawe wyniki jakimiś mrzonkami o obligach.
    Albo wiesz coś o obligach i zapodajesz wiarygodną, niepodważalną, ogólnodostępną (bądź poufną) informację, albo nie wiesz i się nie wymądrzasz.
    Ja nie wiem, więc sie nie wymądrzam. A kowal i glupablo jak widzę wiedzą doskonale wszystko na ten temat, skoro non stop trąbią o fiasku tych obligacji.
    Pytam się zatem - gdzie jest link do informacji, że obligacje nie poszły?
    Czekam.

A to, że tych dwóch panów chciało sobie pograć na Biomaxie i im nie wyszło, to już nie mój problem.
    Moje akcje sobie spokojnie leżą choćbyś tu z sobą przywlókł 100 naganiaczy.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.137.*]
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.