• MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~Akcjonariusz [89.75.140.*]
    Tak jak podejrzewałem, MIDAS nie kupi jednak TF1. Niestety mój czarny scenariusz się sprawdził. Szkoda....
    Można było ugrać na innych spółkach przez te 2 miesiące więcej niż 100% jak na TFONE.

No nic ja sprzedaję. Czas realizować zysk.
  • Re: MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~egon [93.95.95.*]
    pkc 2 zł w wtorek
  • Re: MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~de [194.117.241.*]
    Najlepiej PKC na otwarciu ...wtedy ugrasz najwięcej haha
  • Re: MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~Akcjonariusz [89.75.140.*]
    Ja oddam po 2,5zł i zarobię a Ty?
    I jak będzie trzeba to po tyle oddam, przestałem wierzyć w przyszłość tej spółki.
    Jest totalnie zastawiona, nie ma inwestora w postaci MIDASa, są tylko obietnice współpracy.
    Tylko raport za 1 kw. 2009 może pomóc, o ile będzie tam zysk
  • ostatnie komunikaty z ING chyba to sugerowały Autor: ~jarocool [89.229.128.*]
    Midas za mało dawał, a tf1 jest na zakręcie.
    Po infie z ING sprzedałem wszystko i wsiadłem na PPWK!!!
  • Re: ostatnie komunikaty z ING chyba to sugerowały Autor: ~hmm [82.115.65.*]
    cale szczescie jesli Tfon byl by na takim zakrecie :) to by Saw oddal za tyle co RK chcial czyli za pol darmo :) a RK nie mial innego wyjscia jak isc na wspolprace
  • Re: MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~anty [88.156.72.*]
    Jak zawsze! ostatnio na csg tak pojechali

• Re: MIDAS nie przejmie TF1 Autor: ~gladius [89.228.18.*]
    Tylko że na CSG jest juz po przejeciu !!!! Zrobili to w tak zagmatwany sposób że 3/4 leszczy tego nie zrozumiało i wiekszość myśli że jeszcze nie było przejecia i wywaliło papier....Tam to dopiero jest zbieranie akcji...!!! Wyleszczanie na maxa.(wymęczanie) Wystarczy popatrzeć na wykres CSG i od razu widać jak wyglada zbieranie, a tu było ubieranie.
  • banda idiotów Autor: ~841109 [195.3.221.*]
    tyle ode mnie, ZALOZĘ SIĘ,ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE MA NAWET WYKSZTAŁCENIA ŚREDNIEGO.
  • Re: banda idiotów Autor: ~kukri [93.181.190.*]
    Dnia 2009-04-10 o godz. 20:54 ~841109 napisał(a):
    > tyle ode mnie, ZALOZĘ SIĘ,ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE MA NAWET
    > WYKSZTAŁCENIA ŚREDNIEGO.
    wykształcenie.....!!?? ktoś kiedyś powiedział: "to takie coś które mądremu daje poczuć jak mało wie a idiocie jak bardzo jest mądry"
  • Re: banda idiotów Autor: ~841109 [195.3.221.*]
    Dnia 2009-04-10 o godz. 21:04 ~kukri napisał(a):
    > Dnia 2009-04-10 o godz. 20:54 ~841109 napisał(a):
    >
    > tyle ode mnie, ZALOZĘ SIĘ,ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE MA NAWET
    > > WYKSZTAŁCENIA ŚREDNIEGO.
    wykształcenie.....!!??
    > ktoś kiedyś powiedział: "to takie coś które
    > mądremu daje poczuć jak mało wie a idiocie jak bardzo jest
    > mądry"
    ===========================
    uwierz mi,że jest różnica pomiędzy osobą,która nie skończyła żadnej szkoły, a tą która ukończyła studia na uczelni państwowej(nie-pseudo-szkole)
  • Re: banda idiotów Autor: ~kukri [93.181.190.*]
    ja mam dyplom dość znanej uczelni ale ku....wa co to ma do rzeczy ? czy W.B. jest jakimś wybitnym profesorem znanej uczelni? ukonczył C.B.S. kupiłem te akcje kierując się kryteriami niedowartościowania spółki (podobnie jak osoba na której się wzoruje). na tej samej zasadzie i w tym samym czasie kupiłem NTT mam na nich do dzisiaj po 100%. nie mialem pojęcia o jakimś infie czy tym podobnych bzdetach
  • Re: banda idiotów Autor: ~11 [195.116.183.*]
    TU MACIE CZARNE NA BIAŁYM,KTO KOGO KUPUJE---------------------------------------------------https://www.bankier.pl/wiadomosc/TELFORCEONE-S-A-Podsumowanie-programu-naprawczego-1904770.html
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.