Witaj Typasie !
Cieszę się że poświęciłeś mi chwilkę uwagi natomiast muszę przyznać że zrobiło mi się trochę głupio.
Ale czy na pewno ?
Niee no żartuje !
Myślałem ogólnie że skoro jest cisza to chociaż wymienimy się jakimś przepisem na niedzielne ciasto wiesz takie dobrze wyrośnięte :] !
Zauważyłem że sentymentalizmem,empatia nie grzeszysz lecz rozumiem że czujesz irytację moimi wpisami i to całkiem zrozumiałe że jesteś zdezorientowany bo jak twierdzisz czujesz że nie jest to forum spółki a bardziej kółka wsparcia. Mnie kółka nie interesują wolę pojedyncze terapię gdzie można zasięgnąć do samej głębi i ostatecznie wybić się do życia. Jesteś tak inteligentnym człowiekiem że nie sprostam Ci dorównać ponieważ jeśli chodzi o spółkę myślę że dzielisz się z nami fachowa prywatną opinią niczym rzecznik prasowy tej spółki. A właśnie przydałby się jakiś wywiad,jakieś badania,by taki Kowalski z Nowakiem dowiedzieli się czym jest nasza cudowna spółka która ukochaliśmy ! :] ,,Napisz coś o spółce" -Powiedz to technikom. :] !
Dobra słuchaj no!
Panie Typasie przekonałeś mnie ! Jeśli nie będzie żadnego komunikatu to milczę a po komunikacie się odpalam !
Jeśli kurs wzrośnie znacząco w jakimś tam nieprzewidzianym czasie (oczywiście to loteria i marzenia jak dla mnie) to na pewno zobaczysz triumfalne kunsztowne i eleganckie wiersze ballady i romanse !
Zaczynam moczyć palce w aloesie!
Nara!
Ps. Obserwuje ! <3