Jolu droga moja, Kochana. Z całego smutku redwooodowego dobre przynajmniej jest to ze obudzimy Supermana w Twoim mężu. Wiesz jak to jest, w ślad za zazdrością podąża rywalizacja, będzie teraz zabiegał o Twoje względy. Dostrzeże w Tobie to o czym zapomniał. Byle tylko nie przeistaczył się w Don Kichota, biada mi wtedy oj biada.
Don Kichot
" stój posłancu złych wiadomsci, stój powiadam i nakazuje potwierdź natychmiast iż napiekniekszą dziewką w tej krainie jest Jola z Białegostroku."
Zori
Nie wiem Panie i unizenie zapytuję jak potwierdzić mam skoro dziewki tej na oczy żem
nigdy nie widział.
Don Kichote
Zamilcz posłancu złych wiadomości, ponownie nakazuje ci potwierdzić najwyższą urodziwosc dziewki imieniem Jola. I czyń to nim kopie dobede która twe nikczemne ciało przeszyje.
Zori
Nie turbuj się Panie, szacunkiem wielkim darze dziewke której urody tak dzielnie bronisz. Lecz jeśli umrzeć mam nagle pozwól przez chwile przynajmniej, urodą. dziewki tek oko me nacieszyć.
Narrartor
W tym miejscu Don Kichote dumnym lecz pogardliwym spojrzeniem wskazuje miejsce gdzie owa dziewke spotkać.można.
Zori
O dzięki ci Panie za łaskę jaka mi okazałeś, bohaterstwo twe jak i lotny umysł Twój wychwalał będę po wsze czasy. ;)