Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,13 zł , zmiana od tamtej pory: -23,29%

Re: Straszak !!!

Z przyczyn osobistych dnia 7.07.24 nie udało mi się odpowiedzieć na Pana powyższy wpis. Myślami i całym sobą natomiast byłem tutaj. To zrozumiałe i jak najbardziej naturalne że to właśnie kilku Bogdanów będzie godnych zaznać tej rozkoszy. Mam nadzieję że wśród Bogdanów będę i ja aby móc powiedzieć i ja tam byłem. Zgadzam się zatem w 100% z Panem! A co do procentów i władania słowem to wróciłbym się z powrotem do szkoły gdyż nie wiem nawet jak to się dzieje gdy mamy ułamek do potęgi ujemnej a wychodzi całkiem coś innego a ortografia to wpada do doła i to nie jeden raz i nie dwa...Albo weźmy taka czarną dziurę wpada tam coś i wyskakuje coś innego o zmienionej materii. Chyba. Trygonometrii też nie kumam. Ale jakoś sobie radzę mimo 3 klas podstawówki. Wiem że mech chyba rośnie od południa to północ pewnie jest w droga stronę... No i jak już wróciłbym do szkoły to zostałbym jakimś prawnikiem albo lekarzem. W tej chwili to ja nie wiem może kurs na koparkę i doły kopać albo spawacza i pociągi spawać... Albo na dźwig jakiś i jechać w delegację zarobić siano.... Kompletnie nie wiem czym się zająć w życiu. Piłkarzem byłoby najlepiej zostać i dostać się do reprezentacji! O tam to jest siano! Może by mnie ktoś wkręcił po znajomości za flaszkę wódki jak to się mawiało. W sobotę byśmy ja wypili a z rana w niedzielę mogę grać mecz. A znowu się zagadałem...
Yyy no to ten marzy mi się żeby wszystko w spółce dobrze się ułożyło i żebym ja nie biedował .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -3,08% 0,09 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.