Uwielbiam, jak mnie po swojemu tak infantylnie zaczepiasz... ;-D
Nie możesz ugryźć ani sensownie poszczekać, to chociaż popiskujesz naśladuijąc hehe...
Bo tylko innych nasladować potrafisz. ;-D
Ale i tak jesteś daleko za hehe. ;-D
Bo z hehe jednak ma jakąś wiedzę o bomi i chociaż usiłuje schizofrenicznie rozmawiac ze sobą, a ty ani wiedzy, ani dowcipu, ani klasy... ;-D
Nie mam litosci dla plagiatorów cudzych postów, którzy nie maja nic madrego do napisania, za to podszywają sie pod innych...
No, hehe... ;-D
Podciągasz się w dowcipie... ;-D
Tak trzymaj i pisz dalej. Byle bez błędów... ;-D
Teraz mi sprawiasz już inną uciechę - zmusiłem cie do pisania, a tak sie zarzekałeś, ze w każdej chwili mozesz zaprzestać... ;-D
Ale starajj się, bo kracy usiłuje cię zdetronizować. ;-D
Nie martw się jednak - mozesz pisać jako zeniu-reniu, przynajmniej jest weselej ;-D
Mnie podoba sie twoje pisanie... ;-D
Niby śmichy chichy, ale mój wątek [pisanie ] , spełnia swą rolę...
Co poniektórzy dali sobie trochę na luz..
I o wyniki za 3 kw, jakby była mniejsza obawa...'
A jak zaczną straszyć, to znów jakiś "głupi Jasiek -zenio-renio, zacznie się
podśmiewać, nie zdając sobie sprawy, jaka to ważna rzecz te wyniki BOMI za 3kw..
Powiedziałbym , bardzo ważna...No bo jak nie będzie zysku na BOMI,
to za co będzie wypłacona dywidenda...A przecież akcje na giełdzie kupujemy po to,
by otrzymać należną od nich dywidendę..
Ale po co ja Wam to tłumaczę...
wyniki za 3 kw, bardzo ważna sprawa i wy, bomiwtopieni dobrze o tym wiecie..
Patrz jacy ci bomowtopieni i umoczeni są mądrzy inaczej...
My piszemy kpiąco o wynikach za 3 kw , a nawet prześmiewczo o dywidendzie,
a oni uwierzyli i czekaja na dobre wyniki...
Jak spółka, która w 3 kw zaprzestała normalnej działalności, przechodząc na inną
formę działalności , czyli franczyzę może miec dobre wyniki [tylko straty]...
Zwalniani pracownicy, to też koszty [odprawy]...
To jak oni mogą czegokolwiek oczekiwać po wynikach...
Dobrym newsem, powinno byc, iż BOMI przetrwało i zacznie żyć nowym życiem..
Ale straszmy ich, może się przebudzą i oddadzą resztki akcji...
Na co oni czekają..?
Im prędzej oddadzą, tym większe laury dla nas...
A co? .... Nie zasłużyliśmy?!!!!
Niestety wyniki nie będą gorsze niż w poprzednim kwartale. A szkoda bo byłby rekord jak się patrzy.Zasługa Wasza jest ogromna dla urealniena kursu. Kurs już jest prawie taki jak powinien być wtedy kiedy spółka wchodziła na giełdę. Ale wtedy przy rekomendacji, chyba chochlik przesunął przecinek. W nagrodę zrobimy dla Was emisję po 12 i 16 gr, bo podobno akcji nie macie, i dla grubszych po 10 gr bez pp tj bez prawa połowu dla utopionej drobnicy. Niech wiedzą że dla ich dobra chcemy ich ratować.
PISAŁEM PRZESMIEWCZO ZENIU -RENIU, ALE ZOBACZCIE,
Jest weekend, a Zenek z renkorem urzędują...
Akcji nie mają , a oni jak w ukropie.
Po co? Na co?
Dla UCIECHY? czyjej?
Czy oni są normalni?
Ja jestem hehopłaczek...Tak mnie nazywasz.....
Ciebie, ktokolwiek określi , post jest skasowany... Wczoraj napisałem iż przypisujesz
mi spadek BOMI do 9 gr..Ostro zaprotestowałem przypisując taki wpis twemu koledze, który podpisał się też "hehe"...
Oczywiście , wszystkie wpisy, które odkrywają twe prawdziwe oblicze są kasowane....
i właśnie pisanie o tym , iż z niewiadomych przyczyn jestes chroniony jak "święta krowa"...
Nawet ewidentne twe kłamstwa nie mogą być piętnowane..
Ty nazywasz to "płaczem"...
A czym określić, jak nazwać twe namolne, bez przerwy wpisy ,iż BOMI to BANKRUT do likwidacji, i prognozujesz , dla BOMI
spadek do 16, 12 czy 9gr... Kazdy ma prawo do opinii...
Ale ile można. Sto razy w kółko i od nowa to samo...
I straszenie wynikami za 3 kw... Jak można straszyć wynikami na spółce, która w rok zjechała z 7 zł do 23 gr i przechodzi restrukturyzację....To tylko koszty...
Gdyby tu spodziewano się dobrych wyników , to cena byłaby nie w grosikach , a złotówkach...Zwłaszcza w toczącej się bitwie o handel...[przejęcia i wezwania po coraz wyższych cenach]....
Ja ci jeszcze odpisuję, bo nie mogę patrzeć na twe kłamstwa..
Inni dali sobie na luz, nie odpisując i nie zabierając głosu na forum...
Na ciebie i Zenka [ms z doskoku] nie ma rady...Wszystkich zakrzyczycie, zaplujecie wyciągając jakieś "kwity", czyli wpisy z przed pół roku , lub starsze..
Metoda czyja?
Ten wpis , albo skasujesz , albo znów nazwiesz mnie płaczkiem, biorącym BOMI po 7 zł.. Ale gdy ja zamilknę, zostanie ci Zenek i ms...Rozmawiajcie sobie o Bomi,zwłaszcza, iż akcji nie posiadacie....
Ale swoich kłamstw o mnie nie dostrzegasz... ;-D
Ty mi KŁAMLIWIE przypisujesz pisanie za kasę, jakichś onych", co spiskują, by przejąc bomi i takie tam... ;-D
Ale ja nie mam zamiaru ci udowadniać, ze nie jestem wielbładem, bo z paranoikami nie dyskutuje sie... ;-D
Wtopiłeś po 7 zeta i jeszcze dokupowałeś... ;-D
Zyjesz przeszłoscią, gdy bomi coś tam przez chwile zarobiło... ;-D
porównujesz bomi do spólek, które maja cos podobnego do bomi...
Ale u ciebie to wszystko opartej na paranoicznej logice typu:
hehe jest facetem -> facet jest człowiekiem - > człowiek jest kobietą -> hehe jest kobita...;-)
I jak tu nie mieć uciechy z ciebie... ;-D
I krytykuj sobie rankora do woli, ale rób to z sensem, nieobraźliwie, dowcipnie... ;-D
Tyle że to dla ciebie za madre... ;-D
Aha, nie zapomnij pochwalic się, że ukonczyłeś politechnikę z nagrodą rektora i pewnie miałeś najwyższą srednią, a w twej pracy dyplomowej nie było zadnego błędu ortograficznego ..;-D
Musiałeś ładnie sprzątać gabinet albo wykładac kafelki, skoro rektor tak cię docenił... ;-D
Ale hehepłaczek wciąż jesteś, co powyzszym postem kolejny raz dowiodłeś, ku mojej uciesze... ;-D
Ty tu jesteś moim kolegą... ;-D
Najwierniejszym... ;-D
I niemal od zawsze - taki rankoroużalaczek... ;-D
Ty "ostro protestujesz"?!... ;-D
Tiaa... ;-D
No to protestuj sobie, ku7 mojej uciesze... ;-D
A ja nie protestuję, tylko smieję się z twoich wymysłów, teorii spiskowych , przypisywania mi różnych rzeczy, wyzywania mnjie, ustozsamiania z zenkiem, moderami i takie tam... ;-D
Bo po co miałbym "ostro protestować", skoro ty w swym bomiparanoicznym swiatku zyjesz i swoje wiesz... ;-D
Nie skamlaj, ze wszystkie twe wpisy sa kasowane...
Przecież twoich jest tu czasem więcej niz moich... ;-D
A ze dla ciebie wszystko, co nie pasuje do twych bomiparanocznych teorii jest kłamstwem...
Cóż, tyle twojego... ;-D
Masz bomi... - tak mi przykro ;-D
Tobie wolno pisać, ze bomi to perła w giełdowej koronie i nie zabraniam ci.
Pisz sobie, ile chcesz, jak chcesz, kiedy chcesz...;-D
Zawsze chetnie ciebie czytam... ;-D
I nawet odpisuję... ;-D
Wkurza cię tylko, ze wciąz mam racje...
Wiele miesięcy wczesniej przepowiadałem ci bomibankructwo, w które nie wierzyłeś...
Po pierwszym wywiadzie z jesionowskim napisałem, ze nie wierzę w jego gadki i rabacie i uratowaniu bomi, kiedy się zachwycałeś nowym specem od restrukturyzacji, a potem wieszałeś na nim pieski... ;-D
We wszystkim cie wyprzedzałem i nigdy twe wzrostowe bomiproroctwa nie spełniły się.
Bomi leciało na bankructwo, gdy kupowałes po 7 zeta, i stało się bankructwem... ;-D
Dokupowałes po 30 gr i znowu wtopiłeś, a smiech rankra dobija cie... ;-D
Wynikami za 3Q trzeba straszyć?
A kogo?
Bowtopieni jak ty wiedzą, co nastapi.
Chcesz, bym ci naganiał bomijelonków, byś odrobił st6raty poniesione, boś "zagapił się"? (co za durnowate i załosne tłumaczenie własnej porażki)...
Ale to jest fajne, aż brzuch boli ze smiechu, gdy to czytam:
"Jak można straszyć wynikami na spółce, która w rok zjechała z 7 zł do 23 gr i przechodzi restrukturyzację....To tylko koszty..."
Tiaa... ;-D
Ty też nie masz strat, ty tylko wciąż długoterminowe koszty w bomiinwestycji... ;-D
Bomirestrukturyzacja - poprze bankructwo i likwidację rabatu... ;-D
Dobre!
No i jesteś hehepłaczkiem, bomipopłakiwaczkiem, rankoroużalaczkiem... ;-D
I po co mam cię kasować? Nie inni poczytają i tez maja uciechę z twych odkrywczych bomfantazji... ;-D
Przeciez jesteś przykładem twardogłowego bimiakcjonariatu, który wbrew trendowi i rynkowi łapie spadający bomitoporek, a potem płacze, ze przez rankora, zenka, ms i innych juz latami patrzy na swa bomiwtopę...
Głupio ci przyznać, ze trzeba było ratować kasę po 7 zeta, jak rankor onegdaj radził... ;-D