Tak jak podejrzewałem, MIDAS nie kupi jednak TF1. Niestety mój czarny scenariusz się sprawdził. Szkoda....
Można było ugrać na innych spółkach przez te 2 miesiące więcej niż 100% jak na TFONE.
Ja oddam po 2,5zł i zarobię a Ty?
I jak będzie trzeba to po tyle oddam, przestałem wierzyć w przyszłość tej spółki.
Jest totalnie zastawiona, nie ma inwestora w postaci MIDASa, są tylko obietnice współpracy.
Tylko raport za 1 kw. 2009 może pomóc, o ile będzie tam zysk
cale szczescie jesli Tfon byl by na takim zakrecie :) to by Saw oddal za tyle co RK chcial czyli za pol darmo :) a RK nie mial innego wyjscia jak isc na wspolprace
Tylko że na CSG jest juz po przejeciu !!!! Zrobili to w tak zagmatwany sposób że 3/4 leszczy tego nie zrozumiało i wiekszość myśli że jeszcze nie było przejecia i wywaliło papier....Tam to dopiero jest zbieranie akcji...!!! Wyleszczanie na maxa.(wymęczanie) Wystarczy popatrzeć na wykres CSG i od razu widać jak wyglada zbieranie, a tu było ubieranie.
Dnia 2009-04-10 o godz. 20:54 ~841109 napisał(a):
> tyle ode mnie, ZALOZĘ SIĘ,ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE MA NAWET
> WYKSZTAŁCENIA ŚREDNIEGO.
wykształcenie.....!!?? ktoś kiedyś powiedział: "to takie coś które mądremu daje poczuć jak mało wie a idiocie jak bardzo jest mądry"
Dnia 2009-04-10 o godz. 21:04 ~kukri napisał(a):
> Dnia 2009-04-10 o godz. 20:54 ~841109 napisał(a):
>
> tyle ode mnie, ZALOZĘ SIĘ,ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE MA NAWET
> > WYKSZTAŁCENIA ŚREDNIEGO.
wykształcenie.....!!??
> ktoś kiedyś powiedział: "to takie coś które
> mądremu daje poczuć jak mało wie a idiocie jak bardzo jest
> mądry"
===========================
uwierz mi,że jest różnica pomiędzy osobą,która nie skończyła żadnej szkoły, a tą która ukończyła studia na uczelni państwowej(nie-pseudo-szkole)
ja mam dyplom dość znanej uczelni ale ku....wa co to ma do rzeczy ? czy W.B. jest jakimś wybitnym profesorem znanej uczelni? ukonczył C.B.S. kupiłem te akcje kierując się kryteriami niedowartościowania spółki (podobnie jak osoba na której się wzoruje). na tej samej zasadzie i w tym samym czasie kupiłem NTT mam na nich do dzisiaj po 100%. nie mialem pojęcia o jakimś infie czy tym podobnych bzdetach
TU MACIE CZARNE NA BIAŁYM,KTO KOGO KUPUJE---------------------------------------------------https://www.bankier.pl/wiadomosc/TELFORCEONE-S-A-Podsumowanie-programu-naprawczego-1904770.html