Mylisz sie waszka. Dawno temu to kupował kowal - w 2011 roku po 5zł - i później musiał zrealizować potężną stratę, stąd u niego ta zawiść do wszystkich, którzy kupowali po 14-15 gr.
Ja mam akcje i nie zamierzam się ich wcale pozbywać. W raporcie nie ma nic o zaprzestaniu produkcji, o rezygnacji z wprowadzenia nowej linii do drogerii. Jest tylko przesuwanie w czasie.
Jeśli mi zagwarantujesz tak jak glupablo , że ta spółka to bankrut, żadnych kosmetyków NIGDY nie wypuszczą i lada chwila upadłość, to obiecuję że się zastanowię.
Spółka moderuje komentarze na fb, bo niedawno wpadł tam nasz forumowy oszołom kris, który potrafi operować wyłącznie rynsztokowym słownictwem (możesz sobie poszukać na tym forum, jakie wulgarne są jego wpisy, chociaż niewiele znajdziesz bo większość jego wpisów jest kasowana przez modera z powodu wyjątkowej wulgarności).
Więc wcale się nie dziwię, że spółka na swoim oficjalnym fb, gdzie wchodzą również normalni ludzie (kobiety, matki) nie chce mieć tak wulgarnych wpisów.
Wcześniej komentarze nie były moderowane, zmieniło się to wlaśnie po wpisach oszołoma.
Zauważ, że ludzie którzy wczoraj czy przedwczoraj potwierdzli na forum, że mają akcje Biomaxa - echo, roberto, s2p - bywają na tym forum raz na kilka dni lub tygodni. Natomiast dyżurni naganiacze, których ta spółka rzekomo nie interesuje, są tutaj CODZIENNIE.
Wskaż mi logikę tego postępowania, bo dla mnie to czyste warowanie przy cudzych portelach za pieniądze.
Skoro nie mają zamiaru tknąć tych akcji, to co ich obchodzi cudzy portfel?
Ja akcje mam i będę miała bez względu na to, ile naganiaczy tutaj się zleci, więc nie widzę nic dziwnego w mojej obecności na tym forum.
Ale co powiesz o tak dużej aktywności tych dwóch osobników, którzy są tutaj od 5 lat codziennie od 4 nad ranem i pilnują twoich pieniędzy?
Wyobrazasz sobie siebie w takiej sytuacji? Spółka bankrut, lada dzień upadlość a ty siedzisz na jej forum od świtu do nocy i warujesz przy cudzym portfelu?