źyczę źeby zrobił wszystko, źeby postawić tą spółkę na nogi pracą ,a nie obietnicami i proszę pamiętać źe akconariat naleźy traktować tak jak drugą rodzinę a nie tylko jako dawcy kapitału.juź najwyźszy czas spłacić długi. Pozdrawiam.
Polak ile by nie zarabiał.jakiego by miał szefa i warunki pracy.to i tak zawsze będzie niezadowolony.ot taka polska mentalność. Nieroby zawsze są krzywdzeni.
czytam Pana post i nie wiem czy to Balzack czy Zola trzeba przyznać że ma S.Pan poetyckie zacięcie.Czytając to nawet tak doświadczonej kobiecie trzęsą sie uda z podniecenia poetyckiego oraz faluje biust Mój ukochany mąż zaczyna się robić zazdrosny o Pana i mieliśmy małą sprzeczkę kiedy powiedziałam mu że mógłby czasem też takie piękne słowa włożyć łyżeczką w swoje całuśne usta a nie tylko narzekać siedzi na tapczanie i mówi że to nie giełda tylko burdel trzeba przyznać że ma trochę racji jak się podejdzie od strony formalnej życzę s ,Panom wszystkiego dobrego w nowym roku
Jolu droga moja, Kochana. Z całego smutku redwooodowego dobre przynajmniej jest to ze obudzimy Supermana w Twoim mężu. Wiesz jak to jest, w ślad za zazdrością podąża rywalizacja, będzie teraz zabiegał o Twoje względy. Dostrzeże w Tobie to o czym zapomniał. Byle tylko nie przeistaczył się w Don Kichota, biada mi wtedy oj biada.
Don Kichot
" stój posłancu złych wiadomsci, stój powiadam i nakazuje potwierdź natychmiast iż napiekniekszą dziewką w tej krainie jest Jola z Białegostroku."
Zori
Nie wiem Panie i unizenie zapytuję jak potwierdzić mam skoro dziewki tej na oczy żem nigdy nie widział.
Don Kichote
Zamilcz posłancu złych wiadomości, ponownie nakazuje ci potwierdzić najwyższą urodziwosc dziewki imieniem Jola. I czyń to nim kopie dobede która twe nikczemne ciało przeszyje.
Zori
Nie turbuj się Panie, szacunkiem wielkim darze dziewke której urody tak dzielnie bronisz. Lecz jeśli umrzeć mam nagle pozwól przez chwile przynajmniej, urodą. dziewki tek oko me nacieszyć.
Narrartor
W tym miejscu Don Kichote dumnym lecz pogardliwym spojrzeniem wskazuje miejsce gdzie owa dziewke spotkać.można.
Zori
O dzięki ci Panie za łaskę jaka mi okazałeś, bohaterstwo twe jak i lotny umysł Twój wychwalał będę po wsze czasy. ;)
Dnia 2015-01-03 o godz. 14:17 ~egzorrcysta napisał(a): > Ciekawy jestem dlaczego Zori Ciebie moderator > usunął.przecieź Ty nie piszesz tekstów > na usunięcie.napisz dlaczego?
Jaki Ty jesteś czujny Egzo, odpowiadając na Twoje pytanie. rzeczywiście pierwszy raz chyba moja wiadomość została usunięta. Cóż, złamałem pewnie regulamin. Nie do końca jestem pewien ale chyba chodziło o zakaz reklamy produktów. Takie głupie nieświadome pisane. Ale wiesz świadczy o tym ze Admin czuwa i nic mu nie umknie. ;)
Moźe nie było w tym nic szczególnego. O tej spółce wiesz sporo.ale na ludziach słabo się znasz i te Twoje amory z jolantą są śmieszne tym bardzej źe jolanta na pisiorka chyba źe lubisz chłopców.Ja to wiem od samego początku jak tylko pojawiła się jolanta źe to facet Pozdrawiam
;) Egzo Ty zazdrosniku wstrętny! Hahaha powiedz czy nie jest zabawnie i powiedz skąd wiesz czy Zorientowany ma pisiorka czy nie. Może Zorientowany to jedna z kochanek lub żon Tomasza Michała.... ale nie mów tylko ze znasz się na ludziach, to zbyt banalne.
Dnia 2015-01-04 o godz. 16:24 ~Gienek napisał(a): > Niedługo zmiana trendu na zwrostowy > przez lata, jak długo spadało tak długo > będzie rosło na 99.9% w spodniach , jak wspomożesz, zależy kto na czym jedzie , tu jest jakaś szansa , jeżeli chodzi o to co nazywają holdingiem , po to scalił by utrzymać sie na rynku , także proszę tu na wzrost nie liczyć , bardziej na następne scalenie za rok ,na gwiazdkę zrobi prezent ten co nazywacie prezesem i podniesie kurs scalając akcje , bez pieniędzy nas już zostawił, teraz chce nas zostawić bez akcji