chyba sam zrobię ten gest i sprzedam kilka akcji po 16 gr. Niech mają satysfakcję, wytrwale dążą do celu a więc im szybciej tym lepiej. Będzie wilk syty a i owca może ocaleje...
Moim zdaniem był to korzystny objaw. Pewnie chciał sprowokować leszczy, aby się dołączyli.
Zobaczył,że jest sam, więc zwiał.
Dla mnie dobrze to świadczy, bo komuś zależy na zwałce, aby taniej kupić. Chce kupić. Do tej pory były trzy okazje o wiele tańszym kosztem zwalić na 0,16, a chętnych nie było. Moim zdaniem, windy nie będzie z poziomu 0,17.
Nie ma się z czego cieszyć
Rankor miał rację z tym 16 gr.
Cieszę się że mnie już tu nie ma
opchnąłem po 0.18 (kupione po 0.20)
Od pewnego czasu jestem na PBG i nie żałuję
Spółka też w upadłości ale z dużymi szansami na układ.
Nie naganiam i nie zapraszam.
Każdy niech sam decyduje o swojej kasie.
Może kiedyś tu powrócę ( jeżeli będzie do czego).
Hehepłaczku, a napisz, co czuje bomifrajerek, który zjechał z 7 zeta na 0,16 PLN...;-D
I nie myśl, że to koniec, bo twój ulubiony prezes wciąż nie daje ci nadziei... ;-D
0,16 już widziałeś...
Tak BARDZO mi NIEprzykro, ze znowu miałem rację, a nie ty...;-D
Zobaczyłeś 0,16 rankora... ;-D
Łojoj, to musiało zaboleć... ;-D
Na pewno! Bardzo! ;-D
Ale możesz zaprzeczać i pisać, ze stać cię na to...;-D
Bedę wtedy miał znowu kolejną uciechę z ciebie...;-D
I nie strata tu jest ważna, bo tę masz od dawna, ale że ZNOWU rankor, ten ZAWSZE mądrzejszy od ciebie, miał rację...;-D
Na pociechę możesz sobie podać łapkę z jeszcze większym bominaiwniakiem, który miał się za speca od AT, od rajdow mikołajowych i (d)efektów stycznia... ;-D
Teraz ten żałosny kraco-złodziejaszek moich postów od dawna podkulił ogonek i schował sie głęboko... ;-D
Zgadzam się z tobą w tym, jak go oceniasz...;-D
Ale teraz mozesz mieć rację z twoją ceną 0,09 pln...;-D
Niemożliwe?... Zobaczymy...;-D
A póki co, dziś jeszcze tu sobie popiszę...
W koncu było 0,16 na bomi...;-D
Potem zaś...
Wypatrzyłem sobie nową spółkę do obserwacji...
Ciekawa i z wielkim potencjałem...
I oczywiści mocna fundamentalnie, za to na razie niepozorna technicznie... ;-D
Przeciwieństwo bomi - obecnie skrajnie niedoceniana i też groszowa, ale pod najbliższą choinką będzie mi miło. No i już ją podkupuję, tak jestem pewny wzrostów...;-D
Niestety, nie licz, ze mnie znajdziesz na innym watku bankiera...
Zmieniam nicka i forum oraz to, ze bedę pisał innym stylem (nieprześmiewczo), no i rzadziej... Zaś adresatem będą ludzie myslący, kulturalni niepodobni do ciebie czy kracego lub innego majkela...
Bedę więc swa nowa spółeczkę obserwował, pisał (dla swej uciechy, niezależnie od zysków, które dadzą mi przewidywane wzrosry kursu)...
Nie zdradzę jednak, gdzie się przenoszę i o jaka spółkę cyhodzi. Powod jest ten sam: bo mógłbyś ty, kracy i wam podobni jeszcze zarobić na mej wiedzy... ;-D
A nie zasłużyliście na ten przywilej... ;-D
Bye, bye hehepłaczku... (żegnam z tym tak ulubionym - przez ciebie i innych - śmiechem rankora)...;-D
I wciąż (serio!) ostrzegam - bomi jest nadal DROGIE, a likwidacja BARDZO realna...
Niemozliwe?... Zobaczymy...
Zawsze jednak mozesz pocieszać się w kraco-majkelowopobnym gronie bominaiwnych...;-D
A twój wpis nie jest żenujący?...;-D
Ortograficzna kompromitacja...;-D
Nawet wyzwiska napisać poprawnie nie umiesz...;-D
I to ty masz problem emocjonalny, skoro musisz wyzywać, by odregaować swą bomifrustrację...;-D
Ale nie szkodzi, ulżyj sobie...;-D
Masz bomi - tak m przykro...;-D
Zobaczyłeś 0,16 ... ;-D
Teraz czekaj na TWOJE 0,09...
Niemozliwe?... Zobaczymy...;-D
W 0,16 też nie wierzyłeś...;-D
I znowu bedzie się rozlegał hehepłacz, skargi na prezesa i madre inaczej dywagacje, co byłoby, gdyby hehepłaczek był prezesem... ;-D
A moze juz szukasz zyrantów na pampersy, skoro tak o majtkach nawijasz....?;-D
0,09... -> likwidacja... ;-D
Niemozliwe?...
Ale trzeba być naprawde madrym inaczej, by tak trzymac od 7 zeta...;-D
Hehepłaczku - po tym, co piszesz, widać, ze nie wiesz, co to orgazm...;-D
No i sam przyznajesz, że jestem nawet tak zdolny, ze i niby w kaftanie umiem pisać...;-D
A ty, niby zdrowy, trzymasz bomi od 7 zeta i co masz?... ;-D
Uciechę mam z twoich postów i twej madrości inaczej, a nie twoich strat... ;-D
Już nie wiesz, co pisać, by bronić się przed śmiechem rankora...;-D
A jeszcze będę czekał na ciebie przy TWOJEJ proroczej cenie 0,09...;-D
Ale ciekawe czemu tak ciagle piszesz o majtkach i orgazmie?...;-D
masz z tym jakiś problem?...;-D
To własciwie możliwe... - masz bomi, wiec masz nieustanny stres...;-D
No i ten smiech rankora, ktory znowu okazał się madrzejszy od ciebie i zapowiedział to, w co nie wierzyłeś...;-D
Płacz, hehepłaczku, płacz... ;-D
I nie proś o litość, bo sam masz wszystko na własne życzenie...
Ukarałeś sam siebie bominaiwnością, niewiedzą, arogancją, ignorancją, myśleniem zyczeniowym, pocieszaniemj losami innych spółek...;-D
I zostałeś z łapką w bominocniczku...;-D
A trzeba było słuchać rankora, a potem i zenka, ms oraz innych... ;-D
a ja Tobie Rankorze, gratuluję! za efekt przewidywań! mówiłeś o 16 gr i to co wydawało się fantastyką okazało się realem. Można się z kimś nie zgadzać Panowie i Panie ale trzeba umieć przyznać rację i pogratulować tym, którzy okazali się od nas lepsi w tym co robią...
Obawiam się, że Bomi jeszcze może nie mile rozczarować.
Niech to info, obiecane przez Prezesa do końca miesiąca, będzie naprawdę konkretne.
Do czerwca, zgodnie z tym, co powiedział Prezes, kiedy to będzie można się spodziewać konkretnych informacji w sprawie układu pozostały 3 długie miesiące, a nic tak nie dołuje skutecznie kursu, jak czas.
Po drodze złe wyniki za Q4. Do tego jak nie wpłynie kasa za warranty do końca marca, to również tragiczne wyniki za Q1 2013.
Oby w czerwcu rankorowe, katastroficzne 0,16 nie było miłym wspomnieniem.
Dziękuję, Panowie!
Odwzajemniam Wam szacunek, bo trzeba mieć klasę, by tak umieć przyznać mi rację i chcieć o tym napisać... Właśnie chcieć.
Nie musieliście przecież tego robić (zważywszy na moją irytująco-prowokującą prześmiewczość), a jednak wznieśliście się ponad małostkowość i zechcieliście to uczynić. Doceniam to i dziękuję z najgłębszym szacunkiem...
Ponadto chciałbym męskim uściskiem dłoni wyrazić szacunek dla ms oraz innych, którzy umieli zmienić zdanie o bomi i o mnie oraz mojej ocenie bomi.
Natomiast bardzo, ale to BARDZO głęboki ukłon szacunku składam Zenkowi za wiedzę, poczucie humoru, a także za dbałość o merytoryczną i matematyczną wartość polemik o bomi...
Zenek, mnie już bomi usatysfakcjonowało potwierdzeniem moich wniosków oraz przewidywań i już nie widzę pola dla jakiejś dalszej intelektualnej satysfakcji...
Staczanie się bomi po równi pochyłej trwa i chyba wedlug Twego kalendarza to nastąpi, aczkolwiek nie wykluczam wcześniejszego endu, ale bez happy...
Walić gazetą po kratach tez już nie chcę po ujrzeniu 0,16 zł.
Wyszło na moje... To mi wystarcza.
Załuję tylko, ze nie miałem okazji do napisania (z podobnym wyprzedzeniem jak w przypadku dotychczas przewidywanych spadków) o mozliwych wzrostach pod jakies fundamentalne przesłanki i mieć intelektualną satysfakcję także i z tego powodu.
Ale wciąż nie widzę na to szans.
Rok temu było 3,xx.
Teraz jest 0,16...
Hehepłaczkowe 0,09 - uważam za coraz bardziej oprawdopodobne...
Dziwne, że tak niewielu tu na forum rozumiało bomizagrożenia i tak wielu ulegało iluzji myślenia życzeniowego...
Ja zaś na forum poznałem kilka osób z wiedza i klasą nawet wsród tych, którzy długo nie zgadzali się ze mną. I - poza merytorycznymi polemikami oraz potwierdzeniem przez kurs moich wniosków - jest to dla mnie cenna satysfakcja.
Mar, jesteś jedną z tych osób.
Szkoda, że Tobie, Annie i Wam podobnym onegdaj nie udało się skrzyknąć przed walnymi, by potem zadziałać skuteczniej... Było Was za mało.
Zwłaszcza w porownaniu intelektualną, kulturalną i ortograficzną miernością osób pokroju hehepłaczka z jego spiskowymi paranojami, nie majacym własnego zdania ani wiedzy kracy-złodziejem moich postow, bezsilną złosliwością majkelów, j23, ibs czy "ktosiów" oraz im podobnym prymitywnie złośliwym bomiplanktonem...
Ale taki jest akcjonariat. Jak nasze zróznicowane inteletualnie społeczeństwo.
już drugi dzień się żegnasz... coś ciężko powiedzieć, a potem to zrobić?
Ale częściowo rozumiem... tyle godzin życia (a ma się przecież tylko jedno) zmarnowane na pisanie tysięcy postów na forum bankiera przez te lata.
Te wszystkie wpisy ktoś w koncu wykasuje z bazy. Ot, taki dorobek życia :)
Czas to największa wartość po zdrowiu, więc suma sumarum cenię go wyżej niż pieniądze. Inni stracili tu kasę, a ty czas :)
mam nadzieję, że coś jednak ci te wszystkie wpisy nabijające się z wtopionych i ich naiwności w bomi dawały. Ja większego sensu w takim pisaniu nie widzę. Szkoda życia.
Warto chyba jeszcze poczekać ten tydzień z pożegnaniem. może na to zamknięcie na 01,6 lub poniżej. A może pojawi się info o super inwestorze co weźmie warranty i będzie można rozpocząć kolejny rozdział dla bomi.
Ja tu posiedzę do samego końca, bo lubię taki hazardzik :)
Życzę powodzenia w życiu i lepszych "miejsc" na jego spędzanie, bo forum bankiera takim miejscem w mojej opinii nie jest. Tym bardziej, że większość czytelników przyjmie twoje odejście z ulgą i na forum będzie mniej wzajemnych złośliwości.
"Warto chyba jeszcze poczekać ten tydzień z pożegnaniem. [...] A może pojawi się info o super inwestorze co weźmie warranty i będzie można rozpocząć kolejny rozdział dla bomi. "
takimi tekstami nie ułatwiasz pożegnania.
To przecież taka bominaiwność trzymała rankora na forum.
Przecież, jak rankor zniknie, to Ty będziesz najbaredziej zrozpaczonym człowiekiem na forum.
Prawda, hehe?
Dialogowanie z rankorem umożliwiało Ci rozładowywanie Twojej frustracji.
Mało tego, obecność rankora porządkowała Twój paranoiczny świat - nadawała sens temu co się z Bomi wydarzyło. Oto ciemne siły postanowiły uwalić kurs Bomi, aby taką wspaniałą firmę przejąć za grosze. Dlatego wysłali na formum rankora, aby swoimi wpisami ten wredny plan realizował. W dlaszym etapie rankora wzmocnili Zenkiem.
Wszystko miało dla Ciebie ręce i nogi.
Teraz co będzie? Nie będzie rankora. Bomi będzie się staczać. A Ty nie będziesz mógł sobie wytłumaczyć, dlaczego tak się dzieje.
Dopiero spotka Cię frustracja.
Frustracja, której nie będziesz już mógł na forum rozładowywać. Bez rankora zapanuje tu śmiertelna cisza. Raz na tydzień jakiś post w stylu: "Trakcja pięknieje".
Zobaczysz, jesam jeszcze będziesz pisać tu na forum: "rankor, wróć!"