Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: -21,76%

Re: Straszak !!!

Ręce trytytkami związane żeby nie czepało z nerwów. I ogolnie to był taki film coś tam z tornadem. Wiesz że łańcuchami się do wbetonowanego żelastwa przywiązali i stodole wydarlo i wyczepało a oni zostali i ich nie wyczepało. Tak sobie porównuje mój stan emocjonalny do tej sytuacji w filmie.... Ja płaczę tylko ze szczęścia a wiatr w oczy to już się przyzwyczaiłem. Jak się nic nie dzieje to czuję niepokój a napędza mnie strach ból i cierpienie i świadomość że gdyby taki kurs ruszył to nastąpi u mnie wystrzał energetyczny i euforyczny Tak że to preludium też jest emocjonujące i daje mi siłę by funkcjonować bo wiem że pewnego dnia wsiądę do złotego pociągu który powiezie mnie do arkadii. Bez takich rzeczy to ja nie wiem co bym zrobił. Haj jak po narkotykach ktorych nie zażywałem lub adrenalina w sportach ekstremalnych chociaż w ekstremalnych jest szarpnięcie po garach w sensie po głowie. Ale widok zielonych procentów i tych szczytów...ho ho...To dla nich cierpię to o nich marzę każdego dnia. Albo z tarczą albo na tarczy. A ogólnie to ciekaw jestem kto będzie w tym złotym pociągu ze mną jechał w przedziale nie mówię że to ten pociąg ale kiedyś moze gdzieś kto wie co los przyniesie.. Ludzie opowiadał bym wam w tej podróży o swej miłości która przeżyłem sam o przygodach o dalekich krainach. Chwila a jak się to ma do tej spóki bo się rozgadałem... No nie mam racjonalnego wytłumaczenia poza tym że jestem marzycielem i chciałbym zarobić trochę siana. Opisując również swój stan emocjonalny w jakim się znajduje i porównując obraz z filmu właśnie do niego. Można powiedzieć co kogoś obchodzi mój stan emocjonalny. A ja powiem że dobry pasterz wróci po owce i wyciągnie ja z doła. Więc mam nadzieję że los jako ten pasterz wyciągnie mnie z doła. O losie losie.... Kiedyś to ja organizowałem również medytacje mające na celu przyciągnąć obfitość. Może kiedyś wspólnie będziemy medytować w wybrany dzień np o 19 w blasku świec woni kadzidła w brzmieniu fali alfa. Albo jak ktoś mi zagra na harfie czy lutni. Chłopy dziś o 3 do roboty wstałem jutro będę tyrał 6 dzień z rzędu i wstaje o 4. Dlatego wybaczcie opuszczam już ten przybytek. Oczywiście będę tutaj zaglądał
Trzymajcie się Kochani !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -3,08% 0,09 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.