• Durne wpisy Autor: ~zdziwiony [79.190.253.*]
    Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego na tym forum sa tak durne wpisy?
  • Re: Durne wpisy Autor: ~redaktor [31.174.205.*]
    tez mnie to dziwi ireneusz i reszta sami kretyni
  • Re: Durne wpisy Autor: ~dre [145.237.75.*]
    szkoda pisać, jeżeli zakompleksiony IRENEUSZ napisze BU HAAAA
  • Re: Durne wpisy Autor: ~mis [85.14.94.*]
    ireneusza kreci wypisywac durne wpisy to jakis onanista siedzi nad monitorem i (bu ha)
  • Re: Durne wpisy Autor: dejokat [95.160.117.*]
    A co panowie myślicie o perspektywach spółki?
  • Re: Durne wpisy Autor: ~jacek [31.62.117.*]
    powolny odjazd do 1,80 pln $$$$$$$$$$$$$$$$$ wrózka tak mówi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Durne wpisy Autor: ~majkel [78.133.200.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/CENTROZAP-S-A-Podwyzszenie-kapitalu-zakladowego-Spolki-Zaleznej-2425709.html
  • Re: Durne wpisy Autor: ~zul [178.183.175.*]
    Dejokat jestes jednym z niewielu optymistów Centka powiedz wierzysz jeszcze że ten gniot jeszcze kiedyś zabłysnie
    Kto na giełdzie wykłada jakąś kasę powinien się liczyć z jej utratą, bez większego żalu. I ja tak właśnie podchodzę do tematu lokaty swoich zbędnych pieniędzy.
    Kto podchodzi emocjonalnie do giełdy wierząc że na pewno zdobędzie tu majątek bo jakaś spółka (prezes) zawróciła mu w głowie jest głupcem, jest emocjonalnym embrionem.
    Owszem, jest duże prawdopodobieństwo zdobycia jakiejś kasy i ja w przypadku swoich spółek m. inn. czp, pnd czy lcc nie oceniam sytuacji przez pryzmat swoich złych doświadczeń ( bo ich po prostu nie mam - jak niektóre tutaj clowny emocjonalne) tylko przez pryzmat płynących ze spółki inf na tle warunków okołorynkowych. A że w dodatku jestem także optymistą to trzymam te akcje, kiszę je i nie mogę w związku z tym powiedzieć że mam straty ponieważ strat tych, zwanych virtualnymi - nie zrealizowałem. Wierzę natomiast że kiedyś rynek odbije a ja wraz z nim. Wierzę także w spółki budowlane bo przecież w Polsce jest tyle do zbudowania...
  • Re: Durne wpisy Autor: ~zul [178.183.175.*]
    Pytałem sie ciebie bo jestes posiadaczem Centka od dosyć dawna i jednym z piszącym nie obrazliwie i wysmiewających innych . Jezeli podchodzisz do swoich pieniedzy jak piszesz to gratuluje nie kazdy tak potrafi ale też nie ma co dziwićsię sflustrowanym posiadaczom którzy zakupili po 50 gr i wyzej że swoje żale wylewają ,kazdy ma inne podejscie do swojego zainwestowanego czasami nie jak w twoim przypadku zbednego pieniadza.Moze kiedys ten gniot jak go okresliłem ruszy chociaz pare grosików do góry czego tobie i wszystkim posiadaczom życze pzdr.....
    Pierwszą transzę centka kupiłem po 0,55 następnie 0,40, podwoiłem po 0,18 i resztę drobnych po 0,22.
    Przy dobrych wiatrach, na Juke (podoba mi się) zarobię do lata 2012 roku -moje obecne ma już 4 lata.
    Tyle dla pocieszenia.
  • Re: Durne wpisy Autor: ~despota33 [95.51.4.*]
    bo oni wszyscy mają te same trzy życzenia
    - oby sąsiadowi działo się gorzej niż mi
    - by mu zdechła ta najlepsza krowa
    - i niech zapanuje pokój na świecie
  • Re: Durne wpisy Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Kto na giełdzie wykłada jakąś kasę powinien się liczyć z jej utratą, bez większego żalu. I ja tak właśnie podchodzę do tematu lokaty swoich zbędnych pieniędzy.
    Kto podchodzi emocjonalnie do giełdy wierząc że na pewno zdobędzie tu majątek bo jakaś spółka (prezes) zawróciła mu w głowie jest głupcem, jest emocjonalnym embrionem.
    Owszem, jest duże prawdopodobieństwo zdobycia jakiejś kasy i ja w przypadku swoich spółek m. inn. czp, pnd czy lcc nie oceniam sytuacji przez pryzmat swoich złych doświadczeń ( bo ich po prostu nie mam - jak niektóre tutaj clowny emocjonalne) tylko przez pryzmat płynących ze spółki inf na tle warunków okołorynkowych. A że w dodatku jestem także optymistą to trzymam te akcje, kiszę je i nie mogę w związku z tym powiedzieć że mam straty ponieważ strat tych, zwanych virtualnymi - nie zrealizowałem. Wierzę natomiast że kiedyś rynek odbije a ja wraz z nim. Wierzę także w spółki budowlane bo przecież w Polsce jest tyle do zbudowania...
  • No widzisz " hanys 705"............................ Autor: zyga_1 [81.190.227.*]
    ....., jaki jesteś GAMOŃ. Dałeś temu wyraz w swoim poście. Tylko wyjątkowy GŁĄB może napisać, że po 3 latach oczekiwania nie ponosi straty , bo........nie sprzedał akcji - mało, podobno nawet uśredniałeś ?. A zmarnowanego czasu, pajacu nie liczysz ?!. A utracone, ewentualne korzyści w przypadku inwestycji w coś innego, to .........niby nic. Tak uważać ,jak ty, może li tylko wyjątkowy NIEUDACZNIK. Do tej pory uważałem, że jesteś nieprzyjemny dla piszących prawdę o Centku na zasadzie przekory, ale teraz już wiem , że jesteś klasycznym zasrańcem tego forum. I co ciekawe: masz wielu popleczników, tak samo umoczonych w gównie ,jak ty i podobnie do ciebie piszących. Napisał ktoś wcześniej: " takie z Centka gówno , jakie jego osrani (przez cwaniaków) .....akcjonariusze". Napiszę krótko: PRAWDA.
  • Re: No widzisz " hanys 705"............................ Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    Jak byś dokładniej się wczytał we wszystkie posty to byś wiedział,że to nie moje słowa.Zacytowałem ten tekst ,bo miałem odpowiedzieć,ale brakło mi czasu i niopacznie wsłałem to na forum.Jesteś zwykłym cieciem,który nawet forum nie umie przypilnować.Uczył Marcin Marcina,a sam głupi jak świnia.Niektórzy znowu zarobili na Centku,a Ty dalej PiSujesz farmazony,nawiedzony pajacu.WiG-20 już wylazł Ci bokiem,wielki graczu,od siedmiu boleści?Kto Cię rzeźbił,że tak spartolił?
  • Re: No widzisz " hanys 705"............................ Autor: hanys705 [94.251.155.*]
    "Kto podchodzi emocjonalnie do giełdy wierząc że na pewno zdobędzie tu majątek bo jakaś spółka (prezes) zawróciła mu w głowie jest głupcem, jest emocjonalnym embrionem.
    Owszem, jest duże prawdopodobieństwo zdobycia jakiejś kasy i ja w przypadku swoich spółek m. inn. czp, pnd czy lcc nie oceniam sytuacji przez pryzmat swoich złych doświadczeń ( bo ich po prostu nie mam - jak niektóre tutaj clowny emocjonalne) tylko przez pryzmat płynących ze spółki inf na tle warunków okołorynkowych. A że w dodatku jestem także optymistą to trzymam te akcje, kiszę je i nie mogę w związku z tym powiedzieć że mam straty ponieważ strat tych, zwanych virtualnymi - nie zrealizowałem. Wierzę natomiast że kiedyś rynek odbije a ja wraz z nim. Wierzę także w spółki budowlane bo przecież w Polsce jest tyle do zbudowania... "
    Rynek na pweno kiedyś odbije i w Polsce jest dużo do zbudowania,ale budowlanka na razie jest dobra dla długodystansowca i szkoda mrozić kasę.Przy podbitce lepiej wyjść i odrobić na innych spółkach.Oczywiście jak lubisz ryzyko i ta kasa jest dla zabawy i adrenaliny.W innym wypadku nie zaglądaj na giełdę,przez 3, 4 lata,bo szkoda nerwów. No,ale może nadworny błazen,Zygmunt,poradzi Ci inaczej.
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.