• Straszak !!! Autor: ~ludwik [5.173.241.*]
    nie dąć się wyleszczyć
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Typas [46.113.8.*]
    a może ktoś ma dość czekania na ten pociąg? zamrożona kasa na kolejne 2 miesiące.. choć lato zawsze kiepskie to czekać znowu na wrzesień, nawet mi się już nie chce. tylko ten przewidywalny wzrost kusi by zostać. bo do złotówki to może w jeden dzień podskoczyć przy dobrej umowie. Faktycznie jednak to blokada i wystraszenie niecierpliwych.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Jorgo [217.96.44.*]
    Dokładnie, tutaj jak juz rośnie to z przytupem ale jednak trochę leczenie w kulki z tymi terminami
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Czesio [5.184.199.*]
    Info dla naiwnych, he, he...
    hehe a Ty tu jesteś tylko z przypadku :) i dobrze, nadciągają trole, znaczy będą wzrosty. muszą tylko wytrzepać trochę akcji
  • Re: Straszak !!! Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    jaka dobra umowa hehe
    taka umowa, która zamknie tobie usta, a otworzy oczy. nie pytaj, sam się dowiesz jak dojdzie do skutku.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~WesolyRomek [78.30.97.*]
    Nie pójdzie w górę przed uwolnieniem emisji chyba że straszy się coś wyjątkowego. Z drugiej strony cena nie zachęca do sprzedaży.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~WesolyRomek [78.30.97.*]
    Zdarzy *
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Typas [46.112.6.*]
    Dokładnie. Panie Wesoły to aż niedorzeczne by pościć akcje warte 10groszy. I mieć zwrot jedynie 25%. Teraz nie ma popytu a co dopiero przy wrzuceniu nowych akcji. No ale w kraju nie najlepiej się dzieje, zewsząd podwyżki. Akcje niech tak rosną jak ceny usług i towarów.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Hillela [94.101.25.*]
    takie zyski dobry fundament tylko dzieciaki grają
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Jorgo [37.30.28.*]
    Przecie tu masz ,, stara,, emisję już w obrocie a nowa bez rejestracji więc jak chcą mają pod co iść w górę
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Typas [89.230.21.*]
    Nowe akcje w ilości wskazanej na walnym, będzie kupiona przez firmę. Dzięki temu mają gwarancję zakupu akcji po 10groszy w ilości przekraczające 5%. Jeśli moje przypuszczenia są dobre, to trzeba przyjąć że to pozytywna informacja.
    Ciekawe kiedy dopuszcza te ostatnie z pp
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Ccjg [78.152.209.*]
    Do końca roku powinny być.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Jorgo [37.30.28.*]
    Dlaczego nie zrobili pompki pod list intencyjny jakieś pomysły?
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.69.*]
    Na pewno żeby mnie psychicznie wykończyć ! Lekarz mówił że mam natręctwa! Nerwica i czepie mnie całego! Jak zaraz nie będę miał na lekarstwa to 2 bieg się włączy i wmówię sobie i wam że poważnym inwestorem jestem. Ja już chłopy nie daje rady...! W robocie nie daje rady i tu też nie daje rady! :'(Piosenka Kazika Staszewskiego mi się przypomniała że smutku...
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Jorgo [109.173.199.*]
    Tylko żebyśmy nie płakali proszę parafrazując K
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.81.*]
    Ręce trytytkami związane żeby nie czepało z nerwów. I ogolnie to był taki film coś tam z tornadem. Wiesz że łańcuchami się do wbetonowanego żelastwa przywiązali i stodole wydarlo i wyczepało a oni zostali i ich nie wyczepało. Tak sobie porównuje mój stan emocjonalny do tej sytuacji w filmie.... Ja płaczę tylko ze szczęścia a wiatr w oczy to już się przyzwyczaiłem. Jak się nic nie dzieje to czuję niepokój a napędza mnie strach ból i cierpienie i świadomość że gdyby taki kurs ruszył to nastąpi u mnie wystrzał energetyczny i euforyczny Tak że to preludium też jest emocjonujące i daje mi siłę by funkcjonować bo wiem że pewnego dnia wsiądę do złotego pociągu który powiezie mnie do arkadii. Bez takich rzeczy to ja nie wiem co bym zrobił. Haj jak po narkotykach ktorych nie zażywałem lub adrenalina w sportach ekstremalnych chociaż w ekstremalnych jest szarpnięcie po garach w sensie po głowie. Ale widok zielonych procentów i tych szczytów...ho ho...To dla nich cierpię to o nich marzę każdego dnia. Albo z tarczą albo na tarczy. A ogólnie to ciekaw jestem kto będzie w tym złotym pociągu ze mną jechał w przedziale nie mówię że to ten pociąg ale kiedyś moze gdzieś kto wie co los przyniesie.. Ludzie opowiadał bym wam w tej podróży o swej miłości która przeżyłem sam o przygodach o dalekich krainach. Chwila a jak się to ma do tej spóki bo się rozgadałem... No nie mam racjonalnego wytłumaczenia poza tym że jestem marzycielem i chciałbym zarobić trochę siana. Opisując również swój stan emocjonalny w jakim się znajduje i porównując obraz z filmu właśnie do niego. Można powiedzieć co kogoś obchodzi mój stan emocjonalny. A ja powiem że dobry pasterz wróci po owce i wyciągnie ja z doła. Więc mam nadzieję że los jako ten pasterz wyciągnie mnie z doła. O losie losie.... Kiedyś to ja organizowałem również medytacje mające na celu przyciągnąć obfitość. Może kiedyś wspólnie będziemy medytować w wybrany dzień np o 19 w blasku świec woni kadzidła w brzmieniu fali alfa. Albo jak ktoś mi zagra na harfie czy lutni. Chłopy dziś o 3 do roboty wstałem jutro będę tyrał 6 dzień z rzędu i wstaje o 4. Dlatego wybaczcie opuszczam już ten przybytek. Oczywiście będę tutaj zaglądał
    Trzymajcie się Kochani !
    Widzę że nie ma krótkich odpowiedzi a władanie słowem przychodzi w dość prozaiczny błyskotliwy ton.Na pociąg to każdy czeka ale nie każdemu będzie wsiąsć.Nie każdemu dojechać do pierwszej zajezdni a i nieliczni bo tylko kilku Bogdanow się trafi co po torach, uporczywie wolno ale do celu dojedzie
    Z przyczyn osobistych dnia 7.07.24 nie udało mi się odpowiedzieć na Pana powyższy wpis. Myślami i całym sobą natomiast byłem tutaj. To zrozumiałe i jak najbardziej naturalne że to właśnie kilku Bogdanów będzie godnych zaznać tej rozkoszy. Mam nadzieję że wśród Bogdanów będę i ja aby móc powiedzieć i ja tam byłem. Zgadzam się zatem w 100% z Panem! A co do procentów i władania słowem to wróciłbym się z powrotem do szkoły gdyż nie wiem nawet jak to się dzieje gdy mamy ułamek do potęgi ujemnej a wychodzi całkiem coś innego a ortografia to wpada do doła i to nie jeden raz i nie dwa...Albo weźmy taka czarną dziurę wpada tam coś i wyskakuje coś innego o zmienionej materii. Chyba. Trygonometrii też nie kumam. Ale jakoś sobie radzę mimo 3 klas podstawówki. Wiem że mech chyba rośnie od południa to północ pewnie jest w droga stronę... No i jak już wróciłbym do szkoły to zostałbym jakimś prawnikiem albo lekarzem. W tej chwili to ja nie wiem może kurs na koparkę i doły kopać albo spawacza i pociągi spawać... Albo na dźwig jakiś i jechać w delegację zarobić siano.... Kompletnie nie wiem czym się zająć w życiu. Piłkarzem byłoby najlepiej zostać i dostać się do reprezentacji! O tam to jest siano! Może by mnie ktoś wkręcił po znajomości za flaszkę wódki jak to się mawiało. W sobotę byśmy ja wypili a z rana w niedzielę mogę grać mecz. A znowu się zagadałem...
    Yyy no to ten marzy mi się żeby wszystko w spółce dobrze się ułożyło i żebym ja nie biedował .
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Ccjg [51.37.166.*]
    Zaczynam być fanem :⁠-⁠)
    Ooo to super! Ja mam nadzieję że kiedyś trafi się fanka i troszeczkę flirtu nie zaszkodzi! Oj działo by się ! Ciekawe czy ja jeszcze jestem romantyczny. Reprezentuje biedę ale przecież to nie jest takie ważne. Dobra bo znowu się zagadałem... Coś o spółce by napisać ... Yyy nooo tak ! Tak to ciekawe jak tam negocjacje idą !? Hmmm
  • Re: Straszak !!! Autor: ~jan [84.157.183.*]
    Wakacje.Wszyscy siedzą na plaży,a spółka zdycha,
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.152.*]
    Plaża dzika plaża
    -piękna piosenka! Jak sobie kiedyś wystawiam dwór przy lesie na tej 150 ha działce ze stadnina koni i do tego sprowadzę żubry to będzie można zwiedzać! A piosenkę sobie z patefonu włączę! Ale to na plaży w Stegnie ? Gdybym był bliżej zagoniłbym do roboty ! Albo wystosował odpowiednie Pismo!
    Szanowni Państwo z dalekiej drogi przybywam do was ja Król Brzeczyszczykiewicz srogi. Proszę o Tron dla mnie bym zmęczony mógł odpocząć ! I już tam ktoś biegnie i krzyczy:
    - już biegnę królu i twe stopy całuje ! I ja wyjmuje takiego Bata dużego i tak strzelam mówiąc:
    -Do roboty nieroby !
    Nie no żartuje. A co to z tej plaży? Na co to komu potrzebne? Lepiej w góry jechać albo jezioro. Ja to bym bieguny zwiedził,jakieś cuda natury... A morze? Eee.... Nad morze to może jak chłodniej i mniej ludzi popatrzeć w fale ! Posłuchać ich ! Jak by to człowiek był to kardiowersja elektryczna i odrazy taki może nawet iść grać w pink-ponga.

Pozdrawiam Panie,Panie Janie !
    Ps. Sory bo pomyliłem wit.C z lekami i miałem jazdę.Przez pomyłkę pojechalem do starej roboty gdzie pracowałem 5 lat temu i przepracowałem tam 2 dniówki. Nic mi nikt nie mówił ładnie dnosiłem kostkę brukową aż zadzwonił szef i pyta się gdzi jestem. Ja mówię że w robocie a on jakiej a ja że w Global-Bogdan-budzie.Chodziło mi o defibrylację.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~Typas [89.230.21.*]
    Fajnie, wszystko bardzo fajnie. Tylko jedno w tej opowieści się nie zgadza. Gdzie w tym wszystkim jest spółka, o której powinna toczyć się jakaś debata, rozmowa, dyskusja. W spółce nic się nie dzieje więc można wyrzucić z siebie potok słów. A i można. Nikt nie zabroni, lecz czasem napisz coś w temacie. Czasem czuję się jakbym był na forum nie spółek a bardziej w kółku wsparcia.
    Witaj Typasie !
    Cieszę się że poświęciłeś mi chwilkę uwagi natomiast muszę przyznać że zrobiło mi się trochę głupio.
    Ale czy na pewno ?
    Niee no żartuje !
    Myślałem ogólnie że skoro jest cisza to chociaż wymienimy się jakimś przepisem na niedzielne ciasto wiesz takie dobrze wyrośnięte :] !
    Zauważyłem że sentymentalizmem,empatia nie grzeszysz lecz rozumiem że czujesz irytację moimi wpisami i to całkiem zrozumiałe że jesteś zdezorientowany bo jak twierdzisz czujesz że nie jest to forum spółki a bardziej kółka wsparcia. Mnie kółka nie interesują wolę pojedyncze terapię gdzie można zasięgnąć do samej głębi i ostatecznie wybić się do życia. Jesteś tak inteligentnym człowiekiem że nie sprostam Ci dorównać ponieważ jeśli chodzi o spółkę myślę że dzielisz się z nami fachowa prywatną opinią niczym rzecznik prasowy tej spółki. A właśnie przydałby się jakiś wywiad,jakieś badania,by taki Kowalski z Nowakiem dowiedzieli się czym jest nasza cudowna spółka która ukochaliśmy ! :] ,,Napisz coś o spółce" -Powiedz to technikom. :] !
    Dobra słuchaj no!
    Panie Typasie przekonałeś mnie ! Jeśli nie będzie żadnego komunikatu to milczę a po komunikacie się odpalam !
    Jeśli kurs wzrośnie znacząco w jakimś tam nieprzewidzianym czasie (oczywiście to loteria i marzenia jak dla mnie) to na pewno zobaczysz triumfalne kunsztowne i eleganckie wiersze ballady i romanse !
    Zaczynam moczyć palce w aloesie!
    Nara!
    Ps. Obserwuje ! <3
  • Re: Straszak !!! Autor: ~TypasJanusz [89.230.21.*]
    Jestem typem, polglowkiem czytającym forum bankiera licząc że zarobię. Janusz GPW. Analiza tech mnie nie dotyczy gdyż nie znam się na wykresach. Sprzedaje sobie co zbiorę i inwestuje. Życie na pełnej …. Ale wiem co to sarkazm.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~jan [84.141.223.*]
    Znowu to samo.
  • Re: Straszak !!! Autor: ~jan [84.141.223.*]
    No i co. Po strachu. Co zabrali to ich.
[x]
1SOLUTION -1,52% 0,09 2026-05-15 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.